bugün

entry'ler (23)

18 ağustos 2015 real madrid galatasaray maçı

Bence çok zevksiz bir maç olucak. Bi galatasaray taraftarı biz fenerbahceden fazla real madridle oynuyoz yazmıs. A haberin siteside olsun ikisinden de altı yiyosunuz yazmış

iş adamı olmak istiyorum ne yapmalıyım

Önce karizman olması lazım
Babadan zengin olman lazım. Yada çok okuman lazım.

kızların erkeklere sormak istediği sorular

Kızlar erkeklere birçok soru sormak ister . iste sen bildiğim erkekkerden misin?

messi ve ronaldo unn gelmesi hayal değil

bakın simdi aziz yıldırım: o kadar büyük bi takım olıcaz ki bize messi ve ronaldo bile gelebilir dedi. hemen uydurmayın.

deri ceket giyen erkek karizmadır

deri Ceket giyen erkek karizmadır . cümlesi bi zihniyetti bazısına yakısır bağzısına yakışmaz.

zengin kürt

bence iyi kürtler de var. ama çok kotu kurtler de var . ama yüzde yetmisi kotu onlarda insan . ben türküm ama türk kürt ayrımı yapılmamalı 'NE MUTLU TÜRKÜM DiYENE "

osmanlı devleti

osmanlı bence çok degisik bi devletti bence. bi ara savaş. bi ara hatunlarla gece bi ara ciddi devrim. bi ara qarı qıZ

beymen de 12595 liraya satılan ayakkabı

o ayakkabıyı alsam ayakkabı kirlenmesin diye giymem onun yerine nikeden pumadan hummelden adidastan 4'er tane ayakkabi alırım bana para bile kalır.

1 gün ömrünüz kaldığını bilseniz ne yapardınız

günü en güzel şekilde değerlendirirdim. lunaparka giderdim enbpahalı yemekleri yerdim. en güzel kıyafetleri alırdım. kendime çok büyük bi bakım yaptirirdim en iyi kuaförde.

iyi geceler

eski günlerden farklı. daha güzel mutlu ,huzurlu ,güvenli bir gün diliyorum. hepinize iyi gecelerdiliyorum

beşiktaş ın ligde lider olması

bence bu en fazla bir kaç hafta sürer . tüm takımların kadroları iyi. bence iyi olan kazansın ama fenerbahcenin kazanmasını isterim

kasap et derdinde sibel can derdinde

güzel espri. çok güldüm. harbi komik . ama çalıntı bence bide komik ama insanlarla dalga geçilmemesi gerekli bence.

köpekbalıkları hakkında gizlenen gerçekler

köpekbalıkları iyi hayvanlar yardımsever hayvanlar. ama onlarında kötü özellikleri var. mesela kanın konusunu uzaktan alırlar.

türk kızıyla evlenmemek için en geçerli neden

en önemlisi keko çok. her ülkedeki gibi dır dır. çok değisik insanlar var benim tabirimle "geniş".

türklerin üstün olduğu konular

capslerin çogu turkiyeden oluyo. sivri zekalılar. ve kekolar türkiyede. ve müslüman bi ülke

cimri insan

cimri insanları ömrüm boyunca sevmemistim pinti insanlar! çok bolda olmıcak. ikisinin arasını bulmalı insan

evlenmeden ayrı eve çıkan insan

bence gayet iyi ve güzel bi seçim. insan zorluklara göğüs germeyi öğrenmeli ve biraz yanlız kalmanın insanlara iyi geleceğini düşünüyorum ...

en sevilen ve en sevilmeyen yemek

en sevmediğim brokoli ve kereviz. en sevdiklerimden biride çiğköfte hamburger patates vbg. ama brokolinin tevbe yarabbi

kızların serseri sevgili merakı

Aynen kız adriana lima erkek müslum gurses sonra cocuk ozurlu oluyo. Sonra adriana lima baskasiyla anladin iste sen.

kanal 7

Salih varya dini dizilerde beni imana getirwn adam.
© copyright 2005 - 2026