bugün
- aşk acısı çekiyorum sözlük7
- nickten isim tahmini yapmak10
- isteklerinize nasıl sınır koyuyorsunuz4
- büyük filmlerden büyük replikler3
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- haramidere de haramilik yapmak5
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- arkadaşlar pizza yer miyiz4
- full metal jacket vs the thin red line2
- guinness birası3
- içinizde bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var2
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı12
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- masklavi'yi şeriatla yönetilen ülkeye göndermek13
- sözlükte olgun insanların sorunlarını konuşmak2
- yürüyen bok4
- gerçek sözlük yazarı uzun saçlı sakallı obez olur3
- sinem dedetaş11
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- ölümü gösterip sıtmaya razı etmek2
- kilolu olmak5
- kedin mi var derdin var4
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- caddebostan da bostan yetiştirmek3
- kemalistler yunanistan'a defolsun8
- sözlüğü doğru kullanmak2
- başlarım böyle hayata deyip akp'ye üye olmak4
- şaka maka 40'a yaklaşmak6
- zall adlı yazar4
- muşlettin amca2
- her gün tuvalete çıkmak2
- çerçeve yasa7
- mason greenwood11
- cabrio tigra süren kadının arabasına atlatmak2
- yeğen yerine yiğen diyen insanlar2
- oral süspansiyon3
- fetönün siyasi ayağı araştırlsın önergesinin reddi8
- amerikaya taşınmak2
- apo hapisten çıkınca ak partililerin tepkisi8
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak2
- batıl inançlar6
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı18
- allah 1 metin 2 rte 33
- velvet hanım ile kahve içmek8
- 15 temmuz tiyatro mu7
- sozluk yazarlarinin zengin olmasi2
- renault 9 broadway12
- ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı8
entry'ler (12)
ekran üstüne düştüğü için pert olan nova 2 plus. 10 metrelik merdivenden düşmüşe benziyor daha çok. http://youtu.be/SIEXcwcQekQ
2016 ekonomik krizi başlığına, yaşadığım semtte gerçekleşen dükkan kapamalara dair bir bilgi notu yazmıştım.
dün (2 ocak) itibariyle, istanbul-fatih'in en işlek caddesi olan fevzipaşa'daki güllüoğlu'nun yerine açılan ekeoğlu kapanmış bulunmakta. tabelalar ve oturaklar sökülmüş, dükkan boşaltılmış vaziyette.
ikinci olarak da, fatih'e uğrayan herkesin bileceği ve lahmacunuyla meşhur olan kavuk lokantasını kapandı. burası on yıllardır açık olan ve semt dışından da yüzlerce müşterisi olan bir kebap-lahmacun salonuydu. nispeten büyük bir restorandı. dışarıya ve evlere de servisi vardı. günlük tahmini cirosu 10.000-20.000 arasıydı.
öyle bir kriz düşünün ki, semtlerin en vazgeçilmez dükkanlarını kapattırıyor. fatih semti için konuşuyorum, apartman başına iki kiralık ya da bir kiralık bir satılık daire düşüyor. halbuki bundan 2 yıl önce kiralayacak daire yoktu. şimdi insanlar camlara ilan asıyor, emlakçıları geçtim. acı gerçek şu ki, balon sönmeye başladı, hem de çok hızlı. 300.000 dolara dairesini zamanında satmayanlar, şu an 80.000'e razı ama alıcı yok. dileyen gelsin şöyle bir kıztaşı ve balipaşa'da dolaşsın, dediğimi anlayacaktır. bakkal kalmadı ulan bakkal!
he bir de son olarak, akdeniz caddesindeki iki banka şubelerini yeni kapattı. şu an boş duruyor.
dün (2 ocak) itibariyle, istanbul-fatih'in en işlek caddesi olan fevzipaşa'daki güllüoğlu'nun yerine açılan ekeoğlu kapanmış bulunmakta. tabelalar ve oturaklar sökülmüş, dükkan boşaltılmış vaziyette.
ikinci olarak da, fatih'e uğrayan herkesin bileceği ve lahmacunuyla meşhur olan kavuk lokantasını kapandı. burası on yıllardır açık olan ve semt dışından da yüzlerce müşterisi olan bir kebap-lahmacun salonuydu. nispeten büyük bir restorandı. dışarıya ve evlere de servisi vardı. günlük tahmini cirosu 10.000-20.000 arasıydı.
öyle bir kriz düşünün ki, semtlerin en vazgeçilmez dükkanlarını kapattırıyor. fatih semti için konuşuyorum, apartman başına iki kiralık ya da bir kiralık bir satılık daire düşüyor. halbuki bundan 2 yıl önce kiralayacak daire yoktu. şimdi insanlar camlara ilan asıyor, emlakçıları geçtim. acı gerçek şu ki, balon sönmeye başladı, hem de çok hızlı. 300.000 dolara dairesini zamanında satmayanlar, şu an 80.000'e razı ama alıcı yok. dileyen gelsin şöyle bir kıztaşı ve balipaşa'da dolaşsın, dediğimi anlayacaktır. bakkal kalmadı ulan bakkal!
he bir de son olarak, akdeniz caddesindeki iki banka şubelerini yeni kapattı. şu an boş duruyor.
map is not the territory.
bu yıl sonu itibariyle yayınladığı kitap çeşidi sayısı 80'i aşmış olan güzide devlet kurumu. yayınlamış oldukları felsefe ve kelam eserleri özellikle bilinmeyen düşünce tarihimizi gün yüzüne çıkartmaktadır.
çizgi kitabevi yayınlarından çeviriyazı ve sadeleştirme şeklinde yayınlanmış olan ve osmanlı'nın ilk felsefe dergilerinden biri olma özelliği taşıyan harikulade dergi. baha tevfik ve arkadaşlarının 1913 yıllarında imparatorluğun en sıkıntılı dönemlerinde çıkarmayı başardıkları bu dergi, incelenmesi gereken bir kaynaktır.
link: http://www.dr.com.tr/Kita...rihi/urunno=0000000720960
link: http://www.dr.com.tr/Kita...rihi/urunno=0000000720960
mail kutuma gelen kampanya ilanlarına baktığımda özellikle akdeniz otellerinin nasıl bir krizin içinde olduğunu daha iyi anlıyorum. 2017'de çok daha acı şekilde malesef devam edeceğini düşünüyorum.
20,5 lira fiyatı ve 25 dakikalık film öncesi reklamı gördükten sonra bir daha gitmemeye and içtiğim firmadır.
orjinal videoyu yükleyen kanal görüntüyü siyah beyaza çevirmiş an itibariyle.
ahmet mithat efendi diyor ki: "biz iğnemizi avrupadan ithal ediyoruz. avrupada iğne üretimine dair yazılmış 40'tan fazla kitap varken, bizde üretim ihtiyacımız olmasına rağmen iğne üretimine dair 1 kitap bile yok." soruyorum, transistörün ne olduğunu sorgulayan bir tane kaynağımız var mı ki üretebilelim?
kaynak: üss-i inkılab
kaynak: üss-i inkılab
cressler'in silicon world adlı kitabını okuyana kadar ne işe yaradığını anlayamadığım elektronik araç. kendisiyle çok büyük akımları çok küçük akımlarla kontrol edebiliyoruz.
o değil de, burak neden cama vuruyor orda. şoför aynaya falan da dokunmamış.