M
maca ikilisi10 yıl önce
fury
ing : büyük öfke , gazap.
M
maca ikilisi10 yıl önce
fury
ing : büyük öfke , gazap.
M
maca ikilisi10 yıl önce
yok oyle bir dunya
nick altı olan yazar boş.
M
maca ikilisi11 yıl önce
they live
electropedik yorum http://www.sinister.azbuz.com/readArticle.jsp?objectID=5000000000643369
M
maca ikilisi11 yıl önce
they live
electropedik yorum http://www.sinister.azbuz.com/readArticle.jsp?objectID=5000000000643369
M
maca ikilisi12 yıl önce
vladimir
nadide bir rus ismidir.
M
maca ikilisi12 yıl önce
caner erkin
futbol yaşantısını `vestel manisaspor`'da sürdüren futbolcudur. aynı zamanda ümit milli olan oyuncu, geleceğin önemli yıldızlarından biri olma potansiyeline sahiptir. oyuncu ayrıca, `15 ekim 2006 vestel manisa antalyaspor maçı`nda da takıma adına … devamını gör
M
maca ikilisi12 yıl önce
kapitalizm
vahsi bir sey. saban'in~inek saban~ cazibesi gibi.
M
maca ikilisi12 yıl önce
league of legends
dota benzeri oyun diye facebook'ta reklamları dönen oyun. dota'nın yaratıcıları yapmış. napalım artık s.ke s.ke indireceğiz.
M
maca ikilisi12 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
M
maca ikilisi12 yıl önce
en iyi içki markaları
yazarların en çok beğendiği markalardır. bence Jack Daniels.
M
maca ikilisi12 yıl önce
sabaha kadar dövsem yetmez denilecek tipler
şiddet karşıtı olanlarda bile karşı konulamayacak dayak atma isteği uyandıran tiplerdir. ne laftan anlarlar ne sözden. tüm dünya yanlış olduklarını söylese de onlar bildiğini okumaya devam ederler. çünkü beyinleri sadece piçliğe çalışır. mesala; us… devamını gör
M
maca ikilisi13 yıl önce
volkan demirel
fenerbahcenin kalecisi.
M
maca ikilisi13 yıl önce
avucun içinde kıl çıkması
Ya hastalık ya da mutasyon belirtisidir. Hastalık için: tıpta mastürbasyon sebebiyle oluştuğu söyleniyor. Mutasyon için: ay da dolunay şeklindeyse en yakın ormanlık bölgeye gidip auuuuuu diye haykırabilirsiniz. Kurt adam belirtisidir.
M
maca ikilisi13 yıl önce
okuldaki müdür
bizim okulda dayak yeme korkusu sarardı onları.
M
maca ikilisi13 yıl önce
robin tunney
`prison break` adlı dizide `veronica donovan` karakterini canlandıran aktrist`ti`. keza hakk'ın 2'nci sezonda rahmetine kavuştu.
M
maca ikilisi13 yıl önce
türk polisi
`15 nisan 2006 vestel manisa fenerbahce maci` sonrası çıkan olaylarda görüldüğü gibi haklı olduğu zamanlarda bile `ölçüsüz şiddet `kullanarak tepki çeken insanlardır. unutamadığım sahne 3 polisin adamın tekini tutup götürürken başına defalarca ve hep… devamını gör
M
maca ikilisi13 yıl önce
sith
star wars içinde,gücün karanlık tarafına (bkz)dark-side(/bkz) hizmet edenlere verilen ad..Güçlerini ,jedi öğretilerine göre kaçınılması gereken öfke ve nefretten alırlar..
M
maca ikilisi13 yıl önce
unutulmaz pokemonlar
Tabiki de pikaçu.
M
maca ikilisi13 yıl önce
unutulmaz pokemonlar
Tabiki de pikaçu.
M
maca ikilisi13 yıl önce
fenerbahçe
sarı lacivert renklere sahip 1907 de kurulmuş spor kulubü.
M
maca ikilisi13 yıl önce
leopar
kedigiller familyasından yırtıcı bir hayvan. banu alkan ın baş düşmanı. soyu tükenecek hayvanın.
M
maca ikilisi13 yıl önce
leopar
kedigiller familyasından yırtıcı bir hayvan. banu alkan ın baş düşmanı. soyu tükenecek hayvanın.
M
maca ikilisi13 yıl önce
sakalsız ve bıyıksız erkeklerin genelde gay olması
sakal ve bıyık ikilisinden her hangi birini bırakmayıp, sözüm ona metroseksüel bir görünüm veriyorum diyerek aklı sıra soranların akıl sağlığı ile oynayarak güya gaylığını saklamaya çalışan erkeklerin genelde gay veyahutta gaylığa yatkın birer birey … devamını gör
© copyright 2005 - 2026