bugün
- linet15
- akraba evliliği tehlikeli midir13
- şampiyon galatasaray23
- galatasaray10
- sarhoş olmak8
- insan olmaya ceyrek kala10
- sari renkli seker12
- vatan haini nasıl olur9
- galatasaray taraftarı15
- ali koç tutuklansın13
- plajda bira içmek8
- 18 mayıs 2025 galatasaray kayserispor maçı10
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi13
- en son ne yediniz20
- cin10
- tütsülenmiş yiyecekler9
- zıpla zıpla zıplamayan tayyip12
- küresel8
- afganistan10
- erkek erkeğe aşk9
- beyaz eşya dükkanında çalışan kız14
- chp'lilerin gavs'dan tövbe alması10
- gavs'ın faziletleri19
- anın görüntüsü11
- atatürk'ün papanın iznik ziyaretine izin vermemesi21
- diyanet'in kuran kursunda 17 çocuğa tecavüz33
- 1.50 boyundaki kızın 1.90 erkek istemesi24
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri14
- ulunun en tatlı 5 kızı15
- furkan bölükbaşı12
- v a m p i r o v10
- müzik öğretmeninin çocukları istismar etmesi21
- ak parti anketlerde önde14
- yarın denize girecek olmam8
- iş kadını ile sevgili olur musunuz18
- arkadaşlar sizce bu ayakkabı nasıl14
- yarın vurduracak olmam8
- çalınan kol saatinin chp binasında bulunması12
- imamoğlu çalmamıştır diyebiliyor musunuz11
- limonlu makarna8
- boğaziçi üniversitesinde yaşasın şeriat sloganı10
- işsizler tüm gün ne yapıyor sorunsalı8
- köpekler toplandığında sokaklarda geyik göreceğiz8
- sanatçılar terörsüz türkiye istemiyor mu9

entry'ler (76)
sen namaz kılarken fotoğraf çektiyormusun (bkz: namaz kılarken fotoğraf çektirenler kulübü)
daha doğrusu sen namaz kılıyomusun bunu sormak lazım ilk önce.
daha doğrusu sen namaz kılıyomusun bunu sormak lazım ilk önce.
genellikle bir gurup gençin arasına gelen (sonradan) yaşça daha büyük kişilerin muhabbete girme çabalarındandır.
burger kinde güvenlik görevlisi yok .
her burger king de olan olaylar sinsilesi.
(bkz: italyan aygırı)
(bkz: Rocco Silfredi)
(bkz: italyan aygırı)
gerçekten kızgın olduğunuz birisini enstrüman kullanarak dövmek gibi bir niyetiniz ve isteğiniz varsa seçiminizi beyzbol sopasından yana kullanmak iki taraf için de tatmin edici bir dayak faslının yaşanmasına sebep olacaktır.
sıklıkla amerika'da vuku bulan bu dayak atma şekli allahıma şükürler olsun ki artık ülkemde de görülebilmekte ve ülkemin güzel insanları günümüzün bu en acı verici fakat spor aleti olarak anılan enstrümanından ziyadesiyle faydalanmaktadır. fakat bu alet halen zenginlerin kullanageldiği bir araçtır, bunun sebebi ise elbetteki aletin 60-100 ytl arasında değişen fiyatları ve her yerde bulunamayışındandır.
bu aleti varoşlarımıza yaymak her yurdum insanının bu eşsiz aletten faydalanmasını sağlamak için ülkemizde de üretilmeye başlanmasını istemek halen bu sopaya bir servet harcamış biri olarak benim en tabii hakkımdır.
sıklıkla amerika'da vuku bulan bu dayak atma şekli allahıma şükürler olsun ki artık ülkemde de görülebilmekte ve ülkemin güzel insanları günümüzün bu en acı verici fakat spor aleti olarak anılan enstrümanından ziyadesiyle faydalanmaktadır. fakat bu alet halen zenginlerin kullanageldiği bir araçtır, bunun sebebi ise elbetteki aletin 60-100 ytl arasında değişen fiyatları ve her yerde bulunamayışındandır.
bu aleti varoşlarımıza yaymak her yurdum insanının bu eşsiz aletten faydalanmasını sağlamak için ülkemizde de üretilmeye başlanmasını istemek halen bu sopaya bir servet harcamış biri olarak benim en tabii hakkımdır.
üniversteye kadar çekilen çile.
+Ya ben farklı bi film arıyorum.
-Nasıl bişey verim abime.
+Ya ilginç olsun.
-Mikili filmlerim var abi.
+Oha lan.
-Abi kendim çektim bak ama.
-Nasıl bişey verim abime.
+Ya ilginç olsun.
-Mikili filmlerim var abi.
+Oha lan.
-Abi kendim çektim bak ama.
-ne iyiydi dimi
+:S ?
-arkadan iyiydinde artık kalmamış.
+off hala okuz .
+:S ?
-arkadan iyiydinde artık kalmamış.
+off hala okuz .
igren kız tipi.
Universte kazanip kurtulmak icin ugrastiginiz yer.
genelde lise yıllarında yaşanan bir durum dur artık çoğu iş yeri kişisel özgürlük ten yanadır.
ligux nickli yazarımız tarafından yapılan android işletim sistemli telefona yapılan ve aynı zamanda pc yede yüklenebilen ubuntu tabanlı rom ve işletim sistemidir.
9. nesil yazarlığa başlamış yazarlardandır.izmirde jeoloji mühendisliği okuyor ve bekar.
Orin Boyd (Steven Seagal), kuralları kendine pek dert edinmeyen, hep kendi kanununu uygulamayı yeğleyen sert bir polis memurudur. Yine aldığı emirlerin hepsini ihlal ettiği bir operasyonun ardından üstelik her zaman olduğu gibi başarı da kazanmış olmasına karşın şehrin en kötü bölgelerinden birine gönderilir. Burada polislerin pek çoğunun mafya ve uyuşturucu satıcılarıyla işbirliği içinde olduğunu görür. Kime güvenebileceği, kimin iyi kimin kötü olduğu hiç belli olmamaktadır. Orinin bölgenin en güçlü uyuşturucu mafyasına savaş açabilmesi için bir suçlu olan Latrellla (DMX) beraber çalışmak zorunda kalması işleri daha da karıştırmaktadır. Ancak Latrellin de başı derttedir ve Orinle çalışmaya istemeye istemeye razı olmuştur...
Dünyada izlediğim En şahane filmlerdende birisiydi.
Dünyada izlediğim En şahane filmlerdende birisiydi.
En tuttuğum ata sözlerinden biridir. genelde çirkinlere söylenir.
her üniverstede duyduğumuz bi slogan dır.