bugün

entry'ler (40)

tıp okuyan yakışıklı çocuk

Olmuyo aga tip okuyo yakisikli olmuyo yakisikli oluyo tip okumuyo. Hem zaten neden boyle bir entry var onu da anlamadim salin birader insanlarin ne okudugunu

bim de satılan muhteşem ürünler

Ya bir tane kek var ya neydi adı c ile başlıyordu allahım dünyanın en mükemmel keklerinden. Çiğköfte dürümü. Soslu fıstık en sevdiğim. Dilimli kek vardı o da çok iyi. Tabi kırinkıl. Garip pringles a benzer cipsi.

beni çekemeyen yazar

Anten takmıyordur.net

yeşilçam ın en yakışıklı oyuncusu

Cüneyt arkın :*

sözlük yazarlarının itirafları

Bir gün 1 dal sigarayla evlenme teklifi almıştım ve aynı gün sarhoş olduğu için çocuğun yüzünde sigarasını söndürmüştüm. Hadi eyv

sözlükte niye hiç kadın yok

Var! Kadınlar her yerdedir.

angelina jolie'nin 34 kiloya düşmesi

Üzücü lakin Hala çekici olduğunun gerçeği.

adı ile markalaşmış ürünler

Vileda. Cam sil. Çikolatalı gofret. Porçöz

sözlük yazarlarının favori küfürleri

Yelloz. Kibar olalım biraz.

regl

Anlatılmaz yaşanır.

stairway to heaven

Çok seviyorum çok.

çocukluğumuzda kullandığımız anlamsız ifadeler

Nereden geldiğini bilmediğimiz ifadelerdir. ilginç olanı tüm insanlık tarafından bilinmektedirler. Örn: pışıık kırmızı ışıık.

kendinizi tek kelime ile anlatınız

Karmaşık.

sözlük yazarlarının nicklerinin hikayesi

içimden geldi.

chatroulette

Eskiden kullanmaktan hoşlandığım bir siteydi seviye vardı Omegle'a göre. Daha sonradan çok bozduğu için bırakmıştım. Tanıştığım, konuştuğum birçok insan oldu. Ülkeyi türkiye seçtiğin zaman konuşmuyorlardı artık adamlarda nasıl izlenim bırakmışsak. Uzun süredir girmiyorum şuan durum nedir bilemem tabi.

yazar nicklerinden meslek tahmini yapmak

Tatar doktor: belediye başkanı

yazar nicklerinden meslek tahmini yapmak

Paketiniz kargoya verildi : torbacı

ilkokul numarasını unutmamak

666 efsane. <3

almanya

Havasına aşık olduğum ülkedir. Her daim yağmurlu, kapalı, serin. Sırf havası için bile yaşarım orada.

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Odamda sessiz bir şekilde kalmak istiyorum lakin sevgili yan komşumuz ve minik aptal kızı sürekli bağırışıyorlar ve olan 2 gram enerjimi de alıyorlar. Resmen negatif enerjilerini çekiyorum.
Bende huzurlu, sakin bir ortam istiyorum.
Çok şey mi istiyorum?
© copyright 2005 - 2026