bugün

entry'ler (65)

final

yaz okuluna gelip gelmiyeceğimizi belirleyen dönem.

prokaryotik organizmalar

tek hücreli organizmalardır.basit , ilkel yapılardır.zarla çevrili organleleri yoktur.tek bulundurdukları organel ribozomdur.çekirdekleri yoktur. bu yüzden kalıtsal yapı sitoplazmaya dağılmıştır.

biz ciddi düşünüyoruz

kıyamam kim bilir hangi düşler ülkesinde yaşayan ergenin lafı. sen düşünmeye devam et.

lise 2 konularini bitiren lise 1 ogrencisi

idealist insan derim ama sesim titrer.sonuç olarak her dönem için ayrı bir yıl vermişler önden gidip güzelim gençlik yıllarını heba etmenin bir mantığı yok.

bim vs a101

ikiside öğrenci yeridir.

aşk

midede istemsiz olarak bir çok kelebeğin aynı anda uçması.

gelecekteki sevgiliye not

göbişli uzun boylu esmer erkek candır .biraz maço olmalı cıvık olmamalı bana sözünü geçirmeli.herşeye ağlamamalı.hatta hiç ağlamamalı.erkek adam ağlarmı leyn.

platonik aşk

en temiz,en heycanlı aşktır.

kızların bankamatiği anlamaması

böyle bir durum söz konusu olamaz. en safı bile anlar ucunda parayı çekip alışveriş yapmak varsa bankamatikten anlamaması gibi birşey söz konusu olamaz.

sen bana on kere vur ben sana bir kere vurayım

süper bir ego.güç tatmini yapılır. sadece gücünün yettiklerine söylenecek bir söz.

tükenmez kalem

bir şekilde tükenecek kalem.kullanılmaya ,kalem kutulara tıkılmaktan bıkıp,bazen amaçsızca saç tokası olmaktan sıkılıcak ve bir gün oda ne kadar ben tükenmem havasında olsada tükenecek..

sınıfta kalıp montlara ve çantalara bakmak

modayı takip etmek gibi birşey bu..

türk dizileri

tamamen boş insan işi. saçmalık sıralaması başka birşey değil.

tevazu

tevazulukta toprak gibi olmak...

karabasan

düşünemediğin an karabasan basmış yada basmak üzeredir.

şeker hastalığının tedavisi

kekik suyu.

mango

ice tea-mango süper .

alttan ders almadan üniversite bitiren insan

asosyalliğin dibine vurmuş bir insandır .yada muhtemel olarak iibf felan okuyodur.ama kesinlikle mühendislik okumuyodur.!

eski sevgilinin düğününe gitmek

sanırsam bir erkeğe koyar ama kızlar takmaz pek .

buluştuğu okul arkadaşları hep erkek olan kız

ELektronik okuyan bir kızdır.
© copyright 2005 - 2026