bugün

entry'ler (41)

kendi hikayeni anlatmak ister misin

rene magritte en sevdiğim ressam. on ikiden beni yakalamış girişimdir kendileri.
bunca rezaletin ortasında anlatmayıp ne yapılır?
iyi bir yol.

depresyon

çok fena bir şeydir bu. gizli olduğundan kimse anlamaz. ölüme götürür. sabır dilerim.

sözlükte alkol başlıklarının çoğalması

içmeyip ne yapacağuduk. ayık çekilmiyordur. ama bunu savunmam. içmeyelim. ama içiyoruz.

en son yenen ve içilen şeyin markası

winston-markasız çorba-nestle su.

marilyn monroe

babacığına güzel şarkılar söyleyen kadın can. kıymalı bamya ile iyi gider. yok lan. bu kadın ancak plajda yürümeli. sahnede dans etmeli. yok lan. saçımı sevsin baki.

kızlarla çok kolay iletişim kuran erkek

insandır.

ruj sürmenin iğrenç olması

kusmuk bir şeydir hakkaten. boya öp dur işin yoksa. kimyasal. tadı da ne biçim. ah şu kapitalizm.

bursa

memleketim. suyunun tadının ankara'dakilerden farklı olduğunu kanıtlamış olduğum yerdir. inanmazsan sen de dene.

jigolo

bir meslek. bir iş. bir hayat tarzı.

istanbulda sürekli müzik dinlemek zorunda olmak

caddelerden geçerken, arabaların içinden çıkan sesi duyarken, evde televizyon açıkken hep olan şey.

tunceli ye gittim dersim den döndüm

hande çayırın son kitabı. ikinci galiba. yolu açık olsun.

ilk seksten sonraki ilk 5 dakika

şaşkınlıkla geçendir. hatta 5 gün bile devam edebilir.

nurseli idiz

çocukluğumun saklambaç programcısı.
görsel

hande çayır

o artık bir doktor.
görsel
(bkz: phd)

lahmacunu elle yiyen kız

harika bir insandır. soğan da koyarsa tadından yenmez.

ne zaman boşanacaksın da evleneceğiz

duygu asenanın bu çağ versiyonunun yazdığı kitap.

sadece aile içi tipi kadını kutsamayan, metresi de, pavyon kadınını da özgürlükçü anlayış ile bizimle tanıştıran, feminizmin somutlaşmış, bugünkü en cesur örneklerinden biridir hem hande çayırhem de çalışmaları.

bastırılmışlıkları bu kadar yüksek sesle söylemek baya bi iş. çayır'ın çektiği yok anasının soyadıbelgeselini izlerken de aynı şeyleri düşünmüştüm. kıyıdaki kadınların, insanların sesi oluyor. bunu hiç üstten bakmayarak, şatoda oturmayarak, yüce ve ilişki kurulamaz dil kullanmayarak olduğu gibi yapıyor. bunu olduğu gibi yapabilmek yoğun birikim gerektiriyor. dünyayı gerçek kadınların gözünden ve de güçlü gösteren ve de olduğu gibi olandaki gücü açığa çıkaran şekilde.

yeni işlerini heyecanla bekliyorum.

narkoz sonrası ilk tepkiler

ağlamaktır. gülmektir. duygu hoplamasıdır.

cuma günü seks yapmak

sevaptır.

t24

son zamanlarda çıkan caz yazılarının ayrı bir derinlik kattığı aşikar site.
başka da bir yer kalmadı zaten okunacak...

arkadaşların teker teker evlenmesi

modadır. gelir geçer. sonraki bölümü biliyoruz. ya boşanacaklar ya evde vır vır.
© copyright 2005 - 2026