bugün

sevdiği entry'ler

gecenin şarkısı

Madem Mor Karbasi'den girilmiş, bir tane daha ekleyelim o zaman şuraya.
https://www.youtube.com/w...C_XbHV8&start_radio=1

sözlük yazarlarının itirafları

Birisini sevmek, birisinden hoşlanmak gibi duygulara hiç alışık değilim. Konu güven mi bilmiyorum ama özellikle aşk gibi kavramlara çok uzağım ve pek aşina değilim. Duygusal boşluktan mı yoksa gerçekten sevmek mi bilmiyorum ama bu duygular kendini hissettiriyor gibi geliyor ve adeta diken üstünde hissediyorum kendimi. Böyle hissetmeye başladığım anda duygularını frenleyen benin içinden bu sefer frenlemek gelmiyor. Yakın zamanda yine kendimi durduracağımı biliyorum ama durdurmak ne kadar doğru geliyor bu sefer, bilmiyorum. Aklım karışık.

incelikler

--spoiler--
incindim, incitildim derinden;
Terk ettim kendimi.
Tesadüfen, karşılaştım içimde
Kendimle yeniden.
--spoiler--

arkadaşlar kim zorbalanmak ister

En azından soruyor, kibar bir zorba.

arkadaşlar kim zorbalanmak ister

iltifat ediyoruz, diyeceklerimi kaldıramayabilirsin diyo. Laftan da anlamaz olmuş zorbalaya zorbalaya. cık cık cık

hayatın rol içinde geçmesi

Ardı ardına maskeler değiştiriyor, geri takıyor ve benliğimizi unutuyoruz. Kendimiz olmaktan çok olmamız gerektiği söylenen insan olma yolunda ilerliyoruz. Elimize kolumuza bağlı ipler olmasa da en nihayetinde birer kukla sayılırız. Tek yapmamız gereken bağlı olduğumuz o görünmez ipleri bize bağlı oldukları yerden teker teker kesmek.
edit:fight club izlemedim. izlemeden de gayet yazılabilecek cümleler bunlar.

gocu nerede

iki alt ya da üst başlıkta kendini eğlendiriyor, kendisine uyanlarla kutu kutu pense oynuyordur muhtemelen.*

seninle şöyle olabilirdik

görsel

görsel

görsel

martin eden

Aslında herkes kendi hayatının bir martin eden'ı. Başkaları uğruna kendimizden vazgeçen ve yolun sonunda çıkmış olduğumuz o merdivenin yanlış duvara dayanmış olduğunu gören martin eden'lar. Martin eden, anlamak isteyene pek güzel şeyler katan bir kitap. Öneriler dâhilindedir.

gelir miyim

"hep mi ben yanlıştım bu hayatta
hep mi ben hatalıydım,
bana bir şans vermediler."

mutluluk

Beklentiler azaldıkça mutluluk artar. Akışına bırakmak bazen mutlu olmak için en büyük adımdır. Mutluluk aslında vardır. Yalnızca beklenmedik anda değil beklentinin azaldığı anda görünür.

sözlüğün en güzel kızı

Tabii ki benimdir. Benden güzeli sanırım mezarda. Marilyn Monroe falan. Onlar da götüme kurban olsun yani.

evleneceğiniz yazarın maaşı ne kadar olmalı

10 bin dolar iyiymiş ama düşük bir hedef o maalesef. Beni alacak insan en azın 40k dolar kazanmalı ki benim zevklerimi karşılayabilsin. 39 k olsa benim benzin parama yetmez maalesef .s.s.s.s.s

üstteki yazar hakkında fikrini söyle

Sanırım koz verdiğim en son kartlardan olabilir kendisi.

arthur morgan

Can kardeşim Arthur Morgan....

yeşil i sev doğayı koru

Ayıyı öp.
Bir karikatür.

sözlük yazarlarının kedileri

görsel
Tam bir Garfield.

günün karikatürü

(img:#1180510)
© copyright 2005 - 2026