bugün
- kaslı ve yakışıklı mahalle bakkalı5
- tayt vs mini etek5
- birini unutmak için başkasıyla birliktelik yaşamak6
- yazarların anlık durumları8
- çocuklar niye sünnet edilir5
- avokado yiyen insan7
- burcunun yükselenini bilen erkek4
- sözlükdaşlarım beni seviyor musunuz4
- venüs retrosu4
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi12
- insanlara kibirle bakmak3
- hayatını renklendirmek isteyenlere tavsiyeler6
- boğaz ağrısı6
- arkadaşlar ben birinden fena halde hoslanıyorum15
- bol sucuklu tereyağlı çift yumurta6
- kalabalığı seviyor musunuz5
- torpilsiz iş bulmak3
- bahçeli den fon krizi açıklaması4
- almanya da yaşasaydınız nerede yaşamak isterdiniz10
- olgun karizmatik erkek vs genç erkek3
- feminen erkek davranışları5
- sabah 11 akşam 16 haftada 4 gün iş2
- yazarlara sözlükten gelen son mesaj6
- sonbaharda yapılacaklar4
- afrikada bir ülkede yaşasaydınız nerde yaşardınız2
- son aylarda çok fazla şey kaybettim2
- nick vermeden bir yazara seslen13
- 3 ekim 2026 hırvatistan ingiltere maçı7
- gereksiz bakanlıklar3
- kedilerin yedigi ilginc seyler16
- kürt bedo2
- kova ve oğlak burçlarını sözlükten atmak7
- torpille ünlü olanlar3
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar18
- torpil2
- burcunun burcu2
- kaslı yakışıklı sert mizaçlı memur erkekler2
- bürokrasi gerçeği2
- şeker hastalığı9
- özel sektör de çalışmak11
- işkembe çorbası seven kız6
- yazarların sözlükte attığı son mesaj3
- küçük park3
- çamaşır makinesinde yorgan yıkamak7
- akmerkez3
- liseliler için uyku vakti2
- hırvatistan 0 ingiltere 73
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması13
- pul biberli pilav6
- nickini bir görselle anlat3
entry'ler (18)
haykırmak istediklerimi içime atmak.
sen yine de bütün mutlu zamanları, kendimden vazgeçerek senin için uğraştığım anları hiçe say. bana en aşağılık orospu de, bencil de, daha iyisini bulduğum için seni bıraktığımı san. kıymet bilmediğimi san. içimde gram pişmanlık olmadığını, canımın hiç acımadığını san. aldanmaya devam et. küfürlerinin sonu yok. beni ancak böyle acıtacağını düşünüyorsun, haklısın da.
dedim ya, devam et. ben mutlu olmasam da olur.
dedim ya, devam et. ben mutlu olmasam da olur.
"ördeğim beni taşıyabilmeli" demiştir.
- okuyor musun?
+ evet
- ne okuyorsun?
+ mütercim tercümanlık
- 2 yıllık mı o?
+ yok teyze 4 yıllık
- ha iyi bir şey o zaman...
+ evet
- ne okuyorsun?
+ mütercim tercümanlık
- 2 yıllık mı o?
+ yok teyze 4 yıllık
- ha iyi bir şey o zaman...
kelebek - kibar teyze söylemi.
bluevelve, hbbia, merhaba ben pembe tolga ve daha nice trollerin yazdığı entryleri hiç bir şekilde silmeyip, bizim yazdığımız en ufak hatalarda entrylerimizi silen ve mod kontrolünde düzelt deyince 24 saatte bile onaylayıp tekrar yayınlayamayan moderasyona karşı oluşturulması gereken birliktir.
sonra efendim sözlük troll kaynıyormuş da, moderasyon bir derdim var da benimle taşak geçiyormuş da neler neler..
(bkz: yaz kızım)
sonra efendim sözlük troll kaynıyormuş da, moderasyon bir derdim var da benimle taşak geçiyormuş da neler neler..
(bkz: yaz kızım)
acil serviste neyi var neyi yok bakmadan hastayı eve yollamalarıdır. sen ki havale geçirmesine ramak kalmış çocuğu "soğuk duş alsın geçer" diyerek geri çevir, hayatını körelt, muayeneye geldiğinde de aynı eziyeti çektir. ne de olsa kat kat üstünsün ondan.
çok doluyum sözlük.
çok doluyum sözlük.
hem twitter, hem sözlük, hem de forum gibi platformlarda insanların kendince tarih uydurduğu olay.
yok 13 ağustosta açıklanacakmış, 19unda açıklanacakmış, 15inde açıklanacakmış. açıklanması çok gecikecekmiş diyenler bile var.
yavrum ösymde amcanızın oğlu mu çalışıyor yoksa ösym sitesindeki duyurular kısmında olmayan şeyler mi görüyorsunuz?
yok 13 ağustosta açıklanacakmış, 19unda açıklanacakmış, 15inde açıklanacakmış. açıklanması çok gecikecekmiş diyenler bile var.
yavrum ösymde amcanızın oğlu mu çalışıyor yoksa ösym sitesindeki duyurular kısmında olmayan şeyler mi görüyorsunuz?
internet sayesinde gerek olmayan rehberdir. evet, ben tuşuna basıp yazarın kullanıcı adını yazdığınızda kaçıncı nesil olduğunu görürsünüz. yazarla aranızda 1000 km olsa bile. *
polisin önce ailesini sonra kendisini öldürdüğüne, küçük kızına tecavüz eden babalara, şehitleri önemsemeyen bakanlara da ev sahipliği yapmış ülkedir.
gerçekten hoşlanılmadığını gösterir.
hastalık derecesindeki abazanlığın beyindeki algısıdır hoşlandığını sanmak.
hastalık derecesindeki abazanlığın beyindeki algısıdır hoşlandığını sanmak.
hüseyin çelik 'in söylediği cümledir. twitterda dolaşan bir tweete göre şöyle cevap veriliyor ona,
" Benim 1 Mehmetim, sadece ellerini kaldırıp, kavga etmekten başka bir işe yaramayan 550 kişiden çok daha değerlidir! "
" Benim 1 Mehmetim, sadece ellerini kaldırıp, kavga etmekten başka bir işe yaramayan 550 kişiden çok daha değerlidir! "
en güzel örnekleri how i met your mother dizisinde sergilenen, konuşmadan anlaşma olayı gibi bir şeydir.
video da ekleyeyim tam olsun. https://www.youtube.com/watch?v=bfG869tyHmA
video da ekleyeyim tam olsun. https://www.youtube.com/watch?v=bfG869tyHmA
sadece nüfusu yüksek olan ilçeler değil, aynı zamanda bağlı olduğu şehirden de uzak ilçeler olmalıdır.
bağcıları ele alalım. nüfusu 1 milyona yakın ama şehir olabilecek kadar şehrin dışında değil. fakat aynı şekilde şehir merkezine 1-2 saat uzaklıkta 200.000 nüfuslu bir ilçe şehir olabilecek şekilde.
bağcıları ele alalım. nüfusu 1 milyona yakın ama şehir olabilecek kadar şehrin dışında değil. fakat aynı şekilde şehir merkezine 1-2 saat uzaklıkta 200.000 nüfuslu bir ilçe şehir olabilecek şekilde.
hem insanın kendisini hem de çevresini mutlu etmesidir. pozitif enerji yaymaktır ve olması gerekendir.
neredeyse her korku filminde bulunan klişedir.
yeni eşyaların koruyucu kılıfını patlatmak.