M
mavi adam10 yıl önce
köylülerin belirgin özellikleri
(bkz:insanları kategorize etmek)
M
mavi adam10 yıl önce
M
mavi adam10 yıl önce
M
mavi adam11 yıl önce
mythbusters
`discovery channel`'ın orta yaşlı teknik amcaları. amacı yerel ya da ulusal bağlamda efsane olmuş olayları zamanın teknik olanakları ile canlandırıp doğruluğunu ispatlamak olan bir programdır. örneğin bir bölümünde vantilatör bir insanın kafasını … devamını gör
M
mavi adam11 yıl önce
mythbusters
`discovery channel`'ın orta yaşlı teknik amcaları. amacı yerel ya da ulusal bağlamda efsane olmuş olayları zamanın teknik olanakları ile canlandırıp doğruluğunu ispatlamak olan bir programdır. örneğin bir bölümünde vantilatör bir insanın kafasını … devamını gör
M
mavi adam11 yıl önce
cannondale
hayvani yüksek fiyatlara ~evet araba fiyatlarına~ bisiklet satan bir firma. http://www.mtbtr.com/katalog/katalog_ayrinti.asp?Secim01=38 ~yuh be bu bisikletin neresi 7506 euro eder!~
M
mavi adam12 yıl önce
zall kim milyoner olmak ister e çıksa
M
mavi adam12 yıl önce
ali ismail korkmaz
halen eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yoğun bakımda hayat mücadelesi vermekte olan gencimiz. bu hale gelmesinin tek bir sorumlusu vardır. (vid:#84143) direnali
M
mavi adam12 yıl önce
sakallıyken yakışıklı sakalsızken maymun olan adam
çok sıkıntılı durumdur. hele ki memursa ve yıllık izin günlerinde sakallı haliyle ilişkiye başladıysa dahada sıkıntılı durumdur.
M
mavi adam12 yıl önce
sakallıyken yakışıklı sakalsızken maymun olan adam
çok sıkıntılı durumdur. hele ki memursa ve yıllık izin günlerinde sakallı haliyle ilişkiye başladıysa dahada sıkıntılı durumdur.
M
mavi adam12 yıl önce
ümit davala 2002 saç tarzı
(img:#488636)
M
mavi adam12 yıl önce
bungee jumping
Bungee Jumping;in kökeni Doğu Avusturalya'nın açıklarında Pasifik Okyanusunda ;New Hembridis; adalar grubundaki Vanatu adası yerlilerinin Gkol adını verdikleri erkekliğe geçiş törenlerinde bambudan yaptıkları kulelerden sarmaşıktan yaptıkları iplere … devamını gör
M
mavi adam12 yıl önce
skydiving
`serbest düşüş` gibi bir türkçe karşılığı olan extrem spor.
M
mavi adam12 yıl önce
skydiving
M
mavi adam12 yıl önce
skydiving
M
mavi adam12 yıl önce
skydiving
M
mavi adam12 yıl önce
skydiving
M
mavi adam12 yıl önce
skydiving
M
mavi adam12 yıl önce
yeni zelanda
güney yarıkürede avusturalya'nın güneyinde 2 adadan oluşan bir ülke. kısaltma: nz - yönetim biçimi: parlamenter demokrasi - başkent: Wellington - nüfus: 3,864,129
M
mavi adam12 yıl önce
yeni zelanda
güney yarıkürede avusturalya'nın güneyinde 2 adadan oluşan bir ülke. kısaltma: nz - yönetim biçimi: parlamenter demokrasi - başkent: Wellington - nüfus: 3,864,129
M
mavi adam12 yıl önce
yeni zelanda
M
mavi adam12 yıl önce
yeni zelanda
M
mavi adam12 yıl önce
yeni zelanda
M
mavi adam12 yıl önce
yeni zelanda
© copyright 2005 - 2026