bugün
- ali koç12
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması22
- chplilerin din düşmanlığı14
- 6 mayıs 2025 inter barcelona maçı12
- bir ak partili 100 chpliye bedeldir10
- ekrem imamoğlu'nun hain olması16
- ramadan fahriden12
- recep tayyip erdoğan8
- ekrem imamoğlu ile kafayı bozan ak partililer20
- yeni akit'in yılın haber sitesi seçilmesi10
- türkler ve araplar aynı ırktandır9
- sadece reis de liderlik vasfı olmaması8
- latife makbule veya zübeyde isminin azlığı9
- psikiyatri servisinde tanışılan kız11
- 15 temmuz da hz muhammed istanbul daydı8
- dördüncü murad9
- v a m p i r o v9
- true nun çaylak olması14
- batının türkiye hayranlığı12
- şeriatçı olduğunu kimseye söyleyemeyenler23
- erdoğanın 300 milyar dolar serveti olması13
- chp liler neden ingiliz düşmanı değil46
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası30
- sırrı süreyya önder30
- aşık olmanın avantajları14
- üstad kadir mısıroğlu14
- arda güler12
- tayyip erdoğan ın artık kabak tadı vermesi10
- chp nin olmazsa olmazı9
- evli erkek9
- evli erkeklerle ilişkiye giren kadınlar8
- fotokopici bi erkek9
- osmanlı yı yeniden kuracağız21
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler14
- bir evlilik ne zaman bitmeli10
- uyudun mu yazan kız15
- hıdırellez9
- iyi geceler11
- depresyondan kurtulamamak10
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı38
- silivri'deki yapraklar alkışlıyor mu15
- şeytan13
- bir sonra ki halife kim olacak14
- hırsız vaaaaaaaaaar12
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30

entry'ler (57)
lan ben tek yeterim size! :D
sözünü tutmuş ve beynini aldırıp şakirt olmuştur. (bkz: #9593787)
saat 8'den sonra uyumayı imkansızlaştırır. bir de, uykuya dalarken yıldızları seyretmekten midir bilinmez, her gece 'onu' görürsün damda yatarsan.
türk insanı, derdinin büyüklüğünden midir bilinmez, derdini doğaya yansıtmaktan pek bir haz eder. halini ay bilir güneş anlar, dağlara küser, rüzgara akıl danışır... duygusal yoğunluklu anlarda da efkarını tavan yaptırmak için okur/dinler bu tarz kelamları, çok sever. işte bana esmeyi anlat da bundan dolayı adına başlık açılmasını haketmiştir. şimdi bana gelip de, efendim polinezya halk ozanlarının şiirlerini biliyorum ben onlar da doğayı çok kullanmışlar dert söylerken, demeyesiniz. yahut benim meksikalı arkadaşlarım var onlar da çok duygulanıyor bu şarkıda diye de gelmeyin. benimki kendi toprağıma, belki de cahilliğimin verdiği cesaretle, yapılan bir güzellemedir.
murat kekilli * öyle bir içli söyler ki bu şarkıyı, sanmıyorum karacaoğlan şiiri yazarken bu kadar duygulanmış olsun.
gece online olabilmeyi bile bir statü imgesi olarak görebilen (ama açık açık söyleyemeyen) yazarlardan oluşan bir altkümesi vardır. her küme kendi kendisinin alt kümesidir ayrıca.
bir ilişkiyi bitirirken söylenebilecek 9 kusurlu klişeden biridir. bunu duyduktan sonra akla gelen şey, artık çekici bulunmadığınız olur. ki haklısınızdır. buna katlanıp yaşanır mı? yaşanır.
yaşanıyor...
yaşanıyor...
arkadaş kalalım demesinden hallicedir.
hesabı olan herkese üçer arkadaş invite etme hakkı vermiş oyun bu. benim de 2 hesabım olduğundan 6 invite hakkım var. bi' mesaj çakın hallledelim.
ayrıca heroes of newerth'i league of legends ile karşılaştıranları yanan kalaslarla döverim. dota'nın adını kullanmasın bari lol.
ayrıca heroes of newerth'i league of legends ile karşılaştıranları yanan kalaslarla döverim. dota'nın adını kullanmasın bari lol.
şöyle buyurmuş vakt-i zamanında;
''bir su birikintisinin bir sabah uyanıp şöyle dediğini hayal edin: bu içinde olduğum dünya çok ilginç bir dünya. bu içinde bulunduğum çukur tam benim boyutlarıma göre. benim şeklime tam olarak uyuyor, sanki ben gelip içine yerleşeyim diye yapılmış! bu fikir o kadar güçlü bir fikir ki, her gün güneş doğmasına ve su buharlaşıp birikintiyi küçültmesine rağmen, birikinti kendi kendine her şey yolunda, bu çukur ben içinde olayım diye yaratılmış, bu çukurun var olma sebebi benim, dünyanın var olma sebebi benim varlığım demeye devam ediyor. bu yüzden sonunda tamamen buharlaştığı zaman çok şaşırıyor. bence insanlar olarak biz de aynı hataya düşmemeye dikkat etmeliyiz.''.
taptım resmen.
''bir su birikintisinin bir sabah uyanıp şöyle dediğini hayal edin: bu içinde olduğum dünya çok ilginç bir dünya. bu içinde bulunduğum çukur tam benim boyutlarıma göre. benim şeklime tam olarak uyuyor, sanki ben gelip içine yerleşeyim diye yapılmış! bu fikir o kadar güçlü bir fikir ki, her gün güneş doğmasına ve su buharlaşıp birikintiyi küçültmesine rağmen, birikinti kendi kendine her şey yolunda, bu çukur ben içinde olayım diye yaratılmış, bu çukurun var olma sebebi benim, dünyanın var olma sebebi benim varlığım demeye devam ediyor. bu yüzden sonunda tamamen buharlaştığı zaman çok şaşırıyor. bence insanlar olarak biz de aynı hataya düşmemeye dikkat etmeliyiz.''.
taptım resmen.
sadece şiirde değil, hemen hemen her şeyde (istisna çıkarırlar göt oluruz ondan hemen hemen diyom) en uç, uçuk tipler erkektir. gör bak testosteron nelere kadir...
murphy kanunlarına güzel bir örnek teşkil eder.
fiyatı geri 3.5 lira olmuş, başka sigara içersem (tamam lan otlanıp içebilirim o sayılmaz) yazıklar olsun bana.
sezarın hakkını ahmet necdet sezer'e veren yazardır.
bizleri yılbaşını evde geçirenler ve dışarı çıkanlar diye ayırmaya çalıştığı için kendisine hasiktir diyorum, hasiktir!
kısa olduğu için yeterli dozaja erişmek için defaatle dinlense yeridir. her dinlenildiğinde o gün o zamana kadar geçen günler içinde en yalnız olduğunuz gün olarak hissettirir, siker. III
aşkın ne olduğundan haberi olmayabilir. bu konuda beraber öğrenmeye hevesli bir çok zeki, çevik ve aynı zamanda da ahlaklı uuser kardeşlerimiz ****** ile birlikte yeni ufuklara neden yelken açmaz merak konusudur. boşverin aşk başlığını bana mesaj atın, gelin tanış olalım, der ve o yüce insanlara selam ederek entry'mi noktalarım.
çok kasmadan bir şeyler yapmayı sevenler için vardır böyle bir şey. bir tespit yapıp kenara çekilmek ve sessizliğin tadını çıkarırken demli türk kahvesini ince belli bardakta pipetle içmek gibisi yoktur evet, ama güzel bir tespit yaptıktan sonra uzun uzun bir şeyler yazmak, kızgın kumlardan serin sulara atlamaya benzer, ki daha bir güzeldir.
demem o ki, yazacak bir şeylerin ve yazma isteğin varsa, yazmaman için önündeki engel yazım yeteneğidir. bayilerinize ısrarla yazınız, yazdırınız.
demem o ki, yazacak bir şeylerin ve yazma isteğin varsa, yazmaman için önündeki engel yazım yeteneğidir. bayilerinize ısrarla yazınız, yazdırınız.
solomon = süleyman*