bugün
- pandela24
- birazdan temmuza giriyoruz16
- yengeç burcu erkekleri ölsün kampanyası8
- 1 temmuz 2026 fransa isveç maçı12
- yazarların akıl hocaları9
- samuel chukwueze'nin trabzonspor'a transferi2
- yengeç burcu zamanında olmamız8
- atatürk'ü sevmemek7
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması21
- sevişirken yapılması gerekenler8
- almanya6
- tai lung17
- beyler bik bik erkek8
- çin mahallesindeyim çabuk çince küfür öğretin6
- boyalı da saçların6
- siyonizm yahudilik değildir5
- meksika6
- iktidar değişince aktroller ne olacak sorunsalı15
- eski sevgilinin kabotaj bayramını kutlamak5
- hür iradenin bir yanılsama olması3
- sözlüğün en şişko kadın yazarı9
- fransa8
- isveç6
- iyi futbol oynar mısınız5
- hoşgörü dini islam12
- ben geldim naneler7
- sözlükte dillere destan bir aşk yaşamak istemek7
- kocamın ayaklarını yıkarım6
- velvet52
- futbol33
- gerizekalı yazarlar zirvesi4
- hiç kız olmayan sözlük5
- 2026 dünya kupası38
- en sevilen gavur adı soyadı4
- 30 haziran 2026 fildişi sahili norveç maçı9
- türkçülük3
- ferdi özbeğen dinleyen erkek5
- ateist dövmek11
- dünya16
- 0 0 716
- ekvador5
- şeyhin götüne priz sokmak8
- iremga6
- en son seviştiğin zaman3
- askerde en sevdiğiniz komutan4
- arkadaşlar bakar mısınız lütfen5
- lp3
- meme uçlarım kaşınıyor emsene diyen kız4
- ekonomi4
- adananın normal bir şehir olmaması4
sevdiği entry'ler
gördüğüm kadarıyla basite indirgeyecek olursak 'güç'
güçlü erkeğe, hemen hemen tüm kadınlar zaafiyet gösterir.
en çok aldatılan erkeklerin, iflas eden, işten çıkartılan yada sağlıklarını kaybeden, kısaca tercih sebeplerini, yani "güç"leri yitirmiş olan erkekler olmaları da bundandır.
güç, 1.000 yıl önce sadece bir erkeğin beden performansı idi. çok hızlı olmak yada çok kuvvetli olmaktı. (hayat daha basitti)
fiziksel kuvvet, evet o hala bir güç, ama günümüzde güçler çoğaldı. ama bu artık tek başına yeterli değil.
para, bir güç.
makam, bir güç.
iyi eğitim, bir güç.
yakışıklılık, bir güç.
şöhret, bir güç.
zeka, bir güç.
vasıflarının tümüme sahip bir erkek.. böyle bir erkeğe karşı koyabilecek kadın sayısı kaç tanedir?
özetle evlenmek için olsun,
eğlenmek için olsun,
sevişmek için olsun farketmez.
erkekte aranılan tek özellik "güç"tür.
güçlü erkeğe, hemen hemen tüm kadınlar zaafiyet gösterir.
en çok aldatılan erkeklerin, iflas eden, işten çıkartılan yada sağlıklarını kaybeden, kısaca tercih sebeplerini, yani "güç"leri yitirmiş olan erkekler olmaları da bundandır.
güç, 1.000 yıl önce sadece bir erkeğin beden performansı idi. çok hızlı olmak yada çok kuvvetli olmaktı. (hayat daha basitti)
fiziksel kuvvet, evet o hala bir güç, ama günümüzde güçler çoğaldı. ama bu artık tek başına yeterli değil.
para, bir güç.
makam, bir güç.
iyi eğitim, bir güç.
yakışıklılık, bir güç.
şöhret, bir güç.
zeka, bir güç.
vasıflarının tümüme sahip bir erkek.. böyle bir erkeğe karşı koyabilecek kadın sayısı kaç tanedir?
özetle evlenmek için olsun,
eğlenmek için olsun,
sevişmek için olsun farketmez.
erkekte aranılan tek özellik "güç"tür.
Yatay bir çizgi olarak ilerleyen hayatta, dikey bir çizgi çekerek hayatı sorgulamak da uyanmaktır.
(video artık mevcut değil)
• Yaklaşık 10 sene önce --> OK
• Sıklıkla çalan şarkı --> OK
• Söz yok, elektronik melodi --> OK
• Apaçi tayfasının gözdesi --> OK
kardeş aradığın parça bu değilse götüm.
• Sıklıkla çalan şarkı --> OK
• Söz yok, elektronik melodi --> OK
• Apaçi tayfasının gözdesi --> OK
kardeş aradığın parça bu değilse götüm.
kafanın içine attırayım spermler iki saat beyin arasın.
'dini gereği isteyeni anlıyorum, bakir olduğu için isteyeni de anlıyorum ama bunun dışında bakire isteyen erkeklerin geneli bana kalırsa bamya kadar boyu olan işlevsiz erkekliğe sahip olduğu için ve de kendine güvenmediği için böyle bir şeyi takıntı yapıyorlar.
çünkü eğer bakire olmayan bir kız kendileriyle cinsel ilişki yaşarsa ne kadar başarısız olduğunu fark edecek başka erkeklerle yaşadığı ilişkileri karşılaştırıp ve de bu işine gelmeyecek.
dini gereği ve de bakir olması dışında bunu isteyen insanlara tek tek bakın, çünkü hepsinin birer bencil, ezik ve işe yaramaz oksijen hırsızları olması pek muhtemeldir.
çocuğumun annesiyle evlendiğimde ne ben bakirdim ne de o bakireydi ama birbirimize karşı evli olduğumuz dönem hissettiğimiz aidiyeti hiçbir lise ya da üniversite aşklarımda hissetmemiştim mesela.
tabii kadına sadece cinsel obje gözüyle bakan insanların bunu anlayamaması gayet normal.'
demiştim...
hala sözlerimin arkasındayım.
çünkü eğer bakire olmayan bir kız kendileriyle cinsel ilişki yaşarsa ne kadar başarısız olduğunu fark edecek başka erkeklerle yaşadığı ilişkileri karşılaştırıp ve de bu işine gelmeyecek.
dini gereği ve de bakir olması dışında bunu isteyen insanlara tek tek bakın, çünkü hepsinin birer bencil, ezik ve işe yaramaz oksijen hırsızları olması pek muhtemeldir.
çocuğumun annesiyle evlendiğimde ne ben bakirdim ne de o bakireydi ama birbirimize karşı evli olduğumuz dönem hissettiğimiz aidiyeti hiçbir lise ya da üniversite aşklarımda hissetmemiştim mesela.
tabii kadına sadece cinsel obje gözüyle bakan insanların bunu anlayamaması gayet normal.'
demiştim...
hala sözlerimin arkasındayım.