bugün
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız14
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti10
- çaresizliği iliklere kadar hissetmek3
- bir bankta oturup banka oturanlara hikaye anlatmak6
- gocu birader başka bir biraderdir3
- aktroller5
- antipanik9
- akp seçimi kazanınca kalp krizi geçirecek yazarlar4
- 14 temmuz 1789 aksaray2
- mutlu bey bay birader3
- zamanda yolculuk için gerekli evraklar2
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları6
- kara çarşaf giymek isteyen türkiyeye5
- türkiye20
- 1 saat içinde nihayet yedinci entryi girmek3
- sosyalist reisçi4
- stella artois4
- bana bir latte lütfen diyen erkek4
- akp5
- sözlük yazarlarının saatleri7
- günün sözü22
- ateistlerin yaşama amacı28
- sabahları nefret edilen şeyler17
- göztepe2
- yaşam enerjisi veren şeyler5
- nicole doshi2
- bir kıza sarılıp saçlarını koklamak3
- sarapci koala69
- zorunlu eğitim18
- sovyetler birliği2
- rafael leao24
- karı kıza para yedirir misiniz8
- tulumba tatlısı6
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- vapurla iskele arasına düşmek2
- simitlere marti atmak2
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi23
- japonca2
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı4
- birader başlığına kızan yazarlar2
- lokum gibi3
- erkeklerin istediği tek şey17
- iletişim başkanlığı'nın türk dizileri toplantısı2
- game of thrones taki kel komplocu dayı2
- kendisine şiir yazılan kadın olmak ister miydiniz9
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
- sarapci diye nick alan akpli17
- biraderlerin vurduyor olması12
- iş yerinde sözlükte takılmak15
- en son ne zaman namaz kıldın13
entry'ler (48)
YURTTA SULH CiHANDA SULH.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.
allahu teala tektir onu uyku tutmaz o yeme içme gibi ihtiyaçlardan münezzehtir. onun sevdiği kulları arasın dadadır hz. muhammed (s.a.v) elçilik yapmıştır bizi hayvandan farklı olan düşünebilen varlıklar olduğumuzu ve erdemlerimizi anlatmıştır.
kalp gözünüz açık olsun sevgiler
kalp gözünüz açık olsun sevgiler
farkında lığı yüksek bilge kişidir yazar.
yazar iyi bir lisanla kendini ifade edebilen kişidir , öğretir anlatır, susmaz.
sevgili atatürk ruhun şad olsun yattığın mekanlar cennet özgür bir ülke türkiyeyi kurduğun için teşekkürler.
salat ve selam olsun allahın o büyük elçisine.
hürrem sultan.
harika bir başlık tebrik ederim.
işveren estetisyen ,usta öğretici ,bilgisayar programcısı, satiş uzmanı, idareci , ceo allahuteala donatmış çok şükür.
kalp kalbe karşıdır derler.
ben onu düşünürken o da beni düşünüyor mudur?
adam olun, sözünüzün eri olun, çalışın ailenizi muhtaç etmeyin, şerefli haysiyetli işler yapın.
belki parfüm alacak maddi imkanı yoktur , bir parfüm seti hediye eder adamdır çünkü bizim türk erkekleri.
allah tamamına erdirsin mutlu olursunuz inşallah demek düşer.
aşkta gurur olmaz sevdiğin insansa kol kanat olur , nazı ile de şifası ile de çekersin kendini ifade edemeden biten aşklar unutulmaz elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.
saygı çerçevesi içinde yaşamayı öğrensek , küçüğe büyüğe sevgi saygıyı bilsek hepimiz birbirimize bir şeyler öğretsek biri diğerinin tecrübelerinden düşüncelerinden faydalanıp yanlışları aza indirse olmaz mı?
siz okulunuzu bitirin oyununuzu oynayın yazarlığa sözlüğe daha çok vakit var , bunları sizin yazdıklarınızı küfür etmenizi herkes görüyor , güzel örnekler olsanız daha iyi olmaz mı. ben bir işverenim mesela
çok inatçı.
aldatmanın kadını erkeği olmaz adı üstünde aldatmadır , fakat ülkemizde evde ki kadın namusuyla otursun ben istediği yapabilirim zihniyetinde adamlar vardır.
diğer evli kadını kandırırken başka bir adamın bunu eşine yapabileceğini düşünmez dürüstlük önemlidir fakat evlendiği adam kadını bir zaman sonra kendi malı gibi görmeye başlar boşanma hakkı yoktur es kaza boşanabilmisse ilişki hakkı yoktur o ömrünün sonuna kadar çocuklarına adanma lıdır insan değildir çünkü kadın kuranı kerimdeki haklarına sahip olabilseydi değeri katbekat büyük olurdu
önce çalıştırılmak zorunda bırakılır kadın duygusallığı yüzünden dışarıda yaşadığı felaketler sonunda da türlü iftiralara maruz kalır tabi bunu genele söylemek uygun olmaz.
diğer evli kadını kandırırken başka bir adamın bunu eşine yapabileceğini düşünmez dürüstlük önemlidir fakat evlendiği adam kadını bir zaman sonra kendi malı gibi görmeye başlar boşanma hakkı yoktur es kaza boşanabilmisse ilişki hakkı yoktur o ömrünün sonuna kadar çocuklarına adanma lıdır insan değildir çünkü kadın kuranı kerimdeki haklarına sahip olabilseydi değeri katbekat büyük olurdu
önce çalıştırılmak zorunda bırakılır kadın duygusallığı yüzünden dışarıda yaşadığı felaketler sonunda da türlü iftiralara maruz kalır tabi bunu genele söylemek uygun olmaz.
o zaman ben TÜRKiYE de daha çok para kazancım olacak sevindim.