bugün

sevdiği entry'ler

tekerlek göt

görsel

fethullah gülen

kurduğu tek tip insan ordusu ile türk gençliğine en fazla zarar veren insanlardan biridir kanımca. bence bünyesine kattığı üniversite öğrencilerine verdiği en büyük zarar, onların farklı düşünmesini, farklı konularda kendini geliştirmesini, farklı ilgi alanlarına sahip olmasını engellemesidir. bu şekilde ileride farklı alanlarda başarılı olabilecek pek çok genç bu kişinin tuzağına düşerek tek tip insana dönüşmekte, bu insanların geleceği elinden alınmaktadır. bu da potansiyeli olan türk gençliğine yapılabilecek en büyük kötülüktür.

15 mayıs 2026 uludağ sözlüğün huzura ermesi

kendini "sözlüğün sahibi" ilan edenlerin ardını tuta tuta gitmesinden olsa gerek.

birader çetesi çökertilmiştir.

uludag sözlük uygulamasinin olmama sebebi

bir sebebi yoktur ama kısa sürede iyi bir versiyonu gelecek.

gocu sözlüğe daha kayıt olmadı

Sahte gocu mu bu şimdi

Vay aq gocu nicki ne hallere düşmüş

görsel

uludağ sözlük yönetiminin emrindeyiz

adam yarım saattir küfür ediyo çaylak dahi olmadı . aynısını biz yapsak affetmezler.

zall in yaptigi gammaz anketi

sonuçlar belli . biz istemiyoz bu gammazları. çeteleşip yetkilerini kötüye kullandılar.

domdom ve gocu sözlüğe dönüyor

Gelsin soracağım o zaman Mahmut u tanımıyorum derse görürsün o zaman.

sizi ciddiye alamam

--spoiler--
Seni ciddiye alan kim acaba gelmiş boş boş konuşuyon.

Aa görmemişim yaw çaylak olmuş euehehe
--spoiler--

--spoiler--
ne oldu ya, çaylak mı olmuş? e ama bokunu çıkardınız iyice...
--spoiler--

--spoiler--
Böyle bir kullanıcı bulunamadı.
--spoiler--

(bkz: ne oldu yaram)

silik yazarın ruhu

görsel

mahallenin muhtarları dizisindeki muhtarın adı

işte yıllardır merak edilen o sorunun cevabı.

görsel

uludağ sözlük moderasyonuna açık mektup

Senin canın cehenneme kaybol.çakkal.

uludağ sözlük yönetimini protesto ediyoruz

özgürlüğün kaotik doğası ile düzenin tahakkümü arasındaki o bitmek bilmez ontolojik savaşın, sözlüğümüzdeki mikro kozmosunu hepimize izleten haklı bir isyan başlığıdır. burada fildişi kulesinden seslenen resmi bir 'yönetim' edasıyla değil, klavyenin ardındaki herhangi bir yazarla eşit düzlemde durarak konuşmak istiyorum. bir yanda formatı koruma gayesiyle yola çıkıp nietzsche'nin uçurumuna fazla bakmaktan o uçurumun ta kendisine dönüşen ve şikayet gücünü manipüle eden bazı gammazların trajedisi; diğer yanda ise bu panoptikon tipi gözetimden bunalıp haklı bir varoluşsal çığlık atan yazarların diyalektiği var. her ikisi de bu mekanizmanın birer parçası. otoritenin tepeden inme kılıcını savurmak yerine, kendi toplumsal sözleşmemizi rousseau'vari bir agora demokrasisiyle yeniden yazalım diyorum. yetkilerin dağılımı konusunda ipleri tamamen size bırakıyoruz, gelin hazırladığımız şu anketlere (anket 1: https://anket.uludagsozluk.com/s/23305/ , anket 2: https://anket.uludagsozluk.com/s/23306/ ) katılarak kendi kaderimizi tayin edin; sözlüğün bu yeni sentezini hep beraber oluşturalım.

öbür sözlükte uludağ sözlüğün konuşulması

Sen gidip dedikodu yapiyorsundur teker.

gammaz olacağıma totomu bafiletirim daha iyi

Bu yazıyı tekrar yazma gereği duydum.

Yetkili olmaktan bile daha kötü yahu! düşünsenize moderasyonun ayak işlerini yapmanız için statünüze bir ibare ekliyorlar. para vermedikleri gibi sizi kullanıp bir de kendinizi değerli hissetmenizi sağlıyorlar. apaçık enayilik! işte bu kadar da kerizsiniz ey uludağ sözlük'ün sıradan yazarları! ondan sonra da buraya ne kadar zeki olduğunuzu yazarsınız. bu aynı zamanda yarmayan, ibret verici bir facebook iletisi. ben yazdım.

önce "sözlüğe adam getirin yetkili yapalım" dediler şimdi de "formatsız girileri ispitleyiniz tatlı şeyler" dediler... siz de bunu yediniz. aslında benim duyduğum, yani sözlükte yüksek sesle söylenen şuydu:

-çalışın köpekler!

bakın ben bir yazarım. buraya yazmaya geldim... o yüzden statümde yetkili, gammaz falan yazamaz. ha bana sormadan komiklik olsun diye yazar moderasyondaki arkadaşlar orası ayrı. ama ben asla bunu kabul edemem. hemen mesaj atıp "alın şu salak sıfatı" derim. bayağılık resmen...

elbette sizden farklı düşüneceğim, çünkü ben bir yazarım! para verseler beğenmezsiniz çöp temizleme işini, çöpçüleri içten içe hakir görürsünüz ama bir sıfat yetiyor size... gammazlar... sözlüğümüzün çöpçüleri!

uludağ sözlük yönetimini protesto ediyoruz

Ben burada yazılanları okuyunca şok oldum.
Ben bu zamana kadar şaka yapıyorsunuz sanıyordum, ciddiymişsiniz.
Hepsi gerçekmiş.
Dış dünyayla bağlantınız kopmuş abim sizin.
sizin işiniz gücünüz yok mu?
Çalışıp, Maaş alıp, krediler çekip, mal mülk sahibi olmuyor musunuz?
Her şeyiniz burası m?
Burası dışında sizi dinleyen, konusmalarinizi takip eden kimse mi yok?
Sadece burada mı varsınız?

Sosyalleşin oğlum, kızım.
Dışarıda da bir hayat var...

Benden büyüklere lafım yok, onlar geri dönemez buradan belli ki...
Benden küçük kardeşlerim, siz burayi bu kadar kafanıza takmayın
Burayı meslek haline getirme; yaz, gül, geç güzel kardeşim.

Bu arada...
Kral çıplak.
© copyright 2005 - 2026