bugün
- kemalizim bir aklı tutulmasıdır11
- emekli maaşı 35 bin olsun diyince gülen akpliler9
- fotokopici bi erkek9
- kuranda namaz kılmanın olmayışı15
- kuranda antartika kıtasının geçmemesi15
- 12 temmuz 2025 erdoğan'ın tarihi konuşması17
- tonguc1bukentay15
- v a m p i r o v12
- kürt olmanın avantajları13
- dünya hukuk günü9
- kürt sevmemenin çok mantıklı bir şey olması9
- yeni gelen yazarlara sözlüğü gezdirmek8
- bitcoin10
- ekmek yerken içini alan insan11
- yaşar nuri öztürk8
- fahrettin altun'un görevden alınması14
- toksik yazarlar10
- pandela 310
- sözlüğün abisi11
- grok'un küfür etmeye başlaması25
- kemalistler10
- arkadaşlar moderatör oluyorum35
- akpnin elinden dini alın geriye ne kalır22
- kemalistleri amerikaya asker yapsak13
- israil le ticareti kesmemizi şer güçler istiyor8
- sözlük karıları8
- lise eğitiminin 2 yıla düşürülmesi11
- ilk buluşmada ne yenir10
- dolar 40 lira18
- ahmet hamdi çamlı19
- hayvanlar için bir kap su çıkarmayan karaktersiz8
- arkadaşlar on üzeri iki karesi üç küpü dört ne9
- ses klonlamayla sahte röportaj sesi yaratmak13
- yazarların pipi boyu9
- türk milleti21
- anın görüntüsü14
- atatürk'ü sevmeyen insancık14
- true nickli yazar17
- türklerin medeniyete katkıları12
- başkanlığı bırakayım yeterki beni yargılamayın9
- arkadaşlar şişe der misiniz9
- sözlükten bi şey olmaz15
- abdullah öcalan videolu mesaj yayınladı18
- gocu'ya sarma sarmak19
- ülkenin dingonun ahırına dönmesi14
- heykeller ne işe yarıyor sorunsalı13
- 8 temmuz 2025 sözcü tv'nin karartılması24
- burada ak partili istemiyorum12
- samsun atatürk heykeli20
- ben chp'li olarak seçmenden destek almadım8

entry'ler (29)
hadi çocuğum...
hadi canım benim ...
son zamanlarda aşkım lafıda moda oldu.
hadi canım benim ...
son zamanlarda aşkım lafıda moda oldu.
başka bir dil konuşulduğunda saygı ile bakılıp. ama iş kürtçe olunca küplere binme durumudur.
ne yaptıkları belli olmayan kadınlardır. Birgün siyah dediğine ertesi gün beyaz diyebilen erkekleri oyuncak gibi gören kadınlardır.
Etiler,Bakırköy gibi yerlerde canlı müzik barlarında herkesin tanıdığı genelde sarı saçlı olan tipler. Meslek sahibi ayda en az 3 4 bin lira koparacağı erkekleri seçerler. bunun yanında adamın gücüne göre alacağı hediyelerde cabasıdır. Verdikleri hizmette ne köfte o kadar ekmek felsefesi geçerlidir. Eğer siz hatuna Ataköyde daire altına spor araba çekebiliyorsanız sizin için en büyük aşk olacaktır.
Bir servet avcısı ile tanıştıysanız eğer profesyonelse mutlaka bir kaç sanatçı tanır ve ya çıkmışlığı vardır. bunlar genelde doğu kökenli sanatçılar olup yine etiler bakırköy ve benzer semtlerde canlı müzik yapan sanatçılardır.
Bir servet avcısı ile tanıştıysanız eğer profesyonelse mutlaka bir kaç sanatçı tanır ve ya çıkmışlığı vardır. bunlar genelde doğu kökenli sanatçılar olup yine etiler bakırköy ve benzer semtlerde canlı müzik yapan sanatçılardır.
Çocukları öldürmek için imal edilmiş olduğu söyleniyor.
Böyle marlboro light sigarayı masa üstüne koyup yanına bir telefon birde anahtarlık koyan tipler piyasada geziyor.
Olduğu iddia edilen ama bu örgütün politikalarına göre olması imkansız yazıdır.
Harun Yahya müstear ismi ile 300'e yakın kitap çalışmasında bulunmuştur. Darvin Teorisi, Masonluk gibi odaklarla mücadele halindelerdir. Adnan hocanın arkadaşları son zamanlarda işlek yerlerde milyonlarca yıllık fosilleri sergilemektedir.Zaman zaman değişik guruplar tarafından hedef haline getirilmişlerdir.
sigara içmeyi bile haram sayan çok tutucu mezhep.
Suudiarabistan'ın ticaret kentidir. Çok fazla türk çalışan bulunduğundan dolayı Türk kolejleri açılmıştır. Ayrıca Dönerci berber gibi Türk esnafla karşılaşmanız çok şaşırtıcı olmayacaktır. Deniz kenarında yeni şehirler kurulacak ve daha esnek bir Suudiarabistan yaşantısı bu şehirlerde yaşanacaktır.
Fenerbahçe taraftarının kesinlikle yapmadığı durumdur.
Türk mafyasını çökertmiş bir polis müdürüdür. Tabiki bazılarına her nedense dokunmamıştır. Derin devletin adamı olduğu bilinmektedir.
Aksaray'da rus kadınların kendini pazarladığı disko.
Aksaray'ın en kalite diskoteğidir. fiyat bakımından kazık markadır. içerdeki rus bayanlar fuhuş amaçlı çalışmaktadır.
Cevahir'de gördüğüm sinema oyuncusu. Pek rol yapmasına gerek yok galiba kendisini oynuyor.
Bu markadan 300 euroya bir tişört aldığınızda olacak iki şey vardır. Birincisi; ya karşınızdaki sahte zanneder 5 lirayamı aldın der. Ya da karşınızdaki prestiji farkeder size bir para babası gibi davranır.
Yurtiçine kalitesiz kumaşları satan Türk firmasıdır. Amerika'da başarılı bir çıkış yapması gerçektir, fakat asıl parayı zavallı türk halkına 5 lira maliyetli bir malı 79 liraya satarak kazanmıştır. Kalitesiz kot pantolonları ile giyinmeyi bilen kesimde tiksinme oluşturmuştur.
Her yaz sezonu tişörtlerini beğenerek aldığım marka. Kalitesi ve kesimleri ile şık bir tarzı vardır. Yolda yürürken timsah amblemi ile karşınızdakine hava atabilirsiniz.
Bitlise özgü büryan kebabının satıldığı lokantaların olduğu yer. Ayrıca doğu illerimizden peynir, bal, ve kışlık kurutulmuş yiyeceklerin satıldığı dükkanların olduğu yerdir. Siirtliler büryan kebabını Siirt'e ait olarak lanse etselerde en iyi yapanlar Bitlislilerdir.
Şehir içindeki minibüs ve halk otobüsü şöförleri.