bugün
- bir ilişkiyi kim yönetir21
- yeni sevgiliden beklentiler6
- aşk10
- sokuk yazarlar6
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- en gıcık olunan insan davranışı6
- velvet48
- sikişirken hüzünlenmek6
- pandela 319
- aleyna tilki7
- cd devrinin bitmesi4
- fondöten sürmek4
- yapsam yaptım derim4
- kürt hareketinin devşirme olması15
- korku filmi cekmeden once cinayet isleyen yonetmen5
- kız arkadaşla sabahlara kadar içmek6
- sandalye8
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- sevişme sonrası erkeğin gömleğini giyen kadın2
- ata demirer dinin mizahı olmaz2
- lamba5
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı15
- samsung4
- masa5
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar9
- 4 temmuz 2026 istanbul yağmuru2
- ciguli kral16
- deniz göktaş34
- amedspor12
- diamond bosphorus14
- deniz göktaş'ın ölen yemenli çocuklar şakası2
- memduh bashgan9
- bik bik kaç yaşında10
- mony tontana11
- elektriği ödeyen adam7
- ahtapot yemek9
- çağlayı tanıyan yazarlar8
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi27
- kemal kılıçdaroğlu20
- aysu türkoğlu2
- 2026 dünya kupası33
- fransa maçı varken sözlükte dolanan erkek5
- evde kalmış kız kurusu7
- yürüyüş flörtü9
- müfredattan felsefe dersinin çıkarılması12
- iblis3
- 5 temmuz 2026 paraguay fransa maçı7
- ptt de idari hizmet sözleşmeli sisteme geçilmesi2
- uludağ sözlük bir ailedir9
- bik bik abla vs vurduranlar12
entry'ler (40)
şuanlarda herkesin yaygınlıkla yaptığı eylem.
kocam sayesinde her filmini ezbere bildiğim aktör. ya bu adamda ne buluyosun yakışıklı bile değil diyorum 'saçmalama be baksana şu adamdaki kaslara' deyip kocamdan şüphe ettiren isim.
bu yıl henüz buralarda göremediğimiz bir çeşit kar yağışı. en kısa zamanda beklemekteyiz.
öyle bir formül yok arkadaşım. sevmiyorsa sevmiyordur yapacak bir şey yok ama kızın yakın arkadaşlarıyla takılıp onlardan biriyle sevgili olabilir de kızın üzerinde olumlu bir etki oluşturabilirsen belki kendine bir şans yaratabilirsin.
boyu tutturdum lakin kilo işini de çözersek tam olacak.
çay ocağının önünde buz gibi havada dikilmiş sigara içen lise terk sarışın tatlı çocuk- çaycının çırağı .
aynı zaman da halk tv yi de takip eden kişidir.
ölümüne kapışacak iki iğrenç espri ama arada da yapmıyorum değil.
ilk okuduğumda kendimden şüphe ettiğim fakat sonradan bu ne saçmalık ya diye başlığa azcık söylendiğim mevzu. arkadaşım belki bu kız erken kalkıyor işe gidiyor işte canı sıkılıyor ya da konuşacak arkadaşı yok buralarda takılıyor falan filan işte alla alla durup dururken kızdım yahu.
sigara, kira, abur cubur.
balıkesir-susurluk-smmm bürosu.
kahve içecek parası olmasa bile sırf chek-in yapabilmek için bile gidebilecek ergen kafalı insan topluluğu.
en doğru seçimlerden biridir. adı her ne kadar cep telefonu olsa da cep boyuna göre değil de el rahatlığına göre seçim yapılır.
50 adet entry okuduyup da hala anlamadığım mevzu.
hiç star wars izlememiş ve merak etmemiş biri olarak söylüyorum ki rahat olun.
cehaletin son demlerindeki insanların çalıyor ama olsun yine de maaşımızı (çoğunlukla emekli maaşından bahsediyor) veriyor ya allah razı olsun dedikleri kişi.
bence uğraşılması gereken en son şeylerden biridir. bir insan güvenilirse başka birinin güvenini kazanması için uğraşmasına zaten gerek yoktur. kendini belli eder o. tabii karşındaki de anlayacak kapasiteye sahipse.
sabahın 5 buçuğunda kalkıp eşine kahvaltı hazırlayan 6 buçukta işine yolcu eden arkasından ortalığı toparlayıp 8 buçuğa kadar zor hazırlanıp 9 da işe gelen bana da günaydın.. tabii sizlere de.
dizideki ana karakterlerin başında gelen hülya avşar ve beren saatin dizi öncesi çıkan terör örgütü yandaş dedikodularının da çok büyük etkisi var diye biliyorum.