bugün

sevdiği entry'ler

otopsiraporlari

Beyler sokacağım artık sizin güzellemelerinize de. Herkesin entrysini beğenen, bundan başka hiçbir vasfı olmayan birisini sözlüğe her girdiğimde gündemde görmek zorunda mıyım lan? Buraya acilen uzun süreli onay sistemi gelmeli. Otuzbir çekerek sürekli birilerini gündem yapan, sözlüğü bok çukuruna çeviren bu amına koyduğumun abazaları da engellenmeli. Başlangıçta belli konularda düşüncelerimi belirtirken, sonrasında fotoğraf galerisi olarak kullandım burayı. En sonunda siktir Edip gideceğim her şeyi. izanınızın amına koyayım siktimin vizyonsuz 31’cileri

bir insanı tanımak

Çok uzun yıllar süren bir sürece tekamül eder. Bu sene öğrendiğim belkide en önemli şey bu oldu, beraber güldüğün eğlendiğin masum bildiğin veya çok yardımsever gözüken çevresinde saygınlığı olan insanların içinde birikmekten kokuşmuş çöplerinin kokusunu duymaya başladığın bir an. Tüm bu sözde iyilikler, Yalanlarını hasetlerini bencil isteklerinin yalnızca bir örtüsü oluyormuş . Ne kadar sürerse sürsün onlar devam eder belki yıllarca buna. Kendi bile inanmıştır, siz Farkedene kadar belki hiç fire vermeden sonsuz bir güven duygusu içinde sırtınızı yaslayabileceğiniz biri olduğunu düşünürsünüz. Dışardan kötülük duvarları ören insanları fişlemek çok kolaydır. Basitliği ucuzluğu sağlam iyilik timsali duvarlarıyla ne kadar örse de, içinde biriken pislikler elbet birgün o duvarlardan sızmaya başlıyor. Siz de o gün büyümenin siyah beyaz kadar kolay seçimlerle olmadığını daha iyi anlıyorsunuz.

sözlük yazarlarının itirafları

Bir yavru köpüş sahiplendim ve bir tek affedersiniz ebemin sikilmediği kaldı çünkü neden bakımı çoook zorrr.
Al sana kapı gibi itiraf.

counter strike global offensive

görsel

sol gerici sjw yaratıyoruz

-bi bukle renkli saç (mor, pembe, mavi vb) serpiştiriyoruz..
-bi tutam kalın çerçeve gözlük,
-biraz tipten alıyoruz göte göbeğe veriyoruz,
-azıcık mor çerçeve istanbul sözleşmesi yaşatır,
-olmazsa olmaz kedi besleme dürtüsü ekliyoruz,
-doğruyu yanlışı ayırt etme yetisini alıp, yerine haksızken bile düşünmeden devlete, kendi gibi düşünmeyenlere süper saldırgan bir kişilikle süslüyoruz.

(tercihen gökkuşağı ikonu ve benim bedenim(100 kiloluK)benim kararımda ekleyebilirsiniz. ekstra bir tat katacaktır)

ve tebrikler, sol gerici sjw karakteriniz oluşturulmuştur;

görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
© copyright 2005 - 2026