bugün
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı36
- paranın devrinin bitmesi7
- sarma saran kaslı sözlük erkekleri13
- izmirin diğer büyükşehirlere göre çok geri olması13
- özgürlük vs eşitlik5
- sözlük erkeğine cin musallat etmek7
- osmanlı'nın yıkılma sebepleri5
- bir erkeğe saklama kabında sarma götürmek14
- bir sözlük erkeğine yürüyüp karşılık bulamamak11
- yasak cinsel ilişkiler15
- futbol13
- sarma saramayan kız10
- eski sevgilinin saçmalıkları5
- true'nun çaylak olması7
- türkiye28
- online listesinin yine gelmesi6
- italya12
- bir sözlük erkeğine sarma tenceresiyle saldırmak7
- 2090 yılında hepimiz ölmüş olacağız4
- izmir'i yönetemeyip ülkeyi yöneteceğini sanan tip6
- belçika10
- gocu'nun 2 günde unutulması13
- arkadaşlar biraz dertleşelim mi21
- ortada bir yolsuzluk olmaması28
- arkadaşlar bişe dicem ya7
- hamburger4
- gece vakti sözlüğe girenler3
- selamın aleyküm arkadaşlar4
- fatma betül sayan kaya42
- rapunzel'in bitli bir çingene olması4
- pazartesi4
- amına koyduğumun orospusu4
- kürtçülerin köfteci yusuf boykotu3
- altay bayındır6
- bir sözlük erkeğine sarma sarmak6
- online sayısından utanıp entry sayısını siklememek2
- orkun kökçü6
- yağmurlu gece6
- placebo2
- karlı havada ormanda tek başına kalmak2
- dişi cine musallat olan sözlük erkeği2
- herkesin bir isminin olması2
- abberline ın yeni hesabı11
- barış alper yılmaz6
- bir sözlük erkegine merhaba adın ney diye sormak5
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis16
- sözlük erkeğine açılmak4
- seçim olursa oy kullanırsın3
- uludağ sözlük çeteleri3
- konfor alanına yapışıp kalmak4
entry'ler (24)
uludağ sözlük
kürtçe sözlük olmuş.
kürtçe sözlük olmuş.
1- genelde asosyal insanların savıdır.
2- Atatürk'ün eğitime verdiği önemi burada daha açık görüyorum.
3- sorun kızda değil verilen eğitimde, suç ailede değil o da eğitimsiz, suçlu yok.
Eğitimle her şeyin önüne geçileceği kanısındayım.
Anlıyorum, liseli ünili orospuları görüp 19 yaşında hamile kalanlardan birisi (öyle muamele) de belki zorla kaldı, belki silah dayandı.zorla senet imzalatanlara bile tanık oldum.
100 kişiye aynısı olsa 101. kişi için bile bunun için empati yapmalı.
Kıza orospu demeyin, herkesin ablası kız kardeşi sizden habersiz birileriyle yattı,
kasmayın ;)
hepimiz insanız.
2- Atatürk'ün eğitime verdiği önemi burada daha açık görüyorum.
3- sorun kızda değil verilen eğitimde, suç ailede değil o da eğitimsiz, suçlu yok.
Eğitimle her şeyin önüne geçileceği kanısındayım.
Anlıyorum, liseli ünili orospuları görüp 19 yaşında hamile kalanlardan birisi (öyle muamele) de belki zorla kaldı, belki silah dayandı.zorla senet imzalatanlara bile tanık oldum.
100 kişiye aynısı olsa 101. kişi için bile bunun için empati yapmalı.
Kıza orospu demeyin, herkesin ablası kız kardeşi sizden habersiz birileriyle yattı,
kasmayın ;)
hepimiz insanız.
eski eşten anca "dost" olur.
bankamatikde işi bitmeyen, 4 karttan para çeken , bir de bankamatikden yıllardır her ay çekmesine rağmen her yazıyı tamamen ve yavaşça okuyup cevap veren, 30 dakikada işi bitiren yaşlı olsa kızmayacağım 40 yaşındaki moronlarla aynı düzeyde sinir edicidir.
görsel
özel okulla normal okulun farkı
özel okulla normal okulun farkı
geçen bi başlıkta facebook durumları hakkında yorumları okudum. herkes şey yazmış, yok adam -ben sizi yerim- veya -sana yüz verdim 98ini alırım 2 kalırsın- altında da , direk sildim, artık listemde yok, buna katlanamazdım vs diye 50 kişiden 25 i yazmış.
uludağdan nefret ettim, ya ne kadar mükemmel insanlar varmış burda, ne kadar zeki, ne kadar aşırı derecede yüksek espri anlayışına sahip, über yazarlarla dolu. nesiniz ya siz ?
aman dedim ya, böyle sözlük yazarları yok mu, kendileri mükemmel, ki öyle yorumlar yapanlar sizden 10 kat daha mutlu, tamam o kadar çalışıyo kafaları fakat okurken bazen gülüyorum, yok mu anne baba akraba sülale hepsini de siliyo musunuz ? sizleri ay ben onu yapamam ay bunu yapamam, hiç et elle yenir mi , ay hiç katlanamam diyen geeklerle dolu, go get a life !!!
uludağdan nefret ettim, ya ne kadar mükemmel insanlar varmış burda, ne kadar zeki, ne kadar aşırı derecede yüksek espri anlayışına sahip, über yazarlarla dolu. nesiniz ya siz ?
aman dedim ya, böyle sözlük yazarları yok mu, kendileri mükemmel, ki öyle yorumlar yapanlar sizden 10 kat daha mutlu, tamam o kadar çalışıyo kafaları fakat okurken bazen gülüyorum, yok mu anne baba akraba sülale hepsini de siliyo musunuz ? sizleri ay ben onu yapamam ay bunu yapamam, hiç et elle yenir mi , ay hiç katlanamam diyen geeklerle dolu, go get a life !!!
adnan oktar'ın nur evinden çıkışında yapılan röportaj : ya aşırı derece sevimli öyle tarif edilecek gibi değil kızlarla, beril hocamla, prenses süreyyam dünya güzeli ben öyle herkes göremiyo tabi ben görüyorum müthiş güzel çok güzel böyle zeytin yeşili gözleri, huyu da güzel kendi de güzel , munis, tatlı, hem beni de çok seviyodu, ve beril de beni çok seviyodu.
öyle grup sex felan haşa hem çok ayıp, günah
biz her zaman ki gibi ibadet ettik, risale i nur okuduk.
hem ben mehdiyim ben neden yapayım ? şu hadiste birbirleri ile karşı cinsler cinsel münasebete girenler, hayvandan da sapıktır , yani öyle bişiler oluyorsa bakın bir kıyamet alameti daha... ( yazılanlar hayal ürünüdür )
anlamayanlar : http://www.youtube.com/watch?v=rgGVJVX09T4
öyle grup sex felan haşa hem çok ayıp, günah
biz her zaman ki gibi ibadet ettik, risale i nur okuduk.
hem ben mehdiyim ben neden yapayım ? şu hadiste birbirleri ile karşı cinsler cinsel münasebete girenler, hayvandan da sapıktır , yani öyle bişiler oluyorsa bakın bir kıyamet alameti daha... ( yazılanlar hayal ürünüdür )
anlamayanlar : http://www.youtube.com/watch?v=rgGVJVX09T4
sessiz bir arkadaş gibidir, seni de susturur.
aksine yöresel deyimdir ( konya için ), kadın erkek yaşlı genç herkes amını eşşek sikesice diye kullanır, hiç de farkına varmazlar hayvan gibi küfrettiklerinin.
tüm akrabalarım ben dahil günlük yaşantıda severek kullanıyoruz.
tüm akrabalarım ben dahil günlük yaşantıda severek kullanıyoruz.
(bkz: ivana sert) hayalimde kankalarını canlandıramıyorum.
başrolü 2010'un en berbat dizi oyuncusu seçilmiştir.
seslisi güldürür, sessizi öldürür. derler.
başlık açmaya vesile gereksiz insandır..
kendi şiirim :
rüzgar bacı rüzgar bacı
o gördüğün gül ağacı
ona acı
kırma dallarını
koparma yapraklarını
rüzgar bacı rüzgar bacı
o gördüğün gül ağacı
ona acı
kırma dallarını
koparma yapraklarını
bir kızla yattı ise, bakire kız aramaya hakkı olmayan erkektir.
oldu canım, ne güzel, eğlen hergün başka karıyla yat kalk sonra da bakire alacağım de.
erkeklerin hala %70 i böyle düşünüyor.
şahsen kendimde bakire bir kız isteme hakkını görmüyorum, ama ha denk gelir amenna.
ha evet, sadece bakir bir erkeğin bakire bir kız istemeye hakkı vardır.
oldu canım, ne güzel, eğlen hergün başka karıyla yat kalk sonra da bakire alacağım de.
erkeklerin hala %70 i böyle düşünüyor.
şahsen kendimde bakire bir kız isteme hakkını görmüyorum, ama ha denk gelir amenna.
ha evet, sadece bakir bir erkeğin bakire bir kız istemeye hakkı vardır.
küçücük sınıfta 3 asistanın sınıfı gezmesi kadar sinir bozucudur, bir de A.Ü. MMF gibi yerler parlak sert, topuklardan aldığı sesi 2 kat iletebilir ise.
lil jon- get low.
youtubeden queue:
lil wayne - lollipop.
lil jon snap yo fingers - lil lil lil .
youtubeden queue:
lil wayne - lollipop.
lil jon snap yo fingers - lil lil lil .
çaylaksa 40 karakteri doldurmaya çalışan yazar olabilir.
Ttürkiyenin Bağımsızlığı için çalışan bir devrimci miydi yoksa bağımsız (sözde) kürdistan için bölücü faaliyetler yapan bir hain mi ?
da bu adamı idol devrimci diye gören kürt olmayan halka acıyorum .
Yıl 1984, Pkknın Fransa;nın başkenti Pariste düzenlediği Nevruz kutlamalarında bakın Yılmaz Güney ne söylüyor: Biz, bağımsız, birleşik, özgür bir KÜRT ÜLKESiNiN, KÜRDiSTANın çocukları olmak istiyoruz.Biz kendi toprağımızda, kendi bayrağımızın altında özgür ve bağımsız olmak istiyoruz.
Sanatçı olark adlandırılmanın ve demokrasi adına kutsanmanın iki önemli şartı bölücü olmak ve Türklüğü aşağılamaktır. Örneğin 30 Bin Kürt, bir milyon Ermeni katledildi diyen Orhan Pamuk iyi edebiyatçı, Apoyu özledim sözlerinin sahibi Ahmet Kaya ve Bağımsız Kürdistan istiyorum diyen Güney iyi sanatçılardır
http://varanhaber.com/yazar.asp?yaziID=6067
da bu adamı idol devrimci diye gören kürt olmayan halka acıyorum .
Yıl 1984, Pkknın Fransa;nın başkenti Pariste düzenlediği Nevruz kutlamalarında bakın Yılmaz Güney ne söylüyor: Biz, bağımsız, birleşik, özgür bir KÜRT ÜLKESiNiN, KÜRDiSTANın çocukları olmak istiyoruz.Biz kendi toprağımızda, kendi bayrağımızın altında özgür ve bağımsız olmak istiyoruz.
Sanatçı olark adlandırılmanın ve demokrasi adına kutsanmanın iki önemli şartı bölücü olmak ve Türklüğü aşağılamaktır. Örneğin 30 Bin Kürt, bir milyon Ermeni katledildi diyen Orhan Pamuk iyi edebiyatçı, Apoyu özledim sözlerinin sahibi Ahmet Kaya ve Bağımsız Kürdistan istiyorum diyen Güney iyi sanatçılardır
http://varanhaber.com/yazar.asp?yaziID=6067