bugün
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz16
- kızları en güzel olan şehir13
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor14
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi13
- erkek erkeğe arkadaşça sakso çekmek2
- and the oscar goes to5
- her şey bitti derken çalan şarkı2
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- affetmenin gücü6
- silver ile evlenecek erkek52
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- mesaj atıp konuşmayan kız7
- sırrı süreyya önder28
- akrostişli şiir6
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- ilişki yapmaya üşenmek6
- sarapci koala58
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- en sevdiğiniz sayı3
- de niro vs pacino3
- 30 yaşına girmek4
- mauro icardi12
- hristiyanlık7
- dün gece ne oldu13
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- cinlerin özünde iyi insanlar olması4
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- sözler köşkü6
- sözlük açsanız ismi ne olurdu4
- kadın nefreti4
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- sözlükteki satranç taşları4
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- arabaları yan yana park edip öpüşmek3
- erkekler zıçar kızlar kakaloş yapar4
- burcu akrep olan birini akrep sokması4
- şikeci amedspor5
- ellerim bos gonlum hos28
- 50 bin liraya sabah 10'a kadar uyumadan durmak3
- tutmayan başlık açma rehberi7
- açtığı parantezi kapatmayan insan2
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı16
- sözlükteki linç kültürü12
- arabada son ses dinlenecek şarkılar3
- sözlüğü annesi gibi gören insan3
entry'ler (141)
Iyisin tabi.
Ragga oktay- gitme kal.
Yeni aşklar, yeni limanlar....
yarım kaldım dön gel, beni senden gel uzak etme yüreğimden ellerini çekme yar.
Kaldıramayacağım yükler verme yarabbim çok zor günler geçiriyorum sen bize yardım et yarabbim.
'Cédric 'Chén ya da rebecca rosales mi demeliyim bilemedim ben onu ama özledim.
özgür akdemir-leyle.
ben size şöyle anlatıyım siz anlayın beni.Sevgilinden canından bir parça olandan yılları beraber eskittiğin insan her zaman yanında olan insan seni senden iyi anlayan insandan ayrılınca başlıyor her şey hah işte o günden sonra ben eksiğim her an aklımda özlüyorum ifade edemeyeceğim kadar çok özlüyorum kokusunu gülüşünü bana bakışını özledim ben onun her şeyini ya ama yüzüm yok karşısına çıkmaya artık bakamıyorum bile yüzüne ama hani böyle bazen ondan soğuma sebepleri geliyor mesela sevgili yapması gibi her gün dershanesine hediyeler gelmesi gibi ya nerede görülmüş ki böyle bir şey her gün çiçekler hediyeler ne biliyim ya yıllara saygı olmalı ilişkide ben başkasıyla çıkmayı geç onu unutamazken o başkasıyla ne biliyim hayat gerçekten acımasız.Ama sözlük elbet bir gün kader birleştirecek bizi inanıyorum buna böyle olmalı çünkü birbiri için yaratılan insanlar niye ayrılır ki ? anlayamadım ki ben bunu.Özlemek.. en iyi bugünlerde anlıyorum sözlük yanımda yanı başımda 2 metre yok aramızda ama aramızdaki soğukluk sanarsın ki birimiz ölmüş de bir daha buluşmamız diğer dünyaya kalmış gibi bir gün dayanamayıp sarılacağım ve diyeceğim sen benimsin bana aitsin ve ömrüm geleceğim ahiretim karımsın bir daha asla bırakmam ben bu yarımı.Ama ne zaman olur bu bilemiyorum ya ters karşılarsa ya sevgilisi varsa devam ediyorlarsa düşünmekten delirme noktasındayım sözlük.Her an boşluktayım dalıp gidiyorum biliyorum kimse masum değil ama o benim meleğimdi hata yapmazdı şimdi ne oldu da böyle oldu kafam da hep kimle nerede iyi mi nasıl soruları var ve bazı fotoğraflar görüyorum yıkılıyorum.Neyse sözlük benim sevgim bitmez ya anladım ben bunu hani daha neler anlatırım burada ama bitmez ki artık bu yazının bitmesi gerekir.Ve şunu söylemek gerekiyor bence SENi SEViYORUM HADi GERi GEL.
dünyaya restart atamıyo muyuz 0dan bi hayat falan ne biliyim ya da zaman makinasıyla söyle 1yıl öncesi falan her şey taze ve mükemmelken falan ha olmaz mı?
piiz-fırtınam.
cem özkan-olmayacak bir hayal.
atlas-affet.
model-değmesin ellerimiz. bu ne biçim son böyle ?
önemli olan affede bilmektir her şeyi,geçmişi unutup geleceğin olmalıdır bazıları.
eski sevgilinin yeni sevgili yapması ya da görmemesi ya ne biliyim o kadar yaşanmışlık falan var ben onu başkasıyla görünce dayanamam ki kokusunu başkası çekerse ne yaparım ben o tene başkası dokunursa yani bunlar çok yakıyor canımı dostum.
direk yeni sevgili yapan bencil zenci pislik sorunun neydi dostuuum?
yani almışsın bitane çocuğu yanına çocuk da iyi biri ha neyse güldük eğlendik güzeldi bugun çok güldüm sayende hadi bakalım böyle bi yıl bizi bekliyo ama o çocuk daha fazla yanında oturmaz bilesin cnm ya.
doğrudur yani her an napıyor kiminle nasıl ağlıyo mu gülüyo mu gülüyosa kim güldürüyo gibi şizofrenleşerek giden bir durum mesela konsere gitmişmidir ki acep ?
sen bana bir adım gelsen ben sana koşarım.
eski sevgiliyle aynı sınıfta olup bir kere bile konuşmamak belki barışılıcaktır yani bi müsade edermisin canım ?