bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle40
- bu ülkede pezevenkler kemalisttir28
- hem ahmet kayacı hem atatürkçü olmak12
- blok33
- kendini dinlemek5
- sizleri seviyorum çiçeklerim6
- laikliğin halka sorulmadan getirilmesi28
- faizin olduğu yerde bereket olmaz5
- katatespizartmasi9
- nasıl bir kadınla evlenilmeli6
- memelerde estetik algısının dönüşümü5
- gece yıldızları izlemek3
- memesini küçülten kadına kocasının sitem etmesi4
- gitme isteği3
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf7
- özgür özel mallığı6
- masumiyet körlüğü3
- aşkın matematiği3
- tanita tikaram2
- aleyna tilki3
- dünyanın sonu2
- özel'in talebiyle zeyrek'e 950 bin euro verdim15
- aleyna tilki seksiliği2
- mebrure yapay zeka2
- mavi saçlı kız3
- kendi değerini başkalarının gözünden ölçen insan10
- arda güler5
- evlilik masrafları17
- mokv geldi mi8
- köpeklerde doğurganlık yaşı biter mi3
- ıssız adaya düşmek2
- sucsuz yere hapis yatmak4
- kadınların aradığı erkek modeli11
- entry girmek için 00 00 ı beklemek2
- penis deliğinden içeri giren kene10
- karton toplayan prenses ve yedi penisler7
- uysaljakoben22
- halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek4
- rümeysa eker6
- 5 haziran 2026 san marino bangladeş maçı5
- ortamın enerjisini düşüren insan4
- bir hatunu kıvama getirip yatağa atmak8
- evde sufle yapmak2
- mesai bittiği gibi çıkmanın ayıp sayılması9
- karılar3
- sözlük yazarlarının köylü zevkleri2
- bu dünyaya çocuk getirmek17
- gül gibi kız olma kriterleri9
- havva öztel4
- göt deliği yalatmak11
entry'ler (47)
olmayan birşeyi getirmez ancak olan, fakat değişmesi gereken şeyleri değiştirmek yerine normalleştirmeye çalışan bir tür siyasi oyundur. aşiret, ağa, kadının ezikliği vs.
olmayan birşeyi getirmez ancak olan, fakat değişmesi gereken şeyleri değiştirmek yerine normalleştirmeye çalışan bir tür siyasi oyundur. aşiret, ağa, kadını ezikliği vs.
böyle insanlar tespit edilmeli ve bi an önce kısırlaştırılmalı çünkü bu insanlar o hayvana nasıl davrandıysa, yarın çocuğuna da öyle davranır şüphesiz. yiyemiyeceğin porsiyonda yemek sipariş etme denir bizim oralarda (tabi bu kadar kibar olmayız bunu söylerken).
amerikan filmiyse eğer: bana bişi olursa jane e onu çok sevdiğimi söyle.
heroes daki peter petrelli canlandı gözümün önünde. ailedeki en ezik birey, avukatlar arasından hemşire olarak çıkmış. ama ne oldu bak bütün güçlere sahip oldu çocuk, abiye bak uçuyomuş peh.
ninja kaplumbağa, mickey mouse, tom ve jerry çizgi dizilerinde amaç amerikanın başedemediği fareleri çocuklara sevdirmektir.
bulunması en az 35 numara kadar zor olan ayakkabı numarası. allah düşmanımın başına vermesin.
ileride patlayacak ama yine de ölmeyecek olan karakter.
şeytanı güzel melek diye adlandırırlar.diğer dinlerin aksine şeytanı tanrını sevdiği bi meleği olarak kabul ederler. dünyadan sorumlu melektir şeytan ve dünyanın mükemmel olmaması şeytanın mükemmel olmamasından kaynaklanır.
ilk olarak john milton ın paradise lost eserinde yarattığı söz öbeği. sonra bi çok yerde bundan alıntı yapılmıştırç
bağımsızları muhtar adayı zannedip onlardan birine de oy verdi benim önümdeki kız. o valla ben deilim. valla o salak kızdı.
Bu cümleyi sarfeden ve bu insansıya oy verenlerin türkiyede yeri olmamalı.
bazılarının pavorottiyle karıştırdığı şahsiyet.
bir şey almaktan vazgeçirten tezgahtar.
insanoğlu düşünebildiğini düşünen hayvandır.
woody allen, gülse-murat birsel, emine erdoğan, süleyman demirel, tansu çiller, gülben ergen, yılmaz erdoğan, mustafa erdoğan.
yerlerini öyle kolay kolay beğenmezler bunlar. kimisi güneş ister kimisi istemez. kimisi bol su ister diğeri istemez. illa konuşacaksın yoksa küser. nazlıdırlar hemen çiçek vermezler. görsel şölen için öyle elzem değildir, discovery izlemek daha kolay ve zahmetsizdir. geceleri fotosentezden dolayı çiçeklerin olduğu odada uyumak tehlikelidir bir de. keşke hiç olmasaydı da dedirtir. ama düğünler de hediye olarak gelir ve insana vicdan azabına sokar. atsan atamazsın, satsan satamazsın.
"dil şu büyülü düzen", "türkiye türkçesi nin dünü bugünü yarını" vb... aslı eserlerin yasarı. türkiyenin en büyük dilbilimcisidir. şu an kendisinin ciddi sağlık problemleri var. umarım iyileşir....
sinan çetin.
dipsiz bir kuyuya (yada dibi vardır bilmiyorum ama çeşmesi de olan tarihi bir mekanda) ot püsür doldurup ateşe vermek. sonuç olarak tarihi bir çeşmeyi, tarihin tozlu sayfalarına gömmek.