bugün
- habire1231
- kemalistlerle solcuların ayrılması gerekliliği11
- kartlı işlem yapmayan esnaf8
- velvet14
- uludağ sözlüğe sürekli kondom reklamı verilmesi3
- incelikli erkek4
- türkiye islamcı kemalist kavgasıyla vakit kaybetti7
- okumak yerine erken yaşta çalışmanın faydası10
- galatasaray ne zaman transfer yapacak11
- özgür özel'in chp de veda konuşması8
- kabataş olayı görüntüleri27
- şaka maka true'nun 60 ında da kaldıracak olması5
- nargilenin hint icadı olması3
- hangi manifest kızısın12
- istanbul un çok pahalı olması27
- molped kızları vs manifest kızları2
- her şeyin üst üste gelmesi8
- 22 yaş3
- morria'nın ayaklarına aşık olmak2
- kürde kürt demenin ırkçılık olduğu ülke3
- lahmacun yiyecek kadar düşmek8
- chpye oy vermeyi bırakmak3
- selo cu olup pkk lı olmamak3
- kürtler5
- karı kıza para yedirir misiniz5
- en sevilmeyen ev işleri14
- ispanya'nın amerika'ya kafa tutması7
- safran7
- başını alıp gitmek isteyen insan5
- 30 kasım 2007 ısparta uçak kazası3
- meyveli lahmacun7
- chp'lilerin 13 sene atatürk düşmanına oy vermesi2
- 6 oku görünce dayanamadım2
- bentley reklamında ki sarışın2
- ocak çakmağıyla sigara yakmak3
- vaatlerinin tam tersi olduğu halde iktidarda olmak6
- cumhuriyet halk partisi3
- mehdiyete dair hayalleriniz7
- gönül almaya çalışan erkek11
- mel mel bakan gibson ve 0 0 710
- diyetteyken zihin yorucu aktivite yapmak3
- arkadaşlar ne oldu size böyle7
- gocu24
- şimdi herkes su içsin5
- volkswagen beetle5
- küçük prens'in aslında bir distopya olması3
- mehdi 29 yaşında mı başa geçmeli 40 mı6
- annesi dışarı çıkmasına izin vermeyen çocuk4
- sanayi tipi kavurmalı tost5
- çalışan kadın tercih etme sebepleri3
entry'ler (15)
safra kesesi problemim var ve ameliyat olmadan son ana kadar kaçıyorum. bakalım ne zaman olacak o gün...
Umurumuzda olmalı çünkü bu durum bizim paramızın değersizleştiğini gösteriyor. Umarım ekonomik olarak düzeliriz...
Benim bir yakınımın temizlik takıntısı vardı. Kocası yıllardır yatak yerine yerde yattı yatak kirlenecek diye, halı saçakları her gün çamaşır suyuyla yıkanıyordu. Ama hasta değil de titiz diyorlardı. Keşke tedavi olsaymış da hayatları zindan olmasaymış... Allah şifa versin zor iş.
Haftada bir mutlaka yemeye çalışıyorum sağlık için ama terbiyeli yapılanı tercih etmiyorum. Un eklenince tadı bozuluyor bana göre. Bol sarımsak, bol sirke, ve kırmızı biber ekleyip bayılarak içiyorum. Limon karakterini bozuyor bence sirke en yakışanı...
Şu anda en çok izlenen TV Dizisi Masumlar Apartmanı’nda başroldeki Safiye Karakteri bir Temizlik Hastası… sebzeleri bile beyaz sabunla yıkıyor, ıspanak yıkamak ise saatlerce süren bir işkence, mümkünse yapraklı şeyler tercih edilmiyor bu yüzden… Eve gelenlerin üstü başı çıkarılıp duşa sokuluyor. Ayrıca Safiye kimsenin hiç bir şeyini ellemiyor pislik bulaşır diye…
Ezgi Mola’nın canlandırdığı karakter çok başarılı ama konu sadece dizilerde ya da filmlerle sınırlı değil. Çok fazla bu tip problemi olan kişi olsa da konu hastalık olarak kabul görmediği için tedavi görmeden zaman geçiyor, hem o kişi hem de yakınları ıstırap çekiyor…
Belki siz de böyle belirtiler gösteriyorsunuzdur bir yakınınız vardır ama ne diyoruz onlar için genellikle: Titiz, çok temiz… Oysa uzmanlar, bu belirtilerin aşırısını gösterenlerin hasta olduğunu ve tedavi gerektiğini belirtiyor… Devamı için (bkz: )https://renklikadinlar.co...tasi-misiniz-yoksa-okbmi/
Ezgi Mola’nın canlandırdığı karakter çok başarılı ama konu sadece dizilerde ya da filmlerle sınırlı değil. Çok fazla bu tip problemi olan kişi olsa da konu hastalık olarak kabul görmediği için tedavi görmeden zaman geçiyor, hem o kişi hem de yakınları ıstırap çekiyor…
Belki siz de böyle belirtiler gösteriyorsunuzdur bir yakınınız vardır ama ne diyoruz onlar için genellikle: Titiz, çok temiz… Oysa uzmanlar, bu belirtilerin aşırısını gösterenlerin hasta olduğunu ve tedavi gerektiğini belirtiyor… Devamı için (bkz: )https://renklikadinlar.co...tasi-misiniz-yoksa-okbmi/
Eskiden limon satarım derlerdi ama artık limon satan da yok. Şu anda en çok aranan meslek kargo elemanı ya da marketlerin eve servis elemanıymış. Pandemiden sonra eve hizmet götürülen iş kolları para kazanıyor.
Saat bu saat hala uyuyamadım. Yarın da gün boyu zombi gibi olurum herhalde. Of ya, öğlene kadar yatsaydım keşke, sonra da keyif yapsaydım. Neyse arzular şelale. iyi geceler
Fi dizisindeki bence en iyi oyunculuğuna hayran olduğum tek oyuncu odur. Diğerleri abartıydı, eğretiydi...
20 yasında maksimum çıkmalı. Bizde gençler 35 yaşında hala anne babasının dizi dibinde oturuyor. Sonra da evlenince ya iş hayatında nite bu adam/kadın böyle çekingen kompleksli deniyor. Kendini geliştirmiyor, birey olamıyor aile evinde. Kendi ayakları üzerinde durmaya korkan kişiler oluyor...
Bütün duyduklarınızı bildiklerinizi unutun. Olumsuz fikirleriniz evde kalsın. Gördüklerinizle şaşıracaksınız...
Söylemeyip evde oturmayanlar artık bunu yapamayacak. Sağlık Bakanı elektronik bilezik takılacağını söyledi. Ben olsam söylerim çünkü bunun kendime ve diğerlerine karşı sorumluluk olduğunu düşünüyorum.
Hayat kurtaran takım. Yanında bir de karpuz olsa daha da harika oluyor...
Kime sorsam Adana'da deniz yok diyor ama Yumurtalık sahilini unutmayalım...
Ünlü sarımsağını yemeğin içine koyduğumda yemek bir başka oluyor, herkese tavsiye ederim.
Balkan Savaşlaıında Edine'nin kaybedilmesinden sonra geri almaya yemin eden ve 2. Balkan Savasında geri alınmasında çok çaba gösterdiği için kendisine Edirne Fatihi denen paşa...