bugün
- bu dünyaya çocuk getirmek8
- anne baba özlemi4
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- yabancilara 20 yillik vergi muafiyeti7
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak10
- sözlüğün en güzel kız yazarı12
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- karısı tarafından 300 kez aldatılan adam6
- tecavüze ceza önerisi7
- ctrlx abla11
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- pitbull sami2
- sözlük kızlarının ayak falları7
- sözlük kızlarının kombileri7
- erkek olmanın çok zor olması5
- ben aslında kızım7
- nervio sözlüğün en asil kadınıdır6
- coco star5
- antipanik8
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir5
- gökten am yağsın diye duaya çıkmak5
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum28
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- gocu31
- babasina benzeyen erkeklerden hoslanan kiz4
- uysaljakoben adamdır3
- kitap okuyan erkek9
- kürtler olmasaydı yaşanabilecek sıkıntılar5
- yazarların en muhteşem özelliği5
- insan nüfusu azaltma çalışmaları3
- sözlüğün sessiz sakin olması2
- oytunkaran'ı özlemek6
- her şeye rağmen yaşamaya karar vermek4
- dinleri de insan yarattı2
- cilgincapkin7
- kemal kılıçdaroğlu36
- çayı kaç şekerli içiyorsunuz13
- o son birayı içmek5
- silvermist8
- özgür özel7
- hard seven kız3
- vexillarius the slayer'in ırkı6
- ktç'nin hala hayatta olması10
- evlenmenin azalıp boşanmanın artması3
- kavga etmeyin lan hepinizi döverim5
- ölümüne galatasaraylıyız2
- aym'nin süresiz nafaka kararını iptal etmesi4
- 0 0 8'in sözlüğe gelmesi3
- kih kih kih diye gülen erkeklerin çekici olması5
entry'ler (19)
yaşanası şehir...
haluk bilginerin devlesip ucurdugu izmitli yonetmen onur unlunun ilk sinema filmi.
çağan ırmak ın bu kış çekeceğini açıkladığı ancak çekimlerini mayıs 2006 ya ertelediği merakla beklenen filmi...
(bkz: onlara dokunmak)
Çağan Irmak ın Kasım 2006 da çekimlerine başlayacağğı yeni sinema filmi. Merakla bekliyoruz...
2,5 yıl önce bağcıalrda dtc binasına taşınan ve taşındığı günlerde binadaki havalandırma sisteminden dolayı bütün personelini hasta etmiş aydın doğan şirketi. ayrıca bu bina uluslararası ödüllü bir binadır :)))
13 Ekim 2006 tarihinde gösterime girecek fim... tim seyfi, beste bereket, murat akkoyunlu, nejat işler filmdeki oyubculardan bazılrıdır.
13 Ekim 2006 tarihinde gösterime girecek fim... (bkz: http://www.beyazperde.com/film/3140)
seslendirme sanatçısı. se verdiği kişilerden bazıları polat alemdar, kıvanç tatlıtuğ, emrah, keremcem vs...
uzun yıllar (bkz: atv)'de görev yaptıktan sonra geçtiğimiz aylarda (bkz: d production) da dramalar koordinatörü olarak görevine başlamış kişidir.
(bkz: d production) yapımı olan iki aile 2006 yazının en güzel dizisi... star tv nin çıkışında pay sahibidir...
Digidesign tarafından geliştirilmiş olan bir hard disk kayıt, karıştırma, yönetim ve düzenleme sistemidir.
1993 yılında izmitte kurulmuş olan özel radyo. daha sonra izmitli işadamı merhum a.ihsan kaya tarafından satın alınmıştır. geçtiğimiz aylarda satılmış halen 102.7 frekansından izmite yayın yapan radyodur.
star tvde yayınlanan bu yazın en guzel dizisi (bkz: iki aile)'nin öykü sahibidir. ayrıca kendisi (bkz: d production)da çalışmaktadır.
daha önce cine5 te çalışmış olup, 2002 yılında ans productionun genel müdürlüğüne geldiktten sonra geçen aylarda kanal d nin genel müdürü olmuştur...
çağan ırmakın eski yardımcı yönetmeni olup günümüzde çağan ırmak imzalı kabuslar evinin 4.bölümünden itibaren yönetmenliğini yapmıştır. şu sıaralar nurgül yeşilçayın başrolünü oynayacağı ezogelinin yönetmenliğini yapacaktır.
her bir bölümü ayrı bir sinema tadında olup tamamı 8 dvdden oluşmaktadır. önümüzdeki aylarda çekimlerine tekrar dan başlanacakmış...
kendisi mustafa hakkında herşey,babam ve oğlum filminin ses tasarımını, keloğlan karaprense karşı filminin ses tasarımı ve final mixini tvde izlediğimiz bir çok dizinin (çemberimde gül oya,gümüş,iki aile,acemi cadı vs.)ve bir çok reklam filminin ses mixini yapmış şahsiyettir. şu sıralarda çağan ırmak'ın yeni projesi kabuslar evinin ses tasarımı ve final mixini yapıyormuş...
reklam sektöründeki en iyi ajans prodüktörlerinden biri olup bi o kadarda zor bi insandir...