bugün

sevdiği entry'ler

iyi biri misiniz

Yatakta fazlasıyla iyiyimdir.

linç kültürü ve ahlak bilgisi

Uludağ sözlük Milli eğitim bakanı olarak sözlük müfredatına eklediğim yeni dersimiz arkadaşlar.

Lütfen aksatmayalım dersimizi.
Cetvelle döverim sizi heee ona göre.

kadınlar daha erken olgunlaşıyor yalanı

hayır sadece erkeklerde ki salaklık hali uzun bir müddet devam ettiğinden, kadınlar olgunlaşmış gibi görünüyor.
dokundunuz mu hiç? oysa nasıl da ham ve tazecikler!
erkekler azıcık büyüyüp adam olmayı denese de, kadınlar da taze bahar dalları gibi dolansa ortalıkta...

kadınlar daha erken olgunlaşıyor yalanı

her şey gibi olgunlaşmayı da önce kadından bekleyen toplumun berbat klişesi. aslında bu genç kadınlarla birlikte olmaya çalışan ya da ilerisi için zemin hazırlayan erkekler tarafından kullanılır. yaşı küçük veya aptal kadınlar da buna inanır. kadınlar daha çabuk olgunlaşıyooo tamaaaam mıııı? haa öyle. geri zekalı.

dış görünüşe önem vermeyen kız

olmayan kızdır. estetik algıları ve dertleri erkeğe göre gelişmiş olan varlıklar mı dış görünüşe değer vermeyecek? kimse kendini kandırmasın. En azından kısa vadede, ilk izlenim açısından dış görünüş etkilidir.

he orta vadede kadınlar erkekte zeka ve karakter görmek ister. güç ve para da görürse uzun vadeli düşünebilirler.

rus sevgili

Aa meri gelmiş. Hoş geldin meri, uzun zaman oldu.

sen çok iyi birisin

Sen aslında koca bir malsın demenin yumuşatılmış halidir.

sen çok iyi birisin

daha çok nefret ettiğim bir cümle var mı acaba?
Bana bunu iyi anlamda söyleyen insanlardan hızla uzaklaşıyorum.

sen çok iyi birisin

Bu şey değil mi ya; efendi, sakin, eğlenceli olmayan eli yüzü düzgün çocuğu reddetmeye giriş cümlesi

sen çok iyi birisin

sorun sizde değil ondadır. "aa nereden bildin?" diye sormayın lütfen dostlarım.

sen çok iyi birisin

Söyleyen her kim olursa olsun cümle bitmeden çenesini kırma istediği doğuran bir cümledir. Özellikle ama ile birleştirildiğinde karşıdakine her türlü küfür hakkını doğurur. iyi olmanın suç olduğu günümüzde fazlasıyla kullanılır. Karşıdaki insana iyilerin kazanmadığını kötü olması gerektiğini bir kez daha hatırlatır. Kötü olmayı başardığında bu cümleyi duymaz. Hatta yeterince kötü olabilirse belkide bu cümleyi kullanmaya bile başlayabilir.

sen çok iyi birisin

"evet öyleyim ama şimdi siktir git" cümlesinin kışkırtmasıdır.

seni kardeşim gibi görüyorum

çirkinsin diyemiyor napsın...

seni kardeşim gibi görüyorum

Açık sözlüce tipim değilsin demek yerine tercih edilen karşı cinsi reddetme cümlesi.

insan sevdiği kadının ağzını siker mi

s*ktiriniz gidiniz şurdan, sex olmadan aşk mı olur aq.

bunu düşünen insan maldır ancak başka bişey diyemiyorum, lan madem aşk sex değil bakkal ahmet abiye niye aşık olmuyon, tertemiz de çalışır bakar adam sana.

black pill

Yeni bir erkek akımı.
Kadınlar tarafından tercih edilmeyen erkekler bu hapı yutuyormuş.
Ulan yeni yeni şeyler icat ediliyor.

elektriktir çarpar

ataelektro toplumlarda görülen düşünce yapısı.

şeriatçıların ateist apo yu sevmesi

Hani Müslüman olmayanı sevmezdi bunlar ne oldu şimdi apo Müslüman oldu da bizim mi haberimiz yok? Ulan siz var ya siz, evet.
© copyright 2005 - 2026