bugün

entry'ler (89)

azerbaycanlıların hemşireye tıp bacısı demesi

medsestra kelimesinin kopyası - rusça, med - tıp, sestra - bacı

31 yaşında olmak

anne / baba 52 yaşında falansa kombo olur.

yaşından küçük göstermek

30 olup 25 yaşında sevgili edinme hakkına sahip olan kızdır.

ciddi bir ilişkiye hazır değilim

Sizi friendzoneye atmaya çalışan kız / erkek: Yeni ilişkiye hazır değilim, eski sevgilim beni aldattı

Doğru cevap: Ama ben daha aldatmadım, bir de ben seni aldatayım, tam olsun

mervelerden gelince oturamayan kız

belki Merveyle egzersiz yapmışlar fgklfgf, hemen kötü düşünmeyin.

kadınlar daha erken olgunlaşıyor yalanı

Flörtümden 3 yaş büyüğüm, niye o zaman ondan daha genç duruyorum? Reelde bana 23-27 veriyorlar, ona 30-32 (30 olan benim)

"Kadınlar daha çabuk yaşlanır" değil, toplum kadınlar kendinden 2-5 sene geç doğmuş adamlarla mutlu olamasınlar diye 20-25 yaşında evlenmeye zorlar.

20-25: Hadi bir an önce evlen, sevgilin üniversite bitirene kadar ohooo
25-30: Çocuk yap
30-35: Çocuklusun, o ise 28 yaşında, seni istemez

rus sevgili

Rusum, ama evlenmeden Türk erkeğiyle (hiçbir erkeğiyle) yatmam, çalışmayan - yemek yemez, evlenmeyen - sevişmez, çok basit.

Ama A. diye bir arkadaşım var, o rahatlıkla yapıyor, sonuç ortada.

A.: 3 hafta tanışıyoruz, ama beni annesiyle-kardeşleriyle tanıştırdı, çok ciddiyiz

Her şey çok güzel de tek detay dışında: Sevgilisi seküler, çağdaş kemalist, asla o insan güruhu kötülemiyorum, ama onlar için ailesiyle tanıştırmak ciddi bir jest değildir, kız tabii ki de bunu bilmiyor.

Ocakta ''çok meşgulüm'' / ''annemin kedisi vefat etti'' / ''daha iyisine layıksın'' deyip onu ghostlarsa hiç şaşırmam, sonuçta istediğini aldı.

''Eee, insan sevgilisine güvenmez mi?'' - 2-3 hafta önce tanıştığı biriyse tabii ki de güvenmez, 1 saatlik zevk uğruna 1 ay ağlamak fazla büyük bedeldir.

Yani illa sevgilinin yanına gidilecekse, o zaman AiLESiNDE ve AYRI odalarda kalınmalı, adamın evinde / otellerde değil. Bu güvenlik açısından da doğru bir şey, s-only => ghosting neyse de dating-sitelerde nice sapığı var, katili var, manyağı var, ''hostel'' filmi durduk yere çekilmedi.

Ki, kızın yerinde olsam ben böyle seviyeli bir görüşmeyi kabul etmeden önce bile 540 kez düşünürdüm, o tesettürlü, ''evlenilecek'' ve platin altın değeri gören kızlar sevgilileriyle ayrı odalarda kalıyor mı ve sonra kızın arkadan ''püü, bu kız bize uygun değil'' diye konuşmazlar mı farklı mesele.

Evet, paranoya yapıyorum, ama türk kültüründe insanın yüzüne ayrı, arkadan ayrı şeyler söylemek varsa kızları uyarıyorum. Annesi whatsapp'ta ona gülümseyip A. eve döndükten sonra ''oğlum, takılabilirsin, ama gelin diye almam'' demeyeceği ne malum?

sarışının adı esmerin tadı

Film / dizilerin ana karakterleri:

görsel

çocukluk arkadaşlarının büyüyünce yakışıklı olması

görsel

Benle arkadaş olunmaz, çünkü...

eş yorulmasın diye eve ukranyalı hizmetçi tutmak

iyi fikir, bebek doğururken de yorulmaz, ukraynalı hizmetçi halleder.

çirkin insan yoktur

görsel
''Allah çirkin yaratmaz'' - Aynen, her ikisi de yanı derecede yakışıklı..

ilişkiye hazır değilim ama takılalım adamı

Bir erkeğe benden neden arkadaş olmaz: Bana "ühühüğğ, eski sevgilim çok kötü biriydi, ilişkiye hazır değilim" diye şikayet edilirse "Allah o kızdan razı olsun" deyip kendimi tutamayabilirim.

balyaj

dip kumral (koyu kahve değil, harbi kumral, Serenay Sarıkayanın kumralı), uçlar sarıysa çok yakışan bir boyatma tekniğidir. Esmersen uçları kahveye kadar açmak en mantıklısı, balyaj versiyonunda bile sarı yakışmaz çünkü.

çakma sarışın

Dış görünüşümde bir şey değiştirirken bilinçli yaklaşmayı tercih ederim. Saçlarımı daha açık bir renge boyatacağım, doğru (ana rengim 7, balyaj yaptırıp 8-9 olacak) , ama çakma sarışın olmak istemem. Botoks-dolgulara da karşıyım, çünkü ilk zamanlarda güzel olsa da, ileride hem sağlık sorunları tetikler, hem de iğrenç bir görüntü yaratır.

uzak mesafeli ilişki

Bazen o kadar çok seversin ki, hiçbir yakın mesafeli ilişkinin yerini tutamaz. Ne yolda biri ilgini çeker, ne de arkadaşlarının anlattıklarına bakarsın, sabredersin, çünkü seni ancak o kişi mutlu eder.

sen çok iyi birisin

Sanırım hayatımda o kadar çok kez ''sen çok iyi birisin'' lafını duydum ki (yaş-cinsiyet fark etmeden), bünyem artık isyan ediyor, midem bulanıyor bu ''iltifattan''. Güya ''Hayır, çok iyi biri falan değilim, sevilecek ve arzulanacak biriyim, artık iyiliğimi düşünmenize gerek kalmadı''.

seni kardeşim gibi görüyorum

Bahaneye bak, kardeş olup aşk yaşayanlar var bu dünyada, yani tip uygun olunca kan bağı bile engel değilken bu klişenin hala yaşadığına inanamıyorum.

hoşlanılan pantolonun yırtılması

Hoşlanılan patronun yırtılması olarak okudum.

kadın erkek arkadaşlığı

Bana arkadaşlık mevzusu pek inandırıcı gelmiyor, ama neyse... Elbette sadece arkadaş kalabilenler var, ama burada başka soru çıkıyor: Nasıl başardıkları değil, NEDEN arkadaşlar, genelde iki sebebi var - ya sosyal tabuları (komşunun kocası, öz kardeş, vs.), ya da biri karşıdakini yetersiz görüyordur.

friendzoneye düşenlerin ortak özellikleri

1. Dış görünüşleri sub5 / 10
2. Kalpleri çok iyi ve bunu avantaj olarak görüyorlar
3. Cinselliği tamamen reddederler
4. Karşıdakini idealize ederler

Yani friendzonede olmanız tesadüf falan değildir, oraya belirli insan tipleri düşer.
© copyright 2005 - 2026