bugün
- zeki olmanın avantajları7
- keşke dediğiniz bir anı yazar mısınız11
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı36
- barış alper yılmaz6
- enayimiknatisi ile kavga etmek6
- menzil cemaatinde rekabet alevlendi3
- ekşi sözlük13
- osuruktan şiirler47
- hepsi rüyaymış diye 10 yaşında uyanmak4
- evde pide yapmak7
- online yazarlar3
- giysi fiyatlarının uçması12
- en gıcık olunan şoför tipleri13
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci15
- eski sevgili nerede ne yapıyor8
- kavga yok mu ya5
- aleksey batrakov15
- çirkin kaslı erkek vs yakışıklı cılız erkek5
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz11
- bu saatte seks yapılır mı sorunsalı4
- anne pizzası10
- sözlükte kavga çıkmasının sebebi4
- vedat muriqi6
- sözlük kızı ile iletişim kurmak10
- konya da 3 4 büyüklüğünde deprem5
- bu saatte kahve içilir mi sorunsalı4
- dinci ve müslüman kavramları8
- ben geldim kerkenezler19
- putin türkmüş11
- anın görüntüsü30
- apo orospu çocuğu değildir demek5
- twin peaks3
- yenilgisiz tek şampiyon5
- her şeyi hatırlayan insan5
- fenerbahçe17
- sütyenin 2 gözü doldurulmuş heybe olması3
- seninle sevişirken ölmek istiyorum3
- çaylakların dolunayda yazara dönüşmesi3
- uludağ sözlük'ü diriltme hareketi3
- arkadaşlar uyudunuz mu3
- kürt kelimesi türk kelimesinden mi türedi3
- beni neden sevmedin3
- trileçe7
- türk vatandaşları türktür9
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim8
- claudian clouds22
- şoförün yan koltuğu4
- true'nin acile kaldırılması9
- zorunlu eğitim10
entry'ler (26)
görükle'de kalıp ilk yıl hazırlık okumak zorunda olan kişinin çok iyi anlayabileceği olay.
(bkz: ben)
(bkz: ben)
kpss sınavı????
erkan oğur'dur.
pakette kalan son sigara ve saat üç.
Daha nolsun
Daha nolsun
insanları şu bu diye ayırmak çok mu hoşunuza gidiyor anlamıyorum ki.biri çıkıp diyor ki bi avuç insanla devrim yapılmaz(evet yapılır,yapılmıştır ve tarihte örnekleri var)diğeri de çıkıp diyor ki hani nerdesiniz.siz koyunsunuz.sözüm sana insanlara koyun diyen,hani nerdesiniz diyen fikir yoksunu insan! şu anki hükümete oy veren insanlar sokağa çıksa daha iyiye mi gidecek,herşey daha mı güzel olacak.bi düşünün daha aynı takımı tuttuğu için birbirine tahammül edemeyen fanatikler farklı görüşteki kişilerle meydana inse nolur.sadece biraz düşünün ve ona göre konuşun.yani diyeceğim o ki iki tarafın da yaptığı birbirini aşağılamaktan ve işleri daha kötüye götürmekten başka hiçbir şeye yaramaz.
lütfen biraz mantık.lütfen
lütfen biraz mantık.lütfen
ben bu yazıyı sana yazdım ne kadar kolay gelıyo insana ona diyemediğin şeyleri buraya yazmak biliyorsun ona bu yazdıklarını söyleyemeyeceksn hiçbir zaman.sen yıne onu uzaktan seyredeceksın öyle baygın baygın bakacaksın arkadas ortamında beraber oldugunda tek kelıme bıle konusamayacaksın ama sohbet bıtıp herkes eve dagıldında sen onunla hayallerınde konusacaksın.hayalleerinde birlikte sinemaya gıdeceksın elını hıc bırakmayacakmıs gıbı tutacaksın onun canı bir yansa senınkısı on yanacak.onun gulusunu dusuneceksın(şimdi düşündüğüm gibi) yanaklarındakı bellı belırsız gamzelere dalacaksın.sonra?sonrası yok işte senin düşünüp düşünebileceğinin hepsi bu kadar.aynı şeyler yine tekrar edicek yıne herkes evlerıne dagılacak ve sen yine onun gülüşünde hayallere dalacaksın.
ulan siktir et diyemiyosun işte geliyo takılıyo aklına. sabah kalkıyosun aklında o var, sigarandan bi nefes alıyosun aklında o var, diyosun bi şeyler yapayım o işle uğraşırken bile aklında o var.sözlüğe giriyosun belki biraz neşen yerine gelir diye güzel entrylere bile gülmek ne kelime tebessüm bile edemiyosun niye çünkü aklında gene o.
onun için siktir et lan diyemiyosun işte
onun için siktir et lan diyemiyosun işte
böyle bir şey yok ama olabilir de.
ya bu stv'deki dizileri kim izliyo derdim.
meğer kendileri de izlemiyolarmış.
meğer kendileri de izlemiyolarmış.
Gennelleme yapmamak lazım.
diğer sürümlerle aradaki farkı anlamak için yeterlidir herhalde.
http://kisalink.tk/nts
http://kisalink.tk/nts
damacana diyor ve susuyorum.
gerçek bi hikayedir ve hayatı anlatılan isim dünyanın en büyük brokerı Chris Gardner'dır
eskiden dost, akraba, tanıdık vs. nin tavsiyesi ile bulunan fakat şu an televizyondaki evlendirme programlarıyla sürdürülen işlem. gerçi o programların da ne kadar doğru kişiyi bulduğu tartışılır o ayrı konu tabi.
tamam cem yılmaz'ı sevmeyen insanlar olabilir ama o kendi dalında en iyisidir.(çoğu kişiye göre)
(bkz: bu neyin kafası)
(bkz: bu neyin kafası)
aerosmith dream on. Coldplay - Yellow. Hoobastank - The Reason