bugün
- ben aşık yorguni sorularınızı cevaplıyorum14
- üstteki yazar ne yapıyor5
- şu anda ne yapıyorsun4
- eşek sucuğu15
- uludağ sözlüğün cenaze namazı5
- işi gücü borsa siyaset olan insan4
- egay sucukcu5
- 30 lu yaşlar6
- şirinevler8
- eşe mi pahalı hediye alınır metrese mi sorunsalı6
- flört edinmek7
- üşenirken yapılan saçmalıklar5
- aşık yorguni10
- biraderleri üst üste koymak7
- sözlük yazarlarından arabesk denemeler2
- kızartma yağından sabun yapmak8
- güne iyi başlatan şeyler3
- normal sözlükten uluya gelmek4
- metrobüste yer bulmak4
- kimseyi memnun edememek13
- insanın bu hayattaki amacı17
- sevgili yazarlar biz burada ne yapıyoruz amk3
- sedat pekmez bey reyizin dönmüş olması6
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle9
- enayimiknatisii10
- sözlükte altın günü yapmak3
- 54 ilde tetikçi övücü paylaşımlara operasyon3
- tartıştığı sürücüye iftira atan kadın3
- bok emojili isme özel çorap2
- ayakların geriye gitmesi4
- yabani olmakla cool olmayı karıştıran tip4
- chp içindeki alevi sünni kamplaşması12
- saxo bank'tan altın yükseliş yorumu5
- devlet bahçeli7
- aleyna tilki2
- yabancı yatırımcı neden türkiyeye yatırım yapsın8
- flörtlerin ilişkiye dönmeme sebebi10
- maldivler3
- a milli takıma 15 milyon euro prim verilmesi10
- kargo beklemek3
- var bunda bir karın ağrısı3
- fenerbahçe'nin kemalistlerin takımı olması5
- hatay arap şehridir5
- 20 li yaşların çabuk geçmesi12
- ilk buluşmada öpen kız4
- allah3
- 10 lu yaşların çabuk geçmesi7
- gül kokusu3
- akademisyen egosu6
- intihar etmek7
entry'ler (47)
Tam bir şeyler paylaşacakken insanı dumura uğratan durumdur. Üzer gerer sinirlendirir.
Yağmur yağması ÇiÇek aÇması yaz gelmesi kadar normaldir.
Sadece kendini aşırı dürüst göstermeye Çalışan insandır. Yalandır. Samimiyetsizdir.
Gelişi güzel özne yüklemden ziyade özne zarf tümleci belirtisiz nesne zarf tümleci zarf tümleci belirtili nesne fiilimsi zarf tümleci yüklem gibi çarpıcı dikkat çekici okunası cümle kurabilme yetisi.
Bilen biri varsa söylese de yapsak dediğimiz altın yöntemlerdir.
12 bölüm oynayıp sonra sen Çok haz aldın bu dünya da bu kadar haz Çok şimdi sen karanlık bir odaya kapanıp sadece kendini doyuracak ekmek ve suyla beslenip yeni sezonu bekleyeceksin tarzı bir işkence yapan dizi.
An itibariyle kalbimi değişik ritimsiz attıran, ne yaptığını, gelecekte ne yapacağını, elini ayağını bile nereye koyacağını bilememe durumu. Derin bir ooooffff Çektirir.
fazla masa başında oturursan kuyruk sokumun sağa kayar.
Cesedi olmayan sadece savaş sonrası yanık bir vücudun ona ait olduğu düşünülen diktatör. Zehir içtiği veya kafasından vurarak intihar ettiği söyleniyor. Kendisini vurması daha korkusuz ve asalet içerdiği düşünülerek zehir içip korkakça öldüğü daha inanılmak istenen sondur Adolf Hitler için.
Çoğu yerde Gogol Bordello'nun müzikleri olan ve görselliğiyle izle izle doyulamayan film. Ayrıca filmde Boris Leskin'nin bakışlarında ki duygu ayrı göz doldurur.
Sınav dönemleri tıp terimleriyle ilgili başlıklar aÇılmasıyla kendilerini gösteren, icimden -vah yavrum sende mi evet evet bende Çekiyorum dediğim öğrenci topluluğudur.
Siteden kardeşime izlettiğim the fly filminda sonra -sana gıcık oluyorum manyak ya izlettiğim filme bak mal- tarzı tepkilere maruz kaldığım, benim ise keyifle filmlerini izlediğim sitedir.
bilgisayar da hiç bir işin olmasa da kapatılınca oluşan durağanlık ve hiç bir şey yapmama isteğidir. Telefona koşulmasa 5-10 dk içerisinde geçecektir.
aklın gerçekleri görmesiyle ilgilidir. iLkolulda araba çarpacakken birden yatarsam araba üstümden gecer bu insanlar nasıl çarpılıyorlar diye düşünürken olayları idrak edip akıl kemale erince holding sahibi olamayacağımda kendini belli etmeye başlamıştır.
sabah ağıza konan ilk lokmayla gelen çişi engellemek istemektir.
Sadece ders çalışırken maximmuma ulaşan istek dahilinde girilen entrylerdir. Normal zamanlarda bu duygunu bastırısın. Fakar gel gör ki ders çalışırken bir canın ister el ayak titrer, baş zonklar, taşikardi başlar, adrenalin tavan yapar. Okuduğundan da birşey anlamazsın. (bkz: ne diyorum ben)
tuvalette can sıkılınca uğraşılacak bir şeyler aranıp elin telefona sarılmasıdır. Telefon yoksa şampuanların arkasında ki yazılar okunur.
Gelip sadece televizyon izleyip gidenleri mevcuttur.
Her pazar perşembe omü 2 lerin anasını ağlatan, 10 kişi ve vasıfsız bir hocanın bir odada bir buçuk iki saat oturmasını sağlayan sistem.