entry'ler (14)

dünya nın en iyi dizisinin prison break olması

sadece ilk sezonu için dünyanın en iyi dizisi olduğu söylenebilir.

armonik sözlük

dün gece okan bayülgen'in reklamını yaptığı sözlüktür. sanırım eğlenceli bir yer.

meshin yuvarlak

8. nesil yazar.

sol frame in bir gıdım oynamaması

yorgunluktan mı bıkkınlıktan mı yoksa sözlüğe hareket getiren yazarların yokluğundan mı belirsiz.

ben yolluyum demenin 1001 yolu

ağzım pis olabilir ama ruhum efendi beni tanıdığını düşünüyosan yanılıyosun daha yakına gel.

tipik anne lafları

yavrum hava çok soğuk kalın giyin aman dikkat et kendine.
anne merak etme yeterince iyi giyindim sen içini ferah tut.

arkadaş şifre yazarken başka yere bakmak

insan tedirgin oluyo nedense. yanındaki her ne kadar arkadaşın olsa da bi süre sonra etrafı kontrol etmek reflekse dönüşür.

pink floyd şarkılarının insanı korkutması

yalnızken dinlenir ve en derin duygulara salar insanı. boğar adeta ama boğulmak istersin zaten. dinlemekten asla vazgeçilemez.

20 yaşındaki erkeğin donunu annenin alıyor olması

bunu erkeğin ezikliği dışında annenin oğluna düşkünlüğünden kaynaklandığına benzetebiliriz.

noktalama işaretleri

sözlükte üstünde en fazla durulan kurallardan biridir. üzerinde durulması gerçekten önemli bir konudur.

mahmud ahmedinejad

küba ya geziye giden bir şeriat lideridir. yakın zamandaki demeçlerini merakla bekliyoruz

adele

rolling in the şarkısına çektiği başarılı ve farklı tarzda klip ile internette rekorlar kıran şarkıcıdır..fiziğinin neden olduğu dezavantajı sesiyle çok güzel kapatmaktadır

can bonomo

eurovision da ilk defa popularitesi düşük denebilecek bir sanatçı ile katılıyoruz...fakat tarzı çok hoş ve iyi bir derece alabilecek kişidir

kocası denizci olan kadın

yalnızlığa alışmış olan kadındır ve aldatmıyorsa eğer mükemmel bir insandır.
© copyright 2005 - 2026