bugün
M
muzlugofret7 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
M
muzlugofret7 yıl önce
anın görüntüsü
M
muzlugofret7 yıl önce
beni neden sevmedin
hey allahim, beni her seveni sevmek mecburiyetinde miyim diye cevap bulmasi muhtemel soru. sen elmayi seviyorsun diye, elma da seni sevmek mecburiyetinde mi demis sair? ne kadar da manali anlatmis meseleyi.
M
muzlugofret7 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
M
muzlugofret7 yıl önce
düşün ki o bunu okuyor
biraz once, ''taniyor olabileceginiz kisiler'' sekmesinde seni bana gosteren facebook'un vizyonunu beyninde sekillendiren mark zukerbergin bu gunlere varmasinda emegi gecen anasi ve babasida dahil olmak uzere herkesin yedi ceddinin atesi bulduklari g… devamını gör
M
muzlugofret7 yıl önce
kalbinin girişinde bir yazı olsaydı bu ne olurdu
Dur yolcu...
M
muzlugofret7 yıl önce
anın görüntüsü
M
muzlugofret7 yıl önce
sevgiliye not
"benimle yatmak isteyeceksin biliyorum ama kusura bakma hayatım iş yemeğine çıkmam gerekti benim yerime sana aldığım şişme kadınla yat".
M
muzlugofret7 yıl önce
anın görüntüsü
M
muzlugofret7 yıl önce
anın görüntüsü
M
muzlugofret8 yıl önce
anın görüntüsü
M
muzlugofret8 yıl önce
anın görüntüsü
M
muzlugofret8 yıl önce
hilmicem
çirkin bir isim kombinasyonudur. o ne öyle cidden? `hayrettincan`, `kezbansu` der gibi...
M
muzlugofret8 yıl önce
bir gülüşü var
Genelde terk edilen ya da platonik sevenlerin sarf edeceği sözdür. (img:#816143)
M
muzlugofret8 yıl önce
anın görüntüsü
M
muzlugofret8 yıl önce
anın görüntüsü
M
muzlugofret8 yıl önce
kitap alıntıları
okunan kitaplarda faydalı, hoş veya can alıcı noktalar arasında gördükleri kısımlardır. Ayrıca bu alıntılar, kitap almak isteyen kişinin seçim yapmasında bir tür fragman görevi üstlenerek, kişinin kitap seçmesinde kolaylık sağlayabilir.
M
muzlugofret8 yıl önce
kitap alıntıları
okunan kitaplarda faydalı, hoş veya can alıcı noktalar arasında gördükleri kısımlardır. Ayrıca bu alıntılar, kitap almak isteyen kişinin seçim yapmasında bir tür fragman görevi üstlenerek, kişinin kitap seçmesinde kolaylık sağlayabilir.
M
muzlugofret8 yıl önce
trt belgesel
Türkiye'nin televizyonunun belgesel kanalı. Gece oynayan Osmanlıya dair izlenmesi gereken programlardandır.
M
muzlugofret8 yıl önce
misafirlere hoşgeldin dedin mi oğlum
küçükken eve misafir gelmemesi için dualar edilmesinin nedenidir.
M
muzlugofret8 yıl önce
bayram
resmi tatil günü. yurtdışına kaçıp tatil yapmak için çok uygun bir zaman dilimi.
M
muzlugofret8 yıl önce
anın görüntüsü
M
muzlugofret8 yıl önce
kalbiniz ne durumda
8. 12.
M
muzlugofret8 yıl önce
kalbiniz ne durumda
8. 12.