bugün
- anın görüntüsü9
- atatürk'ün diktatör ve eşcinsel olarak anılması13
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması26
- koltukta uyumak8
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- uludağ sözlük zirvesi27
- aykolik'in gönüllerin yetkilisi olması9
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- muhalifler neye muhalifler21
- müge anlı mı esra erol mu9
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri26
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması13
- tas kafa saç modeli9
- faiz yemenin wow haram olması12
- ekrem imamoğlu21
- kemalizm9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi9
- garanti bankası8
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- eski bir anı hatırlamak16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir15
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz24
- cin görünce yapılması gerekenler18
- ölüm10
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı21
- mühendis erkekler16
- true nun çaylak olması9
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü20
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması23
- 1 mayıs işçi bayramı25
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye15
- reis dünya lideridir10
- cumhurbaşkanlığı yolunda kaç chp'li telef olacak18
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi10
- putin doğalgazı kesince karanlıkta kalan avrupa9
- yazarların ruh hali9
- menzil şeyhinin çakarlı aracı20
- 1 115 000 tl lik restoran hesabı8
- aykolik'in eski sevgilisinden şok açıklamalar9
- 22 cm penise sakso çekmek9
- akepeye oy verenlerin tipleri29
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı27
- pazardan ne alsam9
- hayvanseverlik adı altında insan düşmanlığı yapmak13
- mahmud abbas8
- iyi giyinen kadınlar15

entry'ler (50)
Sırayla kayboldular. Her kaybedilenden sonra elde kalmış olan kaybedildiği ana kadar en değerli oldu.
Ne vakit unutuldu yitirilen, ne vakit başbaşa kalındı avuç içinde kalan hiçlikle işte o an farketti insanoğlu aslında kendisiz kaldığını...
Ne vakit unutuldu yitirilen, ne vakit başbaşa kalındı avuç içinde kalan hiçlikle işte o an farketti insanoğlu aslında kendisiz kaldığını...
Ben bu yazıyı kendime yazdım; unuttuğum beni bana yeniden hatırlatır umudu ile, sis içinde kalmış yolumu buldurur sanrısı ile.
Dünyasına bile yabancılaştığının uzun süre kendi bile farkına varamamış insan evladıdır.
Bir bakmışsın birdenbire olmuş, öylece içine düşmüşsün sarmalın...
Bir bakmışsın birdenbire olmuş, öylece içine düşmüşsün sarmalın...
önümüzdeki 50 yıl için bazı planlar yapmakta. içinde şahsımın da dahil olduğu.
sürekli çekişmeli geçecek yıllar eskiteceğiz belliki.
hiç sıkılmadan geçecek 50 yıl onunla...*
sürekli çekişmeli geçecek yıllar eskiteceğiz belliki.
hiç sıkılmadan geçecek 50 yıl onunla...*
nihayet vekil sunucusuz girilebiliyor. şükürler olsun.
bütün evi beraberce temizlediğinizde yatağa girince değil sevişmek, parmağınızı kaldırmaya mecalinizin kalmadığı durumlarda yüzde yüz geçerli. işte o an sarılıp uyumaktan başka bir eylem zihninizde dolanmamakta.
Alternatif 2 sonu olan filmmiş.
Tanımı koyduk spoiler'ı yazalım. sonra vay efendim spoilermış bu ben görmedim de etmedim de demeyin.
--spoiler--
izlediğim versiyonunda micha kameraya doğru uçar esas kız micha'yı koklayıp suratında psikopat bir gülümseme ile bakıp böğürür ve ekran kararır.
izlemediğim ve sanırım asla izlemeyeceğim diğer sonda da eve arkadaşları gelir micha'yı mutfakta görür ve kaçar. Sonra Katie katotanik halde elinde bıçakla yukarı çıkıp yatağın kenarına oturarak akşama kadar sallana sallana oturmaya başlar eve polis gelir ve kahraman polis elinden bıçağı atmayan Katie'yi vurur.
Sanırım alternatif sonu izlesem o kadar korkmazdım. Katie kameradan üstüme atlıycakmış gibi böğürünce bütün gece ne tarafıma dönsem Katie bir yerlerden çıkıp üstüme atlayacakmış gibi olmazdım.
--spoiler--
Tanımı koyduk spoiler'ı yazalım. sonra vay efendim spoilermış bu ben görmedim de etmedim de demeyin.
--spoiler--
izlediğim versiyonunda micha kameraya doğru uçar esas kız micha'yı koklayıp suratında psikopat bir gülümseme ile bakıp böğürür ve ekran kararır.
izlemediğim ve sanırım asla izlemeyeceğim diğer sonda da eve arkadaşları gelir micha'yı mutfakta görür ve kaçar. Sonra Katie katotanik halde elinde bıçakla yukarı çıkıp yatağın kenarına oturarak akşama kadar sallana sallana oturmaya başlar eve polis gelir ve kahraman polis elinden bıçağı atmayan Katie'yi vurur.
Sanırım alternatif sonu izlesem o kadar korkmazdım. Katie kameradan üstüme atlıycakmış gibi böğürünce bütün gece ne tarafıma dönsem Katie bir yerlerden çıkıp üstüme atlayacakmış gibi olmazdım.
--spoiler--
mış* gibi yapan erkektir.
yemek yaparken çeri - çöpü, bulaşığı mutfak lavabosu'na doldurması.
çıkaracağı kasırga öncesinin sessizliğidir. en yakın sığınağa saklanmanız tavsiye edilir.
az evvel sevgi ile paylaştığınız lahmacundan arta kalmıştır. korkmayınız.
dünyanın en tatlı uykusu. kesintisiz 12 saat sürdüğünde tadından yenmez.
binbir hevesle uğraşıp ortaya çıkardığınız bir şey ile ilgili fikrini, yorumunu almak istediğinizde olmayacak bir cevap vermesi ile hevesinizin kursağınızda kalmasıyla ortaya çıkar.
lan ben senin abudik gubidik her anlattığını dinlerken iyiydi ama di mi?
lan ben senin abudik gubidik her anlattığını dinlerken iyiydi ama di mi?
sevgili parfüm kullanmıyorsa yanlışlıkla üstüne boca olan vanilyalı oda spreyinin kokusu herşeyi alt üst eder.
(bkz: anarko sevgili)
ardından yumuşak bir hareketle ganimeti ağzına götüren insanla aynı insandır.
boşalıp orgazma ulaştıktan sonra dönüp kıçını yatan sevgililer gibidir. siz rahatlamak ister misiniz istemez misiniz hiç umurlarında değildir. onlar bir boşaldı, rahatladı ya. sizin içinizde patlamış patlamamış onlara ne.