bugün
- macar tv sinde haber yayınının durdurulması4
- ab parlamentosu'nun türk askerine iftira atması2
- hastane randevusu3
- abd iran ateşkesinin kalıcı olamaması2
- kiraz cicegi kolonyasi35
- tavuk gibi erkenden yatan sözlük kızları4
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle20
- köfteci yusuf2
- bir anne sözü bırak4
- mersin de 41 sürücüye 3 milyon lira ceza3
- işimizin başındayız uludağ sözlük5
- yazarların en sevdiği meyve8
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı21
- sözlük yazarlarının tatlıları20
- kadir inanır ın buket saygı yı taciz etmesi13
- sevgiliyle yapılabilecek en güzel aktivite7
- 1000 liralık boxer giymek6
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi12
- yazarların en sevdiği sözler9
- iş sözleşmesinde 5 yıl hamile kalamaz maddesi10
- kuran da namazın olmaması21
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen17
- bir ayet reddedince dinden çıkmak17
- neden kadın ayağına ilgi duyulduğu sorusu8
- b ehliyete 125ccnin sonbaharda olmasının nedeni2
- midye8
- izlenilen ilk yabancı dizi10
- velvet38
- havalimanlarinda fahiş fiyat uygulamalari3
- kadın yazarların kavga etmesi11
- macron koşacak diye park kapatan akepe35
- askerde günde iki kere duş alan erkek12
- mantra grubu6
- 30 gün psikiyatri servisinde yatmak3
- ilk kimin aklına geldiği merak edilen şeyler6
- 10 temmuz 20265
- seksting yapacak yazarlar veritabanı6
- saraca finch house25
- uludağ sözlük kızlarının güzel olması7
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması34
- 2026 dünya kupası24
- kürdistan5
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler15
- fas11
- sevgiliyle yemek yaparken sevişmeye başlamak6
- yapay zeka ile yazılımcı olmak2
- futbol21
- bik bik'in mutfağına konuk olmak10
- her gün aynı yemeği bıkmadan yiyebilen insan9
- ctrlx10
entry'ler (23)
Bence çok zevksiz bir maç olucak. Bi galatasaray taraftarı biz fenerbahceden fazla real madridle oynuyoz yazmıs. A haberin siteside olsun ikisinden de altı yiyosunuz yazmış
Önce karizman olması lazım
Babadan zengin olman lazım. Yada çok okuman lazım.
Babadan zengin olman lazım. Yada çok okuman lazım.
Kızlar erkeklere birçok soru sormak ister . iste sen bildiğim erkekkerden misin?
bakın simdi aziz yıldırım: o kadar büyük bi takım olıcaz ki bize messi ve ronaldo bile gelebilir dedi. hemen uydurmayın.
deri Ceket giyen erkek karizmadır . cümlesi bi zihniyetti bazısına yakısır bağzısına yakışmaz.
bence iyi kürtler de var. ama çok kotu kurtler de var . ama yüzde yetmisi kotu onlarda insan . ben türküm ama türk kürt ayrımı yapılmamalı 'NE MUTLU TÜRKÜM DiYENE "
osmanlı bence çok degisik bi devletti bence. bi ara savaş. bi ara hatunlarla gece bi ara ciddi devrim. bi ara qarı qıZ
o ayakkabıyı alsam ayakkabı kirlenmesin diye giymem onun yerine nikeden pumadan hummelden adidastan 4'er tane ayakkabi alırım bana para bile kalır.
günü en güzel şekilde değerlendirirdim. lunaparka giderdim enbpahalı yemekleri yerdim. en güzel kıyafetleri alırdım. kendime çok büyük bi bakım yaptirirdim en iyi kuaförde.
eski günlerden farklı. daha güzel mutlu ,huzurlu ,güvenli bir gün diliyorum. hepinize iyi gecelerdiliyorum
bence bu en fazla bir kaç hafta sürer . tüm takımların kadroları iyi. bence iyi olan kazansın ama fenerbahcenin kazanmasını isterim
güzel espri. çok güldüm. harbi komik . ama çalıntı bence bide komik ama insanlarla dalga geçilmemesi gerekli bence.
köpekbalıkları iyi hayvanlar yardımsever hayvanlar. ama onlarında kötü özellikleri var. mesela kanın konusunu uzaktan alırlar.
en önemlisi keko çok. her ülkedeki gibi dır dır. çok değisik insanlar var benim tabirimle "geniş".
capslerin çogu turkiyeden oluyo. sivri zekalılar. ve kekolar türkiyede. ve müslüman bi ülke
cimri insanları ömrüm boyunca sevmemistim pinti insanlar! çok bolda olmıcak. ikisinin arasını bulmalı insan
bence gayet iyi ve güzel bi seçim. insan zorluklara göğüs germeyi öğrenmeli ve biraz yanlız kalmanın insanlara iyi geleceğini düşünüyorum ...
en sevmediğim brokoli ve kereviz. en sevdiklerimden biride çiğköfte hamburger patates vbg. ama brokolinin tevbe yarabbi
Aynen kız adriana lima erkek müslum gurses sonra cocuk ozurlu oluyo. Sonra adriana lima baskasiyla anladin iste sen.
Salih varya dini dizilerde beni imana getirwn adam.