bugün

bim bir adım öndedir. bim yılların bimidir. a101 e insanlar henüz ısınamamışlardır. a101 bimin taklididir . taklitler asıllarını yaşatırlar.
(bkz: a101 poşetiyle bim e girmek)
a 101 e girdiğinde sürekli bim ile kıyaslama yaparsın orda şöyle burda böyle gibi .
bim fetullah gülendir,
a101 mazhar alanson.

kasada açık çıkmasına karşı;
bim kasiyerlerine avans olarak 100 lira daha verir,
a101'i bilmiyorum.
ucuzcu iki markettir. Sermaye nerden gelir nasıl olur pek bilşnmez ama tahmin etmek pekte güc olmasa gerek.
bim kalitedir, a 101 fason.
ikiside öğrenci yeridir.
bim'in her turlu alacagı alacagı karşılaşma.
5 tl ye bir sepeti doldurabileceğiniz son yıllarda ülkenin her yerinde tümör gibi türeyen iki alış veriş mağazalarıdır.
bim google, a101 yandextir.
durum cıg koftede a101 alır .
a101 alacağı karşılaşma. a101'in markaları bim'i katlar.
Bu ogrenciye ve ev hanimlarina gore degisebilir. Ben ogrenciyim ve karnimi 1 tl ile bimden doyurabiliyorum. Tercihim bim. Hemde 6 saniyesi 1 kurus!
a101'in kolaları süperdir.
A101 mağaza sayısı daha az olduğundan pek bilinmez ama bimi sollar.
bim dağlara taşlara.
bim lady gaga'dır. a-101 ise rihanna. her zaman bim kazanır.
a101 de giderli ama bim alır başkan her türlü.
bim de hiç marka bulamazsın. a101 deki markalar: pınar, şahin sucuk, ultra prima, nutella, algida.
(bkz: al birini vur ötekini)
bim'de ülker tüplü çokokrem ucuzdur, a 101'de sek krema.
Yakinda ikisi birleserek piyasayi kasip kavuracaklarmis. yeni isimleri de soyle olacakmis: a bim-bir
kaynak: (bkz: Gotum)
karşıdan bakınca insanın aklına tofaş modelleri şahin ve doğan'ı getiren benzetmedir. bim doğan'dır, a-101 ise şahin'dir. bim ve a-101 paketlemeden ürünlerin dizilişine kadar aynıdır. hatta zaman zaman çalışanlara sorarım burası bim' mi ait diye.
her seferinde hayır bim'E ait değil cevabını alırım. gerçekten de a-101, bim'e ait değildir.
ama ürünleri arasında da farklar vardır. mesela bim ürünleri kalitelidir le cola, kola turka ile aynı fabrikada yapılır.
bamyaseverlerin karşılaştırması.
deneyimli ve özgüveni yüksek kadroya sahip bim ve henüz toy olan a 101. bim alır fakat, büyük konuşmaya gelmez ikisinin mağaza açması için toplam popülasyonun 1 olması yeterlidir.
1234...11
© copyright 2005 - 2026