bugün
K
konserverenbezelye8 yıl önce
yazarların ruh halini anlatan görüntü
kelimelerin bazen kifayetsiz kalacağı ruh hali betimlemesinde, yazarların ruh halini daha net gösterebilecek görüntülerdir..
K
konserverenbezelye9 yıl önce
gecenin tarihi fotoğrafı
`1843 yılına ait fatih camii fotoğrafı`; (img:#927186)
K
konserverenbezelye9 yıl önce
sözlük yazarlarının ilişki durumu
sözlük kullanıcılarının gereksiz bilgilerinden sadece biridir. ankettir. açana girsindir. (bkz:bir an için heyecanlandın itiraf et)
K
konserverenbezelye11 yıl önce
yazarların özendiği hayvanlar
ben bal porsuğuna ciddi ciddi özeniyorum beyler. bunun yanında kargaya. bu devirde aslan kaplan olmak hukuk kurallarına aykırı olduğundan en kıyağı bal porsuğu ve karga.
K
yazarların özendiği hayvanlar
ben bal porsuğuna ciddi ciddi özeniyorum beyler. bunun yanında kargaya. bu devirde aslan kaplan olmak hukuk kurallarına aykırı olduğundan en kıyağı bal porsuğu ve karga.
K
yazarların ruh halini anlatan görüntü
kelimelerin bazen kifayetsiz kalacağı ruh hali betimlemesinde, yazarların ruh halini daha net gösterebilecek görüntülerdir..
K
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
K
sözlük yazarlarının ruh halleri
yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.
K
yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.
K
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
K
K
konserverenbezelye12 yıl önce
yazarların çatı adayı
Ilber hoca.
K
selfie
kendi kendininin fotoğrafını çekmek demektir. istersen kendini kıyafetlerinle çekersin, dudaklarını ördek gibi büzüştürüp çekersin, çıplak çekersin, ki amerika'da kendini çıplak şekilde çekip bunu kız ya da erkek arkadaşına göndermek çok yaygın. bir… devamını gör
K
saadet partisi
erbakan hocanın uzaktan kumandayla yönettiği,son seçimde %2,49 oy alarak batan parti
© copyright 2005 - 2026