bugün
- türklerin soykırımdaki ustalığı15
- yazarların özlü sözleri7
- onur yürüyüşüne katılanların chpye oy vermesi6
- anın görüntüsü26
- iyi gelen ne varsa hep sensin işte4
- sözlükten giden yazarlar4
- almanya paraguay maçını kim kazansın3
- erkekler neden evlenmekten kaçıyor14
- seksting4
- diamond bey birader koştursun kampanyası2
- filistin in ermeni soykırımını tanıması31
- sözlüğe güzel bir kız bırak3
- hangi sözlük yazarının tipini merak ediyorsunuz21
- haram milyonların olsa yer misin2
- pandela11
- 29 haziran 2026 brezilya japonya maçı9
- true'nun neden böyle olması2
- sevdiğine vermeyip başkasına veren kız2
- tamar tanrıyar6
- hastanedeyim ful kadınlar hasta10
- haletiruhiyemin müşevveş olması3
- bir günde 10 defa otuz bir çekmek3
- ölüm3
- sosyoloji okuyan erkek4
- behzat ç replikleri2
- perdelerin her zaman kapalı olması3
- türklerin medeniyet kuramama nedeni15
- yapay zeka ile yazılım testi2
- insan sevdiği adama şans verir2
- en son ne yediniz6
- grand theft auto2
- honda dio3
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- haysenin125
- kaş aldırmaya kuaföre giden kız4
- mony tontana3
- aşk7
- sözlüğün aptal kaynaması16
- ziya gökalp5
- evde makarna yapmanın maliyeti8
- traş oldum duşa giriyorum hangi yuzırı düşüneyim3
- mao zedong3
- araba kovalamayan köpek6
- 2026 dünya kupası37
- bik bik'in mutfağına konuk olmak14
- kızıl tehlike2
- gölge2
- arkadaşlar bakar mısınız7
- kılıçdaroğlu'nun gerçek yüzünü ilk gören kişiler2
- sosyoloji okunur mu sorunsalı7
entry'ler (26)
görükle'de kalıp ilk yıl hazırlık okumak zorunda olan kişinin çok iyi anlayabileceği olay.
(bkz: ben)
(bkz: ben)
kpss sınavı????
erkan oğur'dur.
pakette kalan son sigara ve saat üç.
Daha nolsun
Daha nolsun
insanları şu bu diye ayırmak çok mu hoşunuza gidiyor anlamıyorum ki.biri çıkıp diyor ki bi avuç insanla devrim yapılmaz(evet yapılır,yapılmıştır ve tarihte örnekleri var)diğeri de çıkıp diyor ki hani nerdesiniz.siz koyunsunuz.sözüm sana insanlara koyun diyen,hani nerdesiniz diyen fikir yoksunu insan! şu anki hükümete oy veren insanlar sokağa çıksa daha iyiye mi gidecek,herşey daha mı güzel olacak.bi düşünün daha aynı takımı tuttuğu için birbirine tahammül edemeyen fanatikler farklı görüşteki kişilerle meydana inse nolur.sadece biraz düşünün ve ona göre konuşun.yani diyeceğim o ki iki tarafın da yaptığı birbirini aşağılamaktan ve işleri daha kötüye götürmekten başka hiçbir şeye yaramaz.
lütfen biraz mantık.lütfen
lütfen biraz mantık.lütfen
ben bu yazıyı sana yazdım ne kadar kolay gelıyo insana ona diyemediğin şeyleri buraya yazmak biliyorsun ona bu yazdıklarını söyleyemeyeceksn hiçbir zaman.sen yıne onu uzaktan seyredeceksın öyle baygın baygın bakacaksın arkadas ortamında beraber oldugunda tek kelıme bıle konusamayacaksın ama sohbet bıtıp herkes eve dagıldında sen onunla hayallerınde konusacaksın.hayalleerinde birlikte sinemaya gıdeceksın elını hıc bırakmayacakmıs gıbı tutacaksın onun canı bir yansa senınkısı on yanacak.onun gulusunu dusuneceksın(şimdi düşündüğüm gibi) yanaklarındakı bellı belırsız gamzelere dalacaksın.sonra?sonrası yok işte senin düşünüp düşünebileceğinin hepsi bu kadar.aynı şeyler yine tekrar edicek yıne herkes evlerıne dagılacak ve sen yine onun gülüşünde hayallere dalacaksın.
ulan siktir et diyemiyosun işte geliyo takılıyo aklına. sabah kalkıyosun aklında o var, sigarandan bi nefes alıyosun aklında o var, diyosun bi şeyler yapayım o işle uğraşırken bile aklında o var.sözlüğe giriyosun belki biraz neşen yerine gelir diye güzel entrylere bile gülmek ne kelime tebessüm bile edemiyosun niye çünkü aklında gene o.
onun için siktir et lan diyemiyosun işte
onun için siktir et lan diyemiyosun işte
böyle bir şey yok ama olabilir de.
ya bu stv'deki dizileri kim izliyo derdim.
meğer kendileri de izlemiyolarmış.
meğer kendileri de izlemiyolarmış.
Gennelleme yapmamak lazım.
diğer sürümlerle aradaki farkı anlamak için yeterlidir herhalde.
http://kisalink.tk/nts
http://kisalink.tk/nts
damacana diyor ve susuyorum.
gerçek bi hikayedir ve hayatı anlatılan isim dünyanın en büyük brokerı Chris Gardner'dır
eskiden dost, akraba, tanıdık vs. nin tavsiyesi ile bulunan fakat şu an televizyondaki evlendirme programlarıyla sürdürülen işlem. gerçi o programların da ne kadar doğru kişiyi bulduğu tartışılır o ayrı konu tabi.
tamam cem yılmaz'ı sevmeyen insanlar olabilir ama o kendi dalında en iyisidir.(çoğu kişiye göre)
(bkz: bu neyin kafası)
(bkz: bu neyin kafası)
aerosmith dream on. Coldplay - Yellow. Hoobastank - The Reason