bugün

entry'ler (1)

webmaster

Yeni açılan teknik webmaster forumu sitesinide unutmayalım twitter dan destek bile veriyorlar. Bir çok sorunları çözüyorlar aslında diğer siteler gibi değil adamlar kanıtlayarak konuşuyor. Kullandıkları forum sistemi owned lisans yani ömür boyu lisanslı. Siteleri domain yılı 5 yıl yani kapanma gibi bir dertleri yok. Bende burada takılıyorum açılan konulara anında cevap veriyorlar bu çok hoşuma gitti. Geçenlerde sahibi olan arkadaşla konuştuk forumdaiki logolar falan hoşuma gitmedi temalar falan hoşuma gitmedi dedim oda şuan zaten bunlar üzerinde çalışmalar yapıyoruz 1-2 hafta içerisinde kalıcı olacak tasarımımız yayınlanacak dedi. en güzel yanı webmaster forumu kelimesinde 2. sayfaya yerleşmiş olması (15 günde) buda şu demek oluyor bu adamlar seo bilgisi google bilgisi ve site yönetimi hakkında bilgisi gayet iyi sizin o çok övdüğünüz siteler 3 yıldır açık fakat sıralamaya bakarsak 3 - 4 -5 sayfalarda yer alıyor çoğu. Webmaster Forumu sadece site tanıtımı yapanlar geliyor. Bu sitede yönetici bu gün bir yazı paylaştı (bende bu forum sitesini çöplüğe çevirmeyecem bundan sonra site tanıtımı yapmak için 25 mesaj gerekiyor saçma saçma mesaj atanlar olursa 100 e çıkarırım dedi ayriyetten site tanıtımı yapmak için yönetici onayı olacağını söyledi. Şahsen ben bu kişilere güveniyorum artık çok kısa sürede şahsi bakışım olarak bende olumlu düşünceler yarattılar. aşağıda link veriyorum bu adamlar hak diyor kardeşim hak etmeyene gidipte boşa hit kazandırmayın gelin adam akıllı çevre edinin.