bugün
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin36
- üniversite sınavı kaldırılmalıdır5
- kale3112'deki kale hangi kale9
- arkadaşlar lütfen4
- arda güler3
- bursa5
- paradox interactive3
- sözlük kızlarının küfürbaz olması6
- aşk bir hastalıkmış sanki2
- sözlükte flört etmemek9
- köy9
- buz gibi bira6
- en iyi pizza içeriği10
- köy vs şehir hayatı2
- agaçlarla dertleşmek3
- ilk buluşmada 16 adet cağ kebabı yiyen kız16
- devlet adına çalışıp geçmişin temizlenmesi4
- gece tostu4
- en enayi huyunuz4
- dünyanın en kötü hissi3
- sözlüğün embesillerle dolu olması6
- queen ravenna'nın evine kız kaçıran atmak2
- 30 yaşından sonra hayattan keyif almanın bitmesi9
- yıllar ona hiç acımamış3
- başlığı başa bırakıp kaçan yazarı enselemek3
- otobüste giderken yanındakinin geviş getirmesi3
- sözlüğün maymuna dönmesi2
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı5
- acı gerçekler14
- zendaya4
- en lezzetli balık24
- karşı cinsteki en itici özellik16
- sigarayı bırakınca ağzımın tadı geldi3
- yaşar kemal kitaplarının sarmaması2
- queen ravenna'nın tacını klozete atmak2
- derdinizi dinlerken rakı sofrası kuran psikolog8
- 24 eylül 2026 hollanda almanya maçı3
- ezoterizm4
- muhalif kızların ak partili erkeklere aşık olması13
- jt money3
- sen kafanda kurmuşsun kızım diyen erkek2
- sıcak şarap2
- terk eden sevgilinin arkasından trombon çalmak2
- anın görüntüsü23
- boğaziçi bilgi mimar sinan üçgeni2
- gammazlar göreve8
- kulağa hoş gelen her türlü müziği dinlemek2
- pizza abartılmış balon bir yiyecektir3
- bir kız true ile arkadaş olabilir mi10
- sözlükte aile kurmak8
entry'ler (54)
(video artık mevcut değil)
Cumhuriyet Bayramı geleneği bozulmadı.Maltepe belediye başkanı mübadil davulu gösterisi düzenledi. Nice 94 yaşlara Cumhuriyetim
Cumhuriyet Bayramı geleneği bozulmadı.Maltepe belediye başkanı mübadil davulu gösterisi düzenledi. Nice 94 yaşlara Cumhuriyetim
Mesaj yazmakta bir dünya markasıyım demek.Hattımı türktelekoma taşıdıktan sonra sms ve internetim bol bol olunca yani bi kaptırdım ki kendimi artık sağ elimle yemek yiyip sol elimle de tıkır tıkır mesaj yazabiliyorum.
parlamenter sistemde seçilenler herkesimden olsa da, her kesimi değil sadece kendi kesimlerini temsil etmekteler, ancak cumhurbaşkanlığı sisteminde ise seçilenler halkın iradesiyle en az %51i temsil edecektir, bu da sorumluluk bilincini olumlu yönde etkileyecek, seçilmiş kişi aman benim kitlem var diyerek düşünmeyecek, ben bu milleti temsil ediyorum diye düşünmek durumunda kalacaktır.
herkesin hayatında olması gerekendir. kimine göre dosttur, bazısı anne der, başarı diyen hırslı insanlarda vardır tabii, hayattan pek bir beklentisi olmayan da minik bir bebeğin gülümsemesidir der, bense kesinlikle sağlık diyorum. o olmadan hiçbir şeyin anlamı da olmuyor. hiçbir şeyden zevk alamıyorsunuz. bunu en yakın zamanda yaşamış biri olarak söylüyorum. su içmeyi ihmal etmeyin her şeyin başı su. benim tercihim memleketimin oralardan gelen erikli, en güvenilir marka bence.
2sini de kullanan biri olarak şunu diyebilirim ki bu aralar türk telekom müzik bunlara kafa tutar açık ve net.
Anaç ruhlu kadınların itinayla yaptığı eylemdir. Sonrası malum zavallı kadın başarabileceğini düşünür, onu bulunduğu kasvetten çıkarmak için elinden geleni yapar sonra daha da fazlasını yapar ama olmaz. Neden çünkü adam mutsuz olmaktan keyif alıyordur. Aşık kadına da bok yemek düşer.
sokakta duyarsam kan akıtacagım kelimedir.
gündem açıcak bi şey bulamayan çapulcular (t).
meyaba arkadaşlay bugun sizle mınkraft oynıçaz benfurkan.
amına koyım binali. 12345678901. 12345678
sene 2009 level 13 nınja hızım yap yavas ne yaptıgımı bılmıyorum buyuk ıhtımalle alfa grı kurt arıyorum gorev ıcın ve onume cıkıyor 1 saat kovalamaca!!!
ak partı hukumetı dussun dıye hdp ye oy veren ve hdp meclıse gırdıkten sonra şehitlerimizin arttıgını gorup hala hukumetı suclayan (insan) (!)
izlandalıysa yohanson iskandinav sa cohanson ingiliz ise cansın .
o insanlara aldırış etmeyiniz meselenin ciddiyetini anlayacak kadar beyni olmayana ne desen boş zaten.
aklıyla sıçıp gotuyle dusunene laf anlatmaya gerek yok.
Türkiye gelişiyor ve gelişmeye devam edicek bazı ayak takımlarına ragmen.
aklıyla sıçıp gotuyle dusunene laf anlatmaya gerek yok.
Türkiye gelişiyor ve gelişmeye devam edicek bazı ayak takımlarına ragmen.
öğretmenlerin cogu egosunu ogrencıler ustunde tatmın edıyor. bu kadar da egolu olunmaz ki amk ilkokul hocam hariç.
vatanımı alın ama agacımı almayın.......
milleti ayrılıga ve ırkçılıga surukleyen bu sozlukler kapatılsın. sizde fazla durmayın burda 9 10 yasındaki ağaçcılardan başka bi şey yok
ben 9 yaşında bi hackerim hosuma gıtmeyene ÇE O MA RE derim. ulkeme çok faydalıyımdır.
ben 9 yaşında bi hackerim hosuma gıtmeyene ÇE O MA RE derim. ulkeme çok faydalıyımdır.
zaten yerlerde süründüğü için pek şeyapılmasına gerek olmayan durum.