bugün
- hiçbir servet zamanı satın alamaz13
- zorunlu eğitim11
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz5
- balık etli kızların zayıflardan daha çekici olması2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle15
- sebahattin şirin14
- velvet5
- sonbahar2
- çerçeve yasa22
- çalışmak özgürlük müdür5
- 1 milyon dolar ama sözlükte nude'un dolaşacak7
- cıvık çift5
- bir erkeği yakışıklı gösteren 3 şey6
- ey insan4
- cin2
- sözlüğün en tipsiz kız yazarı8
- apo piçtir piç kalacak12
- blackberry6
- sözlükte kadın yazar olması5
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek8
- sözlük yakışıklıların fotoğrafları9
- kalp krizi8
- bu saatte yemek yemek4
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu12
- canınız sıkılınca ne yapıyorsunuz4
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler8
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı7
- sözlük prenseslerinin fotoğrafları4
- arkadaşlar ben şişman miyim4
- ekşi sözlük referans18
- anın görüntüsü15
- profilini gizli tutma nedeni9
- romelu lukaku7
- tenis oynayan erkek4
- su tabancasından su içen çocuk4
- hepinizin agzina biber surcem7
- sözlüğün kapanması4
- malum takımın azalarak bitecek olması6
- beşer esad kardeşi ve kuzeninin ölüm cezası3
- mony tontana3
- türk milletine kurulan pusu7
- eski türkiye5
- poğaca ile kahvaltı yapmak8
- mel melin palavra sıkması7
- ismet'in domuz çukulatası getirmesi7
- true'nun sözlüğe küsmesi6
- yeni partinin çerçeve yasa kararı14
- estetik ameliyat olan kişiyi ziyaret etmek3
- burçlara inanmak3
- allah'ın delili hazreti mehdi5
entry'ler (11)
(bkz: #47554496) golden shower bile yaparım
şu sözlüğün asosyal amcıları olduğu sürece böyle sağ koltuk kaşarlarının götü eksozfer seviyesinde kalkık gezmeye devam edecek. Erkeklere tavsiyem lütfen yurtdışına çıkıp kadın neymiş bir görün bunlara ekmek bile vermezsiniz vize alamıyorsanız 3-4 günlük balkan turlarıyla bir gidin.
(bkz: #47554106)
Tabiat, askeri, genç nüfus olarak evet.
(bkz: #47554115)
Gittim de bizim eşşek kekolar son ses müzik açıp tur atıyor araba ile bir de çok Türk var. Almanyada türkler 2 kısım biri orada doğanlar diğeri sonradan göçenler. Sonradan göçenler 2 kısım evlenip,iltica edip gelenler, vize ile gelenler. Heh işte ben genelde vize ile gelenlerle muhatap olup takılıyorum. Çünkü genelde eğitimli nerede nasıl konuşacağını bilen eğlenceli insanlar onlardan çıkıyor.
Tabiat, askeri, genç nüfus olarak evet.
(bkz: #47554115)
Gittim de bizim eşşek kekolar son ses müzik açıp tur atıyor araba ile bir de çok Türk var. Almanyada türkler 2 kısım biri orada doğanlar diğeri sonradan göçenler. Sonradan göçenler 2 kısım evlenip,iltica edip gelenler, vize ile gelenler. Heh işte ben genelde vize ile gelenlerle muhatap olup takılıyorum. Çünkü genelde eğitimli nerede nasıl konuşacağını bilen eğlenceli insanlar onlardan çıkıyor.
(bkz: #47553799)
Evet sen buradaki ırkçılığı dışlamayı görseydin türkler bize gül gibi davranıyor şuan derdiniz.
(bkz: #47553802)
Bu lafı ancak boş batı fanatizminin bir sonucu görüyorum. Osmanlıda yük hayvanlarına pazar günleri resmi tatil varken fransada fil idam ediliyordu. Ama doğru bizim insanımız böyle üçkağıtçı olduğu sürece bir yere gidemeyiz.
(bkz: #47553807)
Teşekkürler
Evet sen buradaki ırkçılığı dışlamayı görseydin türkler bize gül gibi davranıyor şuan derdiniz.
(bkz: #47553802)
Bu lafı ancak boş batı fanatizminin bir sonucu görüyorum. Osmanlıda yük hayvanlarına pazar günleri resmi tatil varken fransada fil idam ediliyordu. Ama doğru bizim insanımız böyle üçkağıtçı olduğu sürece bir yere gidemeyiz.
(bkz: #47553807)
Teşekkürler
(bkz: #47553695)
Yok almanyanın sahibindeni gibi düşün şahıslar satıyor taksit yok. Ama galeriler de var sitede bizde olduğu gibi onlar taksitle veriyor diye biliyorum. Henüz arabam yok aksine TRde hem arabam hem motorsikletim vardı burada elektrikli scooter sürüyorum. refah seviyem düştü *
(bkz: #47553698)
Ben eylül gibi gideceğim yada ağustos ortası mümkün değil dönüşte belki.
(bkz: #47553705)
Tuvalet temizlemiyorum makine mühendisiyim. Almanya bizi sadece doğal tabiat konusunda kıskanıyor olabilir. Bizde garip şekilde bizde sokaklar daha güvenli gibi geliyor bekçi polis yunus burada olay yoksa polis göremezsin buna rağmen çok yaralama cinayet haberi geliyor tabi bunu yapanlar buraya gelebilmiş bizim ülkenin de içinden geçen malum ırklar. Hatta geçenlerde bir afgan burada tartıştığı birinin head'ını cut etmiş (sansür yaptım). istanbulu tüm ırklar biliyor ve hayranlar.
Son lafıma gelirsem TR tabiatıyla havasıyla susuyla iklimiyle buraya seksek oynatır ama insanların dürüstlüğü (çoğunlukla) toplu yaşama kurallarına riayet, kişisel haklar, kişisel verilerin korunmasına riayet ve vücut dokunulmazlığı konularında bizim oraya fark atar. Bizde 1 ATMnin başında 10 kamera var burada koca avmde kamera yok. Suça teşvik edici ama kişisel verilere saygılı. Kafamı s*ktin hocam.
(bkz: #47553729)
iş gereği.
(bkz: #47553731)
Akçomar da değilim, kemalin aday olmasına olay çıkarıp chp merkezini basmayan dangalak muhaliflerden de değilim, tc dövleti bizi işgal etmiştir diyen eşşeoğlu eşşeklerden de değilim.
Yok almanyanın sahibindeni gibi düşün şahıslar satıyor taksit yok. Ama galeriler de var sitede bizde olduğu gibi onlar taksitle veriyor diye biliyorum. Henüz arabam yok aksine TRde hem arabam hem motorsikletim vardı burada elektrikli scooter sürüyorum. refah seviyem düştü *
(bkz: #47553698)
Ben eylül gibi gideceğim yada ağustos ortası mümkün değil dönüşte belki.
(bkz: #47553705)
Tuvalet temizlemiyorum makine mühendisiyim. Almanya bizi sadece doğal tabiat konusunda kıskanıyor olabilir. Bizde garip şekilde bizde sokaklar daha güvenli gibi geliyor bekçi polis yunus burada olay yoksa polis göremezsin buna rağmen çok yaralama cinayet haberi geliyor tabi bunu yapanlar buraya gelebilmiş bizim ülkenin de içinden geçen malum ırklar. Hatta geçenlerde bir afgan burada tartıştığı birinin head'ını cut etmiş (sansür yaptım). istanbulu tüm ırklar biliyor ve hayranlar.
Son lafıma gelirsem TR tabiatıyla havasıyla susuyla iklimiyle buraya seksek oynatır ama insanların dürüstlüğü (çoğunlukla) toplu yaşama kurallarına riayet, kişisel haklar, kişisel verilerin korunmasına riayet ve vücut dokunulmazlığı konularında bizim oraya fark atar. Bizde 1 ATMnin başında 10 kamera var burada koca avmde kamera yok. Suça teşvik edici ama kişisel verilere saygılı. Kafamı s*ktin hocam.
(bkz: #47553729)
iş gereği.
(bkz: #47553731)
Akçomar da değilim, kemalin aday olmasına olay çıkarıp chp merkezini basmayan dangalak muhaliflerden de değilim, tc dövleti bizi işgal etmiştir diyen eşşeoğlu eşşeklerden de değilim.
Yeşil pasaportum yok bordo hususi var. Vizemde var.
Mercedes-Benz E 320
Coupé E 320 AMG-Line
159.000 km
2.996 cm³
200 kW (272 PS)
23.500 €
Başlığın b*ku cıkacak gibi silsek mi
Coupé E 320 AMG-Line
159.000 km
2.996 cm³
200 kW (272 PS)
23.500 €
Başlığın b*ku cıkacak gibi silsek mi
(bkz: #47553638)
Kerhaneye gitmedim. Aslında ömrümde cinselliğe ulaşmak için birine hiç para vermedim. Burada sirkülasyon yüksek. Çok fazla insan var. ilk geldiğim zamanlar sokağa her çıktığımda net 3-4 kişiye aşık olup eve dönüyordum çünkü etraf kartpostallardaki sapsarı buğday tarlası gibi saçlı dişilerle dolu. Ama sex positive kluplere gittim. Kendi açımdan TRde aktif cinsel hayatım vardı burada çok daha hareketlendi çeşitlendi diyebilirim.
(bkz: #47553640)
Master.
(bkz: #47553642)
Teşekkürler. Beklentim yok sadece yardımcı olmak için can sıkıntısından yazdım.
(bkz: #47553643)
Türkiyede buluşsak daha mantıklı Frankfurt bana o kadar uzak yani istanbula daha erken giderim.
Kerhaneye gitmedim. Aslında ömrümde cinselliğe ulaşmak için birine hiç para vermedim. Burada sirkülasyon yüksek. Çok fazla insan var. ilk geldiğim zamanlar sokağa her çıktığımda net 3-4 kişiye aşık olup eve dönüyordum çünkü etraf kartpostallardaki sapsarı buğday tarlası gibi saçlı dişilerle dolu. Ama sex positive kluplere gittim. Kendi açımdan TRde aktif cinsel hayatım vardı burada çok daha hareketlendi çeşitlendi diyebilirim.
(bkz: #47553640)
Master.
(bkz: #47553642)
Teşekkürler. Beklentim yok sadece yardımcı olmak için can sıkıntısından yazdım.
(bkz: #47553643)
Türkiyede buluşsak daha mantıklı Frankfurt bana o kadar uzak yani istanbula daha erken giderim.
(bkz: #47549102)
Aynı duyarı Allah'a peygambere ve müslümanların diğer kutsallarına küfredilip aşağılandığında da göstermeniz dilekleriyle.
Aynı duyarı Allah'a peygambere ve müslümanların diğer kutsallarına küfredilip aşağılandığında da göstermeniz dilekleriyle.
Bana dediysen ve o kadar erkeksen özelden iletişim bilgini bırak Türkiyeye geldiğimde anneni menzilin çorba kazanı yapayım. (bkz: #47545414)
"Kıbrıs'ı işgal etmesi" diyen yazarın rum soylu dedelerini g*bertmemiş olması.