bugün
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz16
- affetmenin gücü6
- kızları en güzel olan şehir13
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi13
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor14
- en sevdiğiniz sayı3
- de niro vs pacino3
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- akrostişli şiir6
- mesaj atıp konuşmayan kız7
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- ilişki yapmaya üşenmek6
- 30 yaşına girmek4
- açtığı parantezi kapatmayan insan2
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- euro 20162
- silver ile evlenecek erkek52
- cinlerin özünde iyi insanlar olması4
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- sırrı süreyya önder28
- her cümlesinin sonuna açıkçası koyan insan2
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- hristiyanlık7
- sözlük açsanız ismi ne olurdu4
- arabaları yan yana park edip öpüşmek3
- kadın nefreti4
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- mauro icardi11
- sözlükteki satranç taşları4
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- nazilerin haklı olan yanı2
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- 50 bin liraya sabah 10'a kadar uyumadan durmak3
- sözler köşkü6
- erkekler zıçar kızlar kakaloş yapar4
- burcu akrep olan birini akrep sokması4
- sözlüğü annesi gibi gören insan3
- arabada son ses dinlenecek şarkılar3
- david bowie varken neşat ertaş dinleyen tip2
- korku filmi cekmeden once cinayet isleyen yonetmen2
- geceye bir söz bırak2
- dün gece ne oldu13
- tefal2
- sarapci koala58
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı16
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- gecenin şarkısı11
- şikeci amedspor5
- dördüncü duvarı da kapısız örmek2
entry'ler (261)
eğitim birliğim ısparta-eğirdir dağ. komd. okl. ve eğitim merkez komutanlığı. statüm yedek subay, sınıfım ise piyade. 15 gün sonra oradayım. çaya beklerim sözlük.*
s.s.k.
not olaraktan: ciddiyim.*
not olaraktan: ciddiyim.*
adrese teslim gönderilen kargoları, posta kutusuna ''geldik yoktunuz'' gibisinden bir kağıt parçası iliştirip açıklamasını da ''apartman zilinde numara yazmıyor'' bahanesi ile şubeye geri götüren yegane kargo şirketidir herhalde.*
sürgün ve soykırımın başkentinde gerçekleştirilecek olan olimpiyatlardır.
içimden şunu söylemek geliyor: http://galeri.uludagsozlu...kış-olimpiyatları-566514/
içimden şunu söylemek geliyor: http://galeri.uludagsozlu...kış-olimpiyatları-566514/
igdaş başkanının ''zam yok; doğal gaz faturaları hesaplanırken birim fiyat, aylık enflasyon değerlerine göre değişiyor'' demesini hatırlattı bana. vakti zamanında erdoğan bayraktar da ''deprem allahın afatıdır dünyanın her köşesinde oluyor keşke olmasa'' gibi bir açıklama yapmıştı ki bence bu daha da takdire şayandır.**
ağustos böceklerinin dünya üzerinde 200 farklı türü mevcutmuş ve ötüşleri 110 desibele ulaşabiliyormuş.
türkiyenin en iyi televizyon kanalı kesinlikle flash tv'dir.*
an itibarı ile trt müzik kanalında yayınlanmakta olan programın adı.
tanım: herhangi bir eylemi gerçekleştirmeden yahut bir işe başlamadan önce atılması gereken adımları, izlenmesi gereken yolları enine boyuna düşünüp kategorize etme işlemidir. bir nevi harekat planı hazırlamaktır. biraz kılı kırk yarmaktır. çoğu zaman düşün düşün oktur işin durumudur.*
yazmakla gerçekleşen durumdur.
günümüzde kazak ve nogay türklerinin milli çalgısı durumundadır. ayrıca kazak (bkz: ulytau) grubu* (bkz: akzhelken), (bkz: adai), (bkz: jumyr kylysh), (bkz: korgol) gibi şarkılarında dombrayı; keman, elektro gitar, davul gibi müzik aletleriyle harmanlayıp iyi işler sergilemişlerdir. ulytau grubunun dombracısı erjan alimbetovdur. kendisi bu aleti çalmakla kalmaz adeta konuşturur.**
ulus pavyonlarında kaşıkla göbek atan hatunlara benzettiğim şarkıcı kişi. hatta kendisini o pavyonlardan birine koysanız 1 gram dahi sırıtacağını düşünmüyorum sözlük.
insanı mükemmelliğe götüren yol sadeliktir.
14 sene önce yakalandığında: benim de annem Türk; Cumhuriyete hizmet etmeye hazırım* cümlesinden bu gün: barış sürecinin çökmesi halinde savaş tekrar başlar* noktasına gelindiğine göre; bu durum bana ünlü bir Türk siyaset bilimi profesörünün şu sözünü hatırlatmıştır: ne pahasına olursa olsun yapılan barış daha büyük bir savaşın temellerini atar; versay gibi bir barış, ikinci dünya savaşına neden olmuştur...*