bugün
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi5
- 2026 ağustos ayının serin geçmesi3
- insanlar sizi nasıl tanımlar7
- duş almak vs duş yapmak5
- meal kuran değildir26
- 5 ağustos 20263
- geceye güzel bir söz bırak6
- online kumar3
- dinamo zagreb'in kauno zalgiris'i 5 0 yenmesi3
- gecenin film sahnesi5
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi13
- dürüm yerken uzaklara dalmak3
- bayan kelimesi neden rahatsız edici28
- aslan abilerim sözlüğe geri dönsün kampanyası7
- acil iş fikri lazım arkadaşlar16
- lionel messi2
- iremga12
- çoğu yazarları donuzlamış olmam7
- afrika nasıl kalkınabilir15
- polonya2
- bella hadid5
- velvet almanyaya gel5
- imamoğlu'nun tutukluluğunun 100 günü16
- mohamed salah ghaly5
- trabzonspor harbiden salah'ı almış4
- kendini anlatamamak6
- velvet14
- kız arkadaş kiralamak7
- fakir olduğu halde bir erkeğe aşık olmak3
- ıban at4
- kahve falı3
- yazarlara sözlüğü zehir zıkkım etmek4
- sözlükte erkek yazar istemiyoruz kampanyası4
- arkadaşlar bakar mısınız9
- halit bolkan2
- gürkan uygun3
- 31 çekerken eli kırmak3
- birinin size söylediği en kırıcı şey nedir6
- kendine 10 üzerinden kaç verirsin4
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak4
- dünya sivaslılar günü3
- 3 ağustos 2026 aykolik gocu buluşması19
- had bildirmek6
- yunanistan30
- uzak diyar nickli gurbetçi akp li3
- uzak diyar4
- tai lung7
- lulu3
- arkadaşlar ben başaramadım3
- turşunun iyisi limonla mı sirkeyle mi11
entry'ler (41)
Tutsak (Erin Bowman) bunu ağabeyim önerdi. Güzel kitapmış 2.side var adı Yolcu.
Tuhaf bir insan.
Almayı düşünüyorum. Alayım mı ?
Hiç hoşlanmıyorum bunlardan. Eleştirel bakarlar bunlar.
bir gazeteci yüzünden a milli kariyeri bitti. Sen haklısın kaptan.
Hammadde arayışının savaşlara mal olduğu zaman.
Kendime bi golden veya kangal aliyim diyorum. Çok hoş hayvandırlar.
Binlerce yıldır üzerinde medeniyet olan bir şehir. 1453 yılında biz türk'lerin eline geçti.
Biliyorum saçma bir şey ama rte atatürk'ü türkün atası demek olduğu için söylemiyor. Lazlar, kürtler falan. Ama çok saçma bir olay bu. Atamıza Atatürk demiyor.
Zaman ve mekan arasında ses yoktur ama birleştikten sonra olabilir.
Orta Asya'dayken atalarımız sarı saçlı ve mavi gözlü değildi. Aksine esmer, kahverengi azıcık çekik göze ve kısa boy a sahiptir. ingilizlerle aynı ırk dan olmamızı sanmam.
10 Temmuz 1856'da doğan Tesla; Sırp kökenli, Amerikalı mücit,fizikçi ve elektrofizik uzmanıdır.Dünya'daki bilimi ve fiziği değiştirecek inanılmaz buluşlara imza atmıştır.
Babası papaz olan Tesla'nın annesi ise halk arasında pratik ev gereçleri mucidi olarak bilinirdi.Babası küçük Nikola'nın papaz olmasını, Tesla ise mühendis olmayı istemiştir.Annesinin desteği ile Nikola'nın matematiğe ve fiziğe ilgisi artmıştır. ilk soyadı Draganic olan Nikola, mahkemeye başvurarak soyadını Tesla olarak değiştirmiştir.
Tesla Dünya üzerinde en harika mucitlerden birisidir. Hatta ve hatta Tesla bir keresinde Sınırsız Elektrik üretimini bulmuş fakat zamanın Elektrik Şirketleri Tesla'ya baskı kurarak bu projeyi iptal ettirmiştir.
Nikola Tesla gerçekten saygı duyulması gereken bir bilim adamı.
Babası papaz olan Tesla'nın annesi ise halk arasında pratik ev gereçleri mucidi olarak bilinirdi.Babası küçük Nikola'nın papaz olmasını, Tesla ise mühendis olmayı istemiştir.Annesinin desteği ile Nikola'nın matematiğe ve fiziğe ilgisi artmıştır. ilk soyadı Draganic olan Nikola, mahkemeye başvurarak soyadını Tesla olarak değiştirmiştir.
Tesla Dünya üzerinde en harika mucitlerden birisidir. Hatta ve hatta Tesla bir keresinde Sınırsız Elektrik üretimini bulmuş fakat zamanın Elektrik Şirketleri Tesla'ya baskı kurarak bu projeyi iptal ettirmiştir.
Nikola Tesla gerçekten saygı duyulması gereken bir bilim adamı.
Aldatan kızlar.
Ghajni. Duygusaldı be ...
1 defa UEFA Avrupa Ligi, 1 defa UEFA Süper Kupa şampiyonu olmuş bir takım. 1905'te ilk basamaklarını oluşturmuş olan Ali Sami Yen kulubün kurucusudur. Ayrıca Galatasaray'ın eski stadı kurucunun ismini alır. Süper Toto Süper Lig'de 20 Şampiyonluğu vardır. Tarih yazan bir spor kulubüdür. Ayrıca basketboldada kazandığı kupalar vardır.
ikisindende sarışın çıkabilir ama isveçli kızların saç tonu rus kızlara oranla daha açık olur. Ayrıca rus kızlarını kolay kapabilirsiniz. Çünkü ruslar bayanlara hiç kibarlık göstermezler. Ruslar çok odun insanlardır. Birazcık romantik söz ezberleyip söyleyin, rus kızı sizindir.
Diğer görgü kurallarınıda kullanmazlar. Ayrıca cahildirler. En ufak kibarlığı bulamazsınız bu insanlarda.
Korkulması gerekir.
Güzel bir oyun. Ben süperstarda oynuyorum. Bu yıl oyunu kolay yapmışlar.