bugün
meritaht
meritaht7 ay önce
sarışının adı esmerin tadı
esmerlerce gururla söylenen,esmerin daha tatlı olduğunu belirten söz öbeği :)
meritaht
meritaht7 ay önce
çocukluk arkadaşlarının büyüyünce yakışıklı olması
çocukken sümüklü, mahalle maçında kaleye koyulan kısa boylu çocuğun büyüdüğünde brad pitt e dönüştüğünü görmek. facebook yorumlarında yavşayan kız yorumlarını görmek, hayata küsmek,g.t olmak.
meritaht
meritaht7 ay önce
çirkin insan yoktur
gen kullanımında tasarruf yapan insan vardır.
meritaht
meritaht7 ay önce
kariyer vs evlilik
ikilemde bırakan olaydır. kariyeri seçersen aile, aileyi seçersen kariyer elden gider o yüzden çok iyi düşünmek gerekir. haa ikisini birden yürütürüm dersen ona bi lafımız yok.
meritaht
meritaht7 ay önce
kariyer vs evlilik
ikilemde bırakan olaydır. kariyeri seçersen aile, aileyi seçersen kariyer elden gider o yüzden çok iyi düşünmek gerekir. haa ikisini birden yürütürüm dersen ona bi lafımız yok.
meritaht
meritaht7 ay önce
reddetme türleri
Her kişinin farklıdir metotları. Genel olarak 3 e ayırdim. - bahane ile reddetme; küçük yalanlarla. Misal, sevgilim var. (Daha serti için) şismansın. -Alay ederek reddetme; kendinden soğutmak için yapılır. (Asıl ben seni istemiyorum diyebilmeniz… devamını gör
meritaht
meritaht7 ay önce
reddetme türleri
Her kişinin farklıdir metotları. Genel olarak 3 e ayırdim. - bahane ile reddetme; küçük yalanlarla. Misal, sevgilim var. (Daha serti için) şismansın. -Alay ederek reddetme; kendinden soğutmak için yapılır. (Asıl ben seni istemiyorum diyebilmeniz… devamını gör
© copyright 2005 - 2026