N
namesis11 yıl önce
sanayi esnafının suratsız ve soğuk olması
sanırsın ki babasını öldürmüşsün. bi afralar tafralar. sanki pazar günü benim için açmış dükkanı. açıktı girdik amk. ipneye bak ya sanki muhabbet etmeye geldim. hadi kardeşim işimiz var havaları, hepsi mi aynı olur bu adamların. alt tarafı bi deb… devamını gör
N
namesis11 yıl önce
viladimir putinin facebook sayfasına yazan akpli
gece gece kahkaha attırmıştır. adam ciddi ciddi görüşünü yazdıktan sonra putine telefon numarası bırakmıştır. link: https://www.facebook.com/pages/Viladimir-Putin/760320260693307?ref=profile caps: (img:#714124)
N
namesis11 yıl önce
acayip seks döndüğü düşünülen yerler
yurdum insanını, 'off şimdi ne sikiş yapılıyordur orada' şeklinde düşüncelere garkeden yerlerdir. plazaların yangın merdivenleri mesela. edit: plazacılar eksiliyor. edit2: olm uplayın durmayın şu başlığı habire eksiliyor site çocukları.~swh~
N
namesis11 yıl önce
yazarların ruh halini anlatan görüntü
kelimelerin bazen kifayetsiz kalacağı ruh hali betimlemesinde, yazarların ruh halini daha net gösterebilecek görüntülerdir..
N
namesis11 yıl önce
3 erkek biraraya geldiğinde konuşulan 3 mühim şey
-futbol~spor diyelim ya da~ -karı-kız -siyaset.
N
namesis11 yıl önce
elde 32li wc kağıdıyla sevdiğin kızla karşılaşmak
Elde sadece 32li tuvalet kağıdı varken markette sevdiğin kızla karşılaşmaktır. "Sanki o kullanmıyo bunu" diye mantıklı bi düşünce olsa da bilinçaltında rezil olmuşluk hissi yaratır. Kız seni tanıyorsa, boş boş bakar selam verirsin. Kötüdür.
N
namesis11 yıl önce
yazarların facebook kapak fotoğrafları
facebook , timeline olayına geçtikten sonra kullacılarına sunduğu seçeneklerden biri olan kapak fotoğraflarının sözlük yazarları tarafından hangisinin kullanıldığı sorunsalıdır.
N
namesis11 yıl önce
sıkıntıdan kendini sikti
yalan haberdir, kisi ilgi cekmek icin yapmistir, kisisel sayfalarina bakildiginda anlasilir.
N
namesis11 yıl önce
lan sözlük yanlızliktan ölüyorum
http://galeri.uludagsozluk.com/r/lan-s%C3%B6zl%C3%BCk-yanl%C4%B1zliktan-%C3%B6l%C3%BCyorum-687975/
N
namesis11 yıl önce
evlilik yıldönümünde eşe ps 4 almak
+ hep böyle yapıyorsun halil, sana hediye alıyorum ayağına kendine alıyorsun -hayır pelin, ver istersen değiştireyim +yok kalsın canım sen şimdi gider maça bilet alırsın. şeklinde bir sohbetle karşılaşma sebebidir. (bkz:evliliği öldürmek) (bkz:şey… devamını gör
N
namesis11 yıl önce
egemen bağış
akp istanbul milletvekili,tercüman olduğundan başbakanın yurt dışı gezilerinin çoğuna katılan ve başbakanın yanından hiç ayırmadığı şanslı şahsiyet. (img:#165586)
N
namesis11 yıl önce
egemen bağışın partisine oy veren şeriatçı
atayiztlleri, münafıkları sevmeyen ve şeriata gönül vermiş kardeşlerimizin yaşamış olduğu durumdur. şöyle bir karikatürü de vardır link= (img:#680795)
N
namesis11 yıl önce
sevişirken balbazar diye inleyen kız
o an seviştiği erkeği cinselikten ömür boyu soğutma potansiyeline sahip kızdır.
N
namesis11 yıl önce
50 kuruşluk çikolota için karısını döven koca
oha amk oha dedirten haberdir. haber= (img:#676731) 10 tl ile alışverişe bakkala giden eşi, çocuğuna 50 kuruşluk çikolota aldı diye kafasını duvara vura vura döven koca(!) haberidir.
N
namesis11 yıl önce
kızların kaslı erkek sevmesinin sebebi
kaslı erkeklerin iyi avlanacağı içgüdüsü ve gerektiğinde onu dövebilecek kadar iktidar sahibi görünmesidir.
N
namesis12 yıl önce
nicole aniston
benim için sanatsal filmlerin yıldızı,her zaman kalbimde olacak.
N
namesis12 yıl önce
istanbul vs ankara
istanbullularin sürekli ankaralilari denizi yok diye asagilamasiyla alevlenen basliklardir. yüz bin kere evet yok denizi.. ama ankaralilar sehirlerini karsiliksiz sevmeyi bilirler.
N
namesis12 yıl önce
metro dan akılalmaz namaz düşmanlığı
eğer olay gerçekse yazıklar olsun dediğimdir. ama seferi namaz denen bi olgu var be. onu da mı yapamadım aksiyon aradın? inançsız biri olmama rağmen zoruma gitti, metro'ya da binenin ta amk.
N
namesis13 yıl önce
rte nin yeni gündem değişikliği
danışman kadrosu artık neyin ülkeyi daha fazla böleceğine ve gerginlik yaratacağına karar verirse odur. belki de kasalarında daha önceden hazırlanmış "acil durum replikleri" hazırda tutulmaktadır.
N
namesis13 yıl önce
maliyeye borç ödemek için cami satan belediye
üskudar Belediyesinin Maliyeye olan borclarını ödemek için, fakirin, fukaranın, hayırseverin yaptırdığı 4 CAMi maliyeye satması durumu. Sen düşün daha kimlere neler satılır..
N
namesis13 yıl önce
galatasaray ı atatürk stadına gömeceğiz
fazla ididialı alışıldık anadolu takımı demeçlerine bir örnek.
N
namesis13 yıl önce
necip fazıl kısakürek
nefret duygusunun şairi.
N
namesis13 yıl önce
necip fazıl kısakürek
nefret duygusunun şairi.
N
namesis13 yıl önce
fenerbahçe taraftarı
Rahmetli spor yazarı İslam Çupi nin ''fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,adı konamaz!'' diyerek tanımladığı takımın mensubu olan, şanslı ve gururlu insanlar topluluğu … devamını gör
© copyright 2005 - 2026