bugün
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü19
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz14
- mühendis erkekler15
- kezo siniri10
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu10
- eski bir anı hatırlamak13
- cin görünce yapılması gerekenler12
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri21
- anın görüntüsü9
- bi çay koyayım bari8
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması21
- 1 mayıs işçi bayramı25
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye15
- 40 yaş civarında hiç evlenmemiş erkek10
- reis dünya lideridir10
- ekrem imamoğlu51
- erdoğan sonrası hükümet13
- muhalifler neye muhalifler17
- cumhurbaşkanlığı yolunda kaç chp'li telef olacak18
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı15
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi10
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız16
- putin doğalgazı kesince karanlıkta kalan avrupa9
- yazarların ruh hali9
- menzil şeyhinin çakarlı aracı20
- pakistan ve hindistan denze düşse kimi kurtarırsın20
- 1 115 000 tl lik restoran hesabı9
- aykolik'in eski sevgilisinden şok açıklamalar9
- 22 cm penise sakso çekmek9
- akepeye oy verenlerin tipleri29
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı28
- pazardan ne alsam9
- hayvanseverlik adı altında insan düşmanlığı yapmak13
- mahmud abbas8
- iyi giyinen kadınlar15
- akp için 3 kelime yakıştır10
- fay hattına kazıp kontrollü kırmak34
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri16
- kasko fiyatları8
- filistini destekleyen yahudi delege11
- yola saçılan içkileri talan eden izmirliler12
- espressolab8
- her çarşamba 20 lik çıtır için aynı otele gitmek10
- gulmekicinyaratilmis13
- aykolik'in akbilini doldurmak11
- aykolik masklavi buluşması8
- galatasaray lı olmanın çok masraflı olması27
- bantla bantla da nereye kadar12
- asya'nın en iyi 100 üniversitesinin 4'ü türkiye de20
- akpli arkadaşınızı banyoda yıkar mısınız8

entry'ler (22)
hocamın arkadaşıma tokat atmasıyla kahkaha atmam ve sınıftan atılmama sebep olan olaydır
azar yerken gelen gulme hissi de ayrı bir ironidir. ama sayesinde hayatın daha da güzel olduğunu gösteren krizlerdir. herkes bir şeylere konsantre olmuşken siz gülmeye başlarsınız. kimisi ''cıkcık'' lar, kimisi size katılıp biriken sinirini stresini boşaltır. birkaç kişiyi kısacık bir süre bile olsa, ciddi ortamların sıkıcılığından kurtarıp gülümsetebilmek güzel şey neticede.
azar yerken gelen gulme hissi de ayrı bir ironidir. ama sayesinde hayatın daha da güzel olduğunu gösteren krizlerdir. herkes bir şeylere konsantre olmuşken siz gülmeye başlarsınız. kimisi ''cıkcık'' lar, kimisi size katılıp biriken sinirini stresini boşaltır. birkaç kişiyi kısacık bir süre bile olsa, ciddi ortamların sıkıcılığından kurtarıp gülümsetebilmek güzel şey neticede.
Şu kayserideki üvey anne varya 15 sn sini izleyip kapattım tüylerim diken diken oldu gözlerim sulandı aq ben senin şahsiyetini s*kim or*spunun çocuğu kim ödiycek nasıl düzelcek o çocuğun piskolojisi ananın avradını s*kim soyunda yeni soy ağaçları açtırim or*spu çocugu kelimesi az kalıyo olum nasıl bişey lan bu.
benim taıdığım bir arkadaşım var ve gördüğüm diğer erkekleri alt üst eder diye düşünüyorum. gerçekten çok iyi espiri yapıyor ve dersleri sıkıcı olmaktan kurtarıyor.
salonda oturuyordum. kuran okuyordum ama sessizce okuyordum. sonra okurken önümden beyaz kısa boylu bir adamın geçtiğini farkettim ama bembeyazdı ayak sesleri bile geliyordu kafamı kaldırıp baktığımda yok olmuştu. tuhaftır ki ben böyle şeyler gördüğüm zaman çok korkabilecek ve gece tek başıma lavaboya bile gidemeyecek biriyim ama nedense ürkmedim. yani normal yaşantıma hiçbir şey olmamış gibi devam ettim.
insana zarar vermediği sürece canlıları öldürmek doğru değildir. Ancak insana zarar veriyorsa ve öldürmekten başka bir çare de kalmamışsa, bu durumda bahsedilen hayvanlardan en uygun bir şekilde kurtulmak için girişimde bulunmakta inşallah bir günah olmaz.
Bu bağlamda yerde kıvranan bir hayvanı uygun bir yere koyup kendi kendine ölmesini sağlamak daha doğru olabilir. Ancak öleceği kesin gibi gözüküyorsa öldürmek uygun olur.
kaynak : http://kuranrehberi.net/
Bu bağlamda yerde kıvranan bir hayvanı uygun bir yere koyup kendi kendine ölmesini sağlamak daha doğru olabilir. Ancak öleceği kesin gibi gözüküyorsa öldürmek uygun olur.
kaynak : http://kuranrehberi.net/
kıyafet, konuşma şekli, toplumdaki yeri, insanların onun hakkındaki düşünceleridir efenim. ya da salla gitsin izmirli mi?
sessizce ordan uzaklaşılmalıdır efenim. akşam yemeğinde molotof istemezsiniz heralde. ama belirtmek isterim o kızın içi dışı birdir.
onu bunu bilmem ama arsız bela dinleyen suçludur efenim.
yere düşen birisini görünce tecavüze uğrayan eşek gibi bağırarak gülmektir efenim.
biz doğum günü kutlamıyoruz efenim. bunlar hep gevur işi. lokman, ver oğlum müziği.
bönö pörö vör. kelime değil cümle ama idare ediniz efenim.
cezanın yeni bir albüm çıkarmasıdır efenim.
elinde bim poşetiyle yakalanan şüpheli kayıplara karıştı.
efenim 11 nesil anladık. niye bu kadar büyütüyorsunuz. yeni nesil sizlerin elinizde. bu günün çocukları yarının bilmem nesi. neyse saçmaladım.
kim için gülüşün değiştiysağğ ona git o zaman.
o mesajı atarken avuda kalmış, televizyonun kanalını ayak parmaklarıyla değiştirebilmeye eğimi olan kız modelidir.
seni pıçakların diyen sorunlu insandaki olmayan şeydir.
şehitler ölmez vatan bölünmez sözü yeterlidir.
tipik bir komedi ürünü olan kamile' dir.
kızı güldürmek için yanındaki kankisiyle dalga geçen ibne tanesidir.