bugün
- inanmayabilirsin ama saygı duymak zorundasın6
- deniz göktaş34
- kadın ürolog olmaması3
- macron koşacak diye park kapatan akepe34
- sabah gözünü kahve sigarayla açanlar2
- söyleyecek çok şeyi olduğu halde konuşmayan insan3
- farkındalığı yüksek olan bireylerin yalnızlaşması7
- magnezyum2
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması34
- ona bir şey söyle16
- nasıl birisiniz12
- are you iran2
- boşanmak2
- akp bitince ne olacak23
- ekrem imamoğlu11
- fusya semsiyeli yabanci17
- japon hatunlar mı çinli hatunlar mı6
- oruç açı anlamak içinse açlar neden oruç tutar11
- aselsan satılırsa8
- tefsiriyle okusak ülkenin yarısı dinden çıkar11
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim12
- sevişirken dinlenecek şarkılar6
- yarın sözlükteki incelleri tokatlayacak olmak6
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın21
- ölümün en iyi tanımı17
- sözlük hatunlarının nefsimi kabartması sorunsalı11
- yazılımcı erkeklerin yakışıklı olmaması8
- dış görünüşün her şey olduğu gerçeği5
- kol saati takmanın anlamsızlığı15
- kırk yaşında ayağına yatan elli küsürlük yazar5
- ciguli kral20
- stackoverflow ta aynı soruyu 17 kere açan adam2
- otel odasında ölü bulunmak12
- cd devrinin bitmesi16
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler10
- abd'nin türkiye'ye yaptırımları kaldırması2
- bezelye yemeği9
- gey biraderler bey gibi gey biraderlerdir9
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları9
- seks kasedi çıksa interneti çökertecek kişiler5
- kuranı kerim meali7
- gocu8
- sözlük yazarlarının lahmacunları10
- evlenince seni çalıştırmam diyen erkek10
- kizlarsoruyor com6
- kucak dansı yapmayı bilen kız sayısının azalması6
- futbol20
- çocuk istememe nedenleri6
- alaçatı da hayır lokmasını talan eden teyzeler8
- uzun entry giren yazar enayiliği11
entry'ler (58)
önlisans mezunu olmanın avantajlı olabileceğini düşündüğüm sınav. sebebi ise lisans kpss sınavları tam bi şampiyonlar ligi.
latin alfabesine geçildikten sonra özbekistan türkçesini anlayıp anlayamayacağımı merak ettiğim geçiştir.
artık komik geliyo gülüyom sadece.
Fransa bize burda da diss atıyor.
ikisi de gayet iyi olan memelerdir.
Bu ben oluyorum. Gayet memnunum.
seveni olduğuna o kadar eminim ki. Bugün almanya'nın bu denli güçlü olmasının sebebi, hitlerin alman ırkı haricindekileri asimile etmesidir. aynı şekilde eğer Türkiye sözde soykırımla beraber Türk olmayan bütün toplulukları katletseydi, bugün pkk diye bir sorun olmazdı. Hitler yılanın başını küçükken ezdi.
Libyaya girmek için ABD ve ab den izin almak gerektiğini de sağ olsun Uludağ sözlük devlet adamlarından öğrenmiş olduk.
(bkz: götünden uydurmak)
(bkz: götünden uydurmak)
Patatesin yerini tutmaz.
ulan asıl Türk biziz ne salak adamsın sen.
hani biraz sevse üstünü biz tamamlardık.
gösterişi hiç sevmem. bana anlamsız ve itici gelir.
yıllar yıllar sonra editi: belki boğazı ağrıyordur. :(
yıllar yıllar sonra editi: belki boğazı ağrıyordur. :(
güzel hatun. berat isini bilio amk.
istediği kadar güzel olsun. emre mor'u ifşa etmesiyle beraber karakterinin görünmeyen yüzü ortaya çıkmıştır. siz ona uygun kelimeyi bulursunuz.
rahatsız oluyorsan engelleyebilirsin?
sanırım herşey bitcoin yüzünden.
yakisikli aslinda.
asker selamı vermek zorunda mı amk. vatanı mı kurtarmış oluyor. futbolcuların yaptıklarına fazla anlam yüklenildiğini düşünüyorum. Adam zaten golünü atmış bu bile yeter. o vermesin siz verin o zaman mk.
kim ne derse desin böyle bi hatun lazım sözlüğe amk. kizlarin got kalkikligini bastirabilecek. simdi gördüm, helal olsun instagram gibi kullanıyor sözlüğü. burdaki bazı sözlük orospuları da çatlıyor. resim atmaz, kadınlığıyla alakalı sürekli kadın olduğunu belirten yazılar yazıp milletin ilgisini cekmeye calisan bu truvalarda kendilerine bi care oje sürüp fotoğraf cekmekte yahut makyaj malzemelerini atmakla gecinmeye calisirlar. ya da yuzunun 1/3'ini atarlar ajsjhdhfjs. boyle bi güç karsisinda şansınız yok olm. en başta şu füzelere bakınca korkar insan. ilgiyi bu kız alir siz alamazsiniz. onun disinda anlam veremedigim bi sekilde erkekler tarafindan da cok ustune gidilmis bu ceylanin. muhtemelen sonuc alamamislar ya da gecmiste reddedilmenin acısını bastırmaya çalışıyorlar. Neyse takipteyim.
allah belanızı versin. inci sözlükte bile böyle sapıkça başlıklar yok amk. yalan söylemiyorum gireli 3 dakika oldu bu 2 başlık direk gözüme şak diye çarptı. kız kankanın parfümüne sperm karıştırmak diye bi başlık mı olur? bu modlar ölü mü acaba? peki, daha Önce ilişki yaşamış sözlük kızları başlığına ne demeli? ulan am üzerinden muhabbet yapicaksan bari adam akıllı bir espri yapta erkek olarak gülelim. Nedir bu lise 3 e giden ergen lafları abicim? bir abazan olarak ben utandım. geçende connected da fake kız profili açtım 10 dakkada bir orospu çocukları sikini atıp duruyor. yemin ediyorum hemcinsimden utandim(şahsen ben asla böyle bişey yapmadım aklimdan da geçmedi) o günden beridir nerde nasıl davranmam gerektiğini düşünüyor ve yerine göre troll yapıyorum. ne mallarla ne sığırlarla aynı ortamdayız.