bugün

entry'ler (47)

sevgilinin uyuyakalması

Tam bir şeyler paylaşacakken insanı dumura uğratan durumdur. Üzer gerer sinirlendirir.

bir kızın evlenmeden sevgilisinin evinde kalması

Yağmur yağması ÇiÇek aÇması yaz gelmesi kadar normaldir.

hayatta yalan söyleyememişimdir diyen insan

Sadece kendini aşırı dürüst göstermeye Çalışan insandır. Yalandır. Samimiyetsizdir.

uludağ sözlük ün kazandırdıkları

Gelişi güzel özne yüklemden ziyade özne zarf tümleci belirtisiz nesne zarf tümleci zarf tümleci belirtili nesne fiilimsi zarf tümleci yüklem gibi çarpıcı dikkat çekici okunası cümle kurabilme yetisi.

can sıkıntısına iyi gelen şeyler

Bilen biri varsa söylese de yapsak dediğimiz altın yöntemlerdir.

game of thrones

12 bölüm oynayıp sonra sen Çok haz aldın bu dünya da bu kadar haz Çok şimdi sen karanlık bir odaya kapanıp sadece kendini doyuracak ekmek ve suyla beslenip yeni sezonu bekleyeceksin tarzı bir işkence yapan dizi.

iç sıkıntısı

An itibariyle kalbimi değişik ritimsiz attıran, ne yaptığını, gelecekte ne yapacağını, elini ayağını bile nereye koyacağını bilememe durumu. Derin bir ooooffff Çektirir.

sözlük yazarlarının tespitleri

fazla masa başında oturursan kuyruk sokumun sağa kayar.

hrant dink

http://www.youtube.com/watch?v=Ylvx7FBetVI

adolf hitler

Cesedi olmayan sadece savaş sonrası yanık bir vücudun ona ait olduğu düşünülen diktatör. Zehir içtiği veya kafasından vurarak intihar ettiği söyleniyor. Kendisini vurması daha korkusuz ve asalet içerdiği düşünülerek zehir içip korkakça öldüğü daha inanılmak istenen sondur Adolf Hitler için.

everything is illuminated

Çoğu yerde Gogol Bordello'nun müzikleri olan ve görselliğiyle izle izle doyulamayan film. Ayrıca filmde Boris Leskin'nin bakışlarında ki duygu ayrı göz doldurur.

omü tıp fakültesi öğrencileri

Sınav dönemleri tıp terimleriyle ilgili başlıklar aÇılmasıyla kendilerini gösteren, icimden -vah yavrum sende mi evet evet bende Çekiyorum dediğim öğrenci topluluğudur.

unutulmazfilmler com

Siteden kardeşime izlettiğim the fly filminda sonra -sana gıcık oluyorum manyak ya izlettiğim filme bak mal- tarzı tepkilere maruz kaldığım, benim ise keyifle filmlerini izlediğim sitedir.

bilgisayarı kapatınca boşluğa düşmek

bilgisayar da hiç bir işin olmasa da kapatılınca oluşan durağanlık ve hiç bir şey yapmama isteğidir. Telefona koşulmasa 5-10 dk içerisinde geçecektir.

yaş geçtikçe hedeflerin küçülmesi

aklın gerçekleri görmesiyle ilgilidir. iLkolulda araba çarpacakken birden yatarsam araba üstümden gecer bu insanlar nasıl çarpılıyorlar diye düşünürken olayları idrak edip akıl kemale erince holding sahibi olamayacağımda kendini belli etmeye başlamıştır.

sıçarım diye yemek yememek

sabah ağıza konan ilk lokmayla gelen çişi engellemek istemektir.

ders çalışırken entry girmek

Sadece ders çalışırken maximmuma ulaşan istek dahilinde girilen entrylerdir. Normal zamanlarda bu duygunu bastırısın. Fakar gel gör ki ders çalışırken bir canın ister el ayak titrer, baş zonklar, taşikardi başlar, adrenalin tavan yapar. Okuduğundan da birşey anlamazsın. (bkz: ne diyorum ben)

tuvaletten enrty girmek

tuvalette can sıkılınca uğraşılacak bir şeyler aranıp elin telefona sarılmasıdır. Telefon yoksa şampuanların arkasında ki yazılar okunur.

öğrenci evindeki misafir

Gelip sadece televizyon izleyip gidenleri mevcuttur.

pdö

Her pazar perşembe omü 2 lerin anasını ağlatan, 10 kişi ve vasıfsız bir hocanın bir odada bir buçuk iki saat oturmasını sağlayan sistem.