entry'ler (40)

öksürmek

şuanlarda herkesin yaygınlıkla yaptığı eylem.

jason statham

kocam sayesinde her filmini ezbere bildiğim aktör. ya bu adamda ne buluyosun yakışıklı bile değil diyorum 'saçmalama be baksana şu adamdaki kaslara' deyip kocamdan şüphe ettiren isim.

yastıktan boşalırcasına kar yağması

bu yıl henüz buralarda göremediğimiz bir çeşit kar yağışı. en kısa zamanda beklemekteyiz.

3 defa reddeden kızı ikna edecek formül

öyle bir formül yok arkadaşım. sevmiyorsa sevmiyordur yapacak bir şey yok ama kızın yakın arkadaşlarıyla takılıp onlardan biriyle sevgili olabilir de kızın üzerinde olumlu bir etki oluşturabilirsen belki kendine bir şans yaratabilirsin.

bir kız için ideal boyun 1 59 olması

boyu tutturdum lakin kilo işini de çözersek tam olacak.

yazarların şu an camdan baktıklarında gördükleri

çay ocağının önünde buz gibi havada dikilmiş sigara içen lise terk sarışın tatlı çocuk- çaycının çırağı .

sözcü okuyup fox izleyip tatmin olan solcu

aynı zaman da halk tv yi de takip eden kişidir.

karı seviyorum esprisi vs seneye görüşürüz esprisi

ölümüne kapışacak iki iğrenç espri ama arada da yapmıyorum değil.

sabah erkenden sözlüğe giren çirkin kız

ilk okuduğumda kendimden şüphe ettiğim fakat sonradan bu ne saçmalık ya diye başlığa azcık söylendiğim mevzu. arkadaşım belki bu kız erken kalkıyor işe gidiyor işte canı sıkılıyor ya da konuşacak arkadaşı yok buralarda takılıyor falan filan işte alla alla durup dururken kızdım yahu.

en çok para harcanan şeyler

sigara, kira, abur cubur.

sözlük yazarlarının şu an bulundukları yer

balıkesir-susurluk-smmm bürosu.

hayatında hiç kadın dövmemiş pasif erkek

adamdır.

starbucks'a gitmeyi statü göstergesi sanan insan

kahve içecek parası olmasa bile sırf chek-in yapabilmek için bile gidebilecek ergen kafalı insan topluluğu.

tuşların yerleşim yerine göre telefon seçmek

en doğru seçimlerden biridir. adı her ne kadar cep telefonu olsa da cep boyuna göre değil de el rahatlığına göre seçim yapılır.

spoiler

50 adet entry okuduyup da hala anlamadığım mevzu.

star wars ı ilk gün izlemeyeni ne yapıyorlar

hiç star wars izlememiş ve merak etmemiş biri olarak söylüyorum ki rahat olun.

hırsız denildiğinde akla gelen ilk isim

cehaletin son demlerindeki insanların çalıyor ama olsun yine de maaşımızı (çoğunlukla emekli maaşından bahsediyor) veriyor ya allah razı olsun dedikleri kişi.

güven kazanmak

bence uğraşılması gereken en son şeylerden biridir. bir insan güvenilirse başka birinin güvenini kazanması için uğraşmasına zaten gerek yoktur. kendini belli eder o. tabii karşındaki de anlayacak kapasiteye sahipse.

yüze vurur ifadesi günaydın lan bitanesi

sabahın 5 buçuğunda kalkıp eşine kahvaltı hazırlayan 6 buçukta işine yolcu eden arkasından ortalığı toparlayıp 8 buçuğa kadar zor hazırlanıp 9 da işe gelen bana da günaydın.. tabii sizlere de.

muhteşem yüzyıl kösem sultanın tutmaması

dizideki ana karakterlerin başında gelen hülya avşar ve beren saatin dizi öncesi çıkan terör örgütü yandaş dedikodularının da çok büyük etkisi var diye biliyorum.
© copyright 2005 - 2026