bugün
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı16
- bir erkeğe saklama kabında sarma götürmek12
- bir sözlük erkeğine sarma sarmak6
- bir sözlük erkegine merhaba adın ney diye sormak5
- izmirin diğer büyükşehirlere göre çok geri olması5
- gocu'nun 2 günde unutulması13
- arkadaşlar bişe dicem ya4
- yasak cinsel ilişkiler12
- vincenzo montella4
- bir sözlük erkeğine sarma tenceresiyle saldırmak3
- arkadaşlar biraz dertleşelim mi23
- ortada bir yolsuzluk olmaması28
- hala mehdiye deccale inanan insanların olması6
- bizim çocuklar3
- italya attı3
- italya7
- abberline ın yeni hesabı12
- fatma betül sayan kaya41
- the end of oak street2
- kadınların bilerek kavga çıkarması5
- ölem ölem derdo ölem'in ingilizcesi3
- tupperware2
- milli takıma teknik direktör önerileri2
- dondurma kabından dondurma çıkan buzdolabı2
- inci sözlük11
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis16
- hepinizi yazdım bir kenara8
- finansal yeniden yapılandırma sözleşmesi3
- finansal yeniden yapılandırma çerçeve anlaşması3
- bornova girişindeki ikiz kuleler3
- türkiye24
- deniz göktaş6
- yakın hasmım2
- yasaları çiğneyip içeri tıkanınca ağlayan zevat5
- judas'ın ölmesi6
- torbalı3
- uğurcan çakır5
- nick vermeden bir yazara seslen15
- 2026 yılında 2000 model opel vectra almak3
- yilan hikayesindeki kursat7
- gurbuz bin ismetinovic bin mehdiyiç inç vinç boliç3
- altay bayındır2
- true'nun çaylak olması3
- sözlük yazarı sevgilinin yatağa sıçması7
- allah mahlukatı mahluklarının gözleriyle görüyor2
- 2003 model seymbol alınır mı9
- s'i l v'e r m'i s t17
- gürsel tekin2
- nihayet bitti çaylaklık4
- orkun kökçü3
entry'ler (12)
ekran üstüne düştüğü için pert olan nova 2 plus. 10 metrelik merdivenden düşmüşe benziyor daha çok. http://youtu.be/SIEXcwcQekQ
2016 ekonomik krizi başlığına, yaşadığım semtte gerçekleşen dükkan kapamalara dair bir bilgi notu yazmıştım.
dün (2 ocak) itibariyle, istanbul-fatih'in en işlek caddesi olan fevzipaşa'daki güllüoğlu'nun yerine açılan ekeoğlu kapanmış bulunmakta. tabelalar ve oturaklar sökülmüş, dükkan boşaltılmış vaziyette.
ikinci olarak da, fatih'e uğrayan herkesin bileceği ve lahmacunuyla meşhur olan kavuk lokantasını kapandı. burası on yıllardır açık olan ve semt dışından da yüzlerce müşterisi olan bir kebap-lahmacun salonuydu. nispeten büyük bir restorandı. dışarıya ve evlere de servisi vardı. günlük tahmini cirosu 10.000-20.000 arasıydı.
öyle bir kriz düşünün ki, semtlerin en vazgeçilmez dükkanlarını kapattırıyor. fatih semti için konuşuyorum, apartman başına iki kiralık ya da bir kiralık bir satılık daire düşüyor. halbuki bundan 2 yıl önce kiralayacak daire yoktu. şimdi insanlar camlara ilan asıyor, emlakçıları geçtim. acı gerçek şu ki, balon sönmeye başladı, hem de çok hızlı. 300.000 dolara dairesini zamanında satmayanlar, şu an 80.000'e razı ama alıcı yok. dileyen gelsin şöyle bir kıztaşı ve balipaşa'da dolaşsın, dediğimi anlayacaktır. bakkal kalmadı ulan bakkal!
he bir de son olarak, akdeniz caddesindeki iki banka şubelerini yeni kapattı. şu an boş duruyor.
dün (2 ocak) itibariyle, istanbul-fatih'in en işlek caddesi olan fevzipaşa'daki güllüoğlu'nun yerine açılan ekeoğlu kapanmış bulunmakta. tabelalar ve oturaklar sökülmüş, dükkan boşaltılmış vaziyette.
ikinci olarak da, fatih'e uğrayan herkesin bileceği ve lahmacunuyla meşhur olan kavuk lokantasını kapandı. burası on yıllardır açık olan ve semt dışından da yüzlerce müşterisi olan bir kebap-lahmacun salonuydu. nispeten büyük bir restorandı. dışarıya ve evlere de servisi vardı. günlük tahmini cirosu 10.000-20.000 arasıydı.
öyle bir kriz düşünün ki, semtlerin en vazgeçilmez dükkanlarını kapattırıyor. fatih semti için konuşuyorum, apartman başına iki kiralık ya da bir kiralık bir satılık daire düşüyor. halbuki bundan 2 yıl önce kiralayacak daire yoktu. şimdi insanlar camlara ilan asıyor, emlakçıları geçtim. acı gerçek şu ki, balon sönmeye başladı, hem de çok hızlı. 300.000 dolara dairesini zamanında satmayanlar, şu an 80.000'e razı ama alıcı yok. dileyen gelsin şöyle bir kıztaşı ve balipaşa'da dolaşsın, dediğimi anlayacaktır. bakkal kalmadı ulan bakkal!
he bir de son olarak, akdeniz caddesindeki iki banka şubelerini yeni kapattı. şu an boş duruyor.
map is not the territory.
bu yıl sonu itibariyle yayınladığı kitap çeşidi sayısı 80'i aşmış olan güzide devlet kurumu. yayınlamış oldukları felsefe ve kelam eserleri özellikle bilinmeyen düşünce tarihimizi gün yüzüne çıkartmaktadır.
çizgi kitabevi yayınlarından çeviriyazı ve sadeleştirme şeklinde yayınlanmış olan ve osmanlı'nın ilk felsefe dergilerinden biri olma özelliği taşıyan harikulade dergi. baha tevfik ve arkadaşlarının 1913 yıllarında imparatorluğun en sıkıntılı dönemlerinde çıkarmayı başardıkları bu dergi, incelenmesi gereken bir kaynaktır.
link: http://www.dr.com.tr/Kita...rihi/urunno=0000000720960
link: http://www.dr.com.tr/Kita...rihi/urunno=0000000720960
mail kutuma gelen kampanya ilanlarına baktığımda özellikle akdeniz otellerinin nasıl bir krizin içinde olduğunu daha iyi anlıyorum. 2017'de çok daha acı şekilde malesef devam edeceğini düşünüyorum.
20,5 lira fiyatı ve 25 dakikalık film öncesi reklamı gördükten sonra bir daha gitmemeye and içtiğim firmadır.
orjinal videoyu yükleyen kanal görüntüyü siyah beyaza çevirmiş an itibariyle.
ahmet mithat efendi diyor ki: "biz iğnemizi avrupadan ithal ediyoruz. avrupada iğne üretimine dair yazılmış 40'tan fazla kitap varken, bizde üretim ihtiyacımız olmasına rağmen iğne üretimine dair 1 kitap bile yok." soruyorum, transistörün ne olduğunu sorgulayan bir tane kaynağımız var mı ki üretebilelim?
kaynak: üss-i inkılab
kaynak: üss-i inkılab
cressler'in silicon world adlı kitabını okuyana kadar ne işe yaradığını anlayamadığım elektronik araç. kendisiyle çok büyük akımları çok küçük akımlarla kontrol edebiliyoruz.
o değil de, burak neden cama vuruyor orda. şoför aynaya falan da dokunmamış.