bugün
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı21
- sözlük erkekleri kadın olsa nasıl görünürdü8
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek14
- evrene bir mesaj bırak7
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj6
- abd iran mutabakatındaki 5 madde2
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler10
- izinli yazarın entry girebilmesi7
- yusuf tekin'in öğrencinin bağcığını bağlaması2
- muhafazeküler4
- kendi rızasıyla kabak tatlısı yiyen insan2
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
- islam düşmanlarına epstein şoku13
- zeki ve cool biriyle sohbet etmek2
- kılıçdaroğlu'nun aradığı desteği bulamaması3
- izmir'in yıllar sonra chp den kurtulması2
- ismail kartal10
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması8
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- hocalı katliamı2
- kilo verdiren gıda4
- işi düşünce aramak2
- 18 haziran 2026 yusuf ziya gümüşel'in tahliyesi4
- sokak röportajı veren sıradan vatandaş3
- linkedin4
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- şu anda ne yapıyorsun19
- org vs synthesizer4
- tripofobisi olanlar revani yemezler4
- bugün ne yedin10
- çocuğuna dünyayı dar edip toruna dünyaları vermek2
- cemil tugayın chp den istifa etmesi2
- eski eş2
- 2026 dünya kupası13
- sevgilinin arkadaşının daha yakışıklı olması2
- yıllık yazısı3
- vedat muriqi3
- azizlik neden ispanyollara mahsus4
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- samara morgan2
- kemal derviş5
- bir gün ölecek olmak6
- koyun yoğurdu3
- beşar esad vs kemal kılıçdaroğlu3
- en iyi yanık kremi5
- karakalpakistan2
- en iyi terapi6
- yanlışlıkla erkek sikmek8
- 30 lu yaşlar14
- kaslı erkeklerin gizli ruh hastası olması4
entry'ler (14)
Köperme yapmayan krem şampuanını deneyerek kullanmaya başladım daha doğrusu bir parfümünü alırken hediye verdiler tanıtım amaçlı hediye işini çok beğeniyorum ben, geçtiğimiz senelerde bizim üniye gelip ürün de dağıtırlardı hiç kaçırmazdım hgfds neyse saclarım üst üste boya işlemi gecirmiş yani tam zamanında denk geldim, Magaza görevlisi ürünü çok guzel anlattı. Gerçekten kopurme olmuyor fakat sacınızı yıkadıktan sonra şampuanı bir kaç dakika saçınız da bekletip öyle durulayın. inanılmaz bir yumuşaklık inanılmaz bir parıldama bayıldım gercekten. Kesinlikle tavsiye ediyorum özellikle boyalı saçlara.
görsel
(bkz: Yves Rocher Köpürmeyen Krem Şampuan)
görsel
(bkz: Yves Rocher Köpürmeyen Krem Şampuan)
https://www.youtube.com/watch?v=O684TxHCorQ
yeni fragmanı yayınlamış. gerçekten harikulade görünüyor. yapımcısına helal olsun.
yeni fragmanı yayınlamış. gerçekten harikulade görünüyor. yapımcısına helal olsun.
dün akşam elimdeki güç mevsimi kitabını okurken düşündüm de, kitapta da anlatıldığı gibi ; güç ve iktidar savaşı, dünyaya hakim olma, ekonominin itici gücü olmayı istemek.. devletleri savaşa götüren sebepler bunlar.
Biz suriye'ye girerken belki de başarısız dış politikalarımızın bedelini askerler ödüyor. masum insanlar ölüyor.
Kitapta da bizim suriye bataklığına neden girdiğimiz işte bu kadar güzel özetlenmiş. bakınız.
görsel
Biz suriye'ye girerken belki de başarısız dış politikalarımızın bedelini askerler ödüyor. masum insanlar ölüyor.
Kitapta da bizim suriye bataklığına neden girdiğimiz işte bu kadar güzel özetlenmiş. bakınız.
görsel
kullanmayan kalmasın abi. bu sıralar ciddi bir şekilde faydasını görüyorum. 3 ay sonra almanyaya gidicem. bu kartı yanımdan ayırmam. kur farkı ödemiyorsun daha ne olsun insan mutlu oluyor. zaten komisyondan kur farklarından basımız döndü, pep card imdadımıza yetişiyor
evet geçenlerde tutturdu girelim diye. kıramadım bende girdim napim.
bize gelmez. biz 15 şubat kankalar gününü sinemada kutlayacağız. hep yek 3 izleyerek hem de.
beğenmeyenler herhalde akşama kadar kim ki duk filmleri izliyor.
eşyalarımı napsam diye düşünürken sözlükte karşıma çıkan kampanya.
insani insan olduguna utandiran bir canlidir bazen.
genelde siklet olarak kullanılmasına karşın tdk'ye sorduğunuzda öyle bir şey yok der. sıklet vardır.
inanilmaz gaflara yol acan alabildigine masum ama bir o kadar da terbiyesiz piston piston bir kelime.
icadından sonra insan oğlunun beygiri olmus, adına nice sarkılar yazılmıs, içinde nice anılar yasatmıs olan oturgaclı götürgeç.
bir isimden çok daha fazlası.. eşsiz bir yürek, mükemmel bir zeka mesela.. çok özel.
sonsuza kadar görmemek-duymamak-hissetmemek istediğim, ıssız bir adada üç tane nihat doğan'la yaşamasını dilediğim insan.