bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- gammaz olmuşum13
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- aquila bicipite8
- kel erkek3
- eski dizileri izlemek2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- minyon kadın siniri5
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- gecenin şarkısı4
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- kemal kılıçdaroğlu35
- ona bir cümle bırak4
- ses yakışıklılığı2
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- bizim delilere bakayım4
- pazarda su satmak2
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- gençler iş beğenmiyor3
- elit olmak için gerekenler13
- gazlamak2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- sevgiliyle kavga etmek2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- semum3
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- şato3
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- düşkün2
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- gocu26
entry'ler (109)
inandığını yaşayamamak.
trabzona değer vermemeleri ve trabzon haberlerinin gazetelerini sattırmayacağını düşünmelerinden, o başlıkları atmıyorlar. olsun biz çoşkulu başlıkları saha içinde ve ekran önündeki skoru gösteren sayılarla atıyoruz. rakamla konuşuyoruz. 61..
din islamdır, çünkü bozulmamıştır. bizi yaratanın bizim için seçtiği yaşam biçimidir. pekçok batıl yaşam biçimi arasından insanları doğru yola götüren tek gerçek yoldur. çok değerli bir yol olduğu için taklitleri de bolca vardır ama uyanık olmak, kanmamak gerek..
kıyafetlerin insanları tahrik ettiği, hatta giyimine bakarak kadınların taciz edildiği doğruysa ki doğru , o zaman buna imkan verecek kiyafetleri giymek, çok cesaretli olduğunu ya da toplumun bu tip tacizci insanlarını umursamadığını gösterir. giydiğin cesur kiyafetinle erkeklerin cesaretlenmesi, cesaretini kırıyor ve ağlıyorsun, cesaretli insan ağlar mı.. sokayım cesaretine ve böyle cesaretlenene, bir daha giyme.
imdi bu vezir "azledilmiş, boynu vurulmuş, bütün nesli kılıçtan geçirilmiş ya da saçları ve tüm kılları traş edilmiştir" diye düşünebiliriz. ancak padişah bu söz karşısında şöyle yapmış:
aq.cum o koaförün, vezirciim meraklanma sen.
aq.cum o koaförün, vezirciim meraklanma sen.
+nereye lan, zenciden başkaları giremez.
-abi ben beyazım ama içim siyah, zencilerin kötü yaratıklar falan olduğunu düşünüyorum.
+vay şerefsiz, içini de aydınlatayım senin de gör..
-abi ben beyazım ama içim siyah, zencilerin kötü yaratıklar falan olduğunu düşünüyorum.
+vay şerefsiz, içini de aydınlatayım senin de gör..
bırakılmaktan korkandır. o kadar çok ki buna maruz kalmamak için bir süre sonra kendi bırakmıştır. zaten karşı tarafa olan duygularına emin olamamaktan olabilir, "seni hiç bırakmayacağım" diyemediğinden "beni bırakma" demiştir. sevmediğini anlayınca da bırakmıştır. defolsun gitsin bırakmayacağı birine..
alemin yaratılmasına vesile olan peygamber efendimizi sevmek imanın şartlarındandır.
"Muhammed'den muhabbet oldu hasıl, Muhammed'siz muhabbetten ne hasıl." sözü bunu güzel örneklemiş. ayrıca peygamberimize olan sevgilerini şairler şiirleştirmişlerdir ki buna divan edebiyatında naat denir.
"Muhammed'den muhabbet oldu hasıl, Muhammed'siz muhabbetten ne hasıl." sözü bunu güzel örneklemiş. ayrıca peygamberimize olan sevgilerini şairler şiirleştirmişlerdir ki buna divan edebiyatında naat denir.
faydalı sohbetleriyle, insanları bilgilendiren, bazen de vaaz arası yorumlarıyla insanları gülümseten hocaefendidir. tebliğ vazifesinde örnek alınacak şahsiyettir. sakalına kurban olsunlar.
pis kabul edilenlerden gizli yerlerde kurtulmak lazım. yoksa pis kabul edilebiliriz.
yazı var ama tutar mana yok. kendi fırtınanda boğulmak bu..
ismler fiilsiz olmaz..ikisi bir arada olsun. zihni'ne koyayum..
aq. bok kokluyanların attıkları iftira..
muz bedava...
erkek adam futbol oynar..
ulan 1 yaşında giydirecem türbanı. size ne aq. kafanızdaki özgürlük kayıtlarına format olsun. kulluktan başlata ayarlayacam.. hala dinin sevdirilmesinde özgürlük yaşı arıyorlar...
bakkal salak ki öğrenci ilen koz maça oynuyor. git marketçiyle oyna..
uyanır uyanmaz, henüz yataktayken ilkin: gece uykusuz kalmasına neden olan sebebleri bir bir düşünür, bulursa ve mantığına uyarsa, o sebebe söver, şayet bulamazsa kendisine söver. sonara ayağa kalkar, yüzünü yıkar. giyinir evden çıkmak için kapıdan adımını dışarı attığında,hala sövdüğü ilk sebeblerden sinirini almış olmalı ki, bu sefer kendisini buna mecbur bırakan gerçek ve tüzel kişilere hayal gücüyle yüklenir.. bu ikinci safhadır ki bundan sonrası 3. safha sokak ve işteki insanlar için tehlike arz eder. uzak durulmalı..
dinden soğudum bu nasıl nasihat.. vaktimi çaldın.
ayrıca isteyen türkçe meal okur ama ibadetler gene arapça yapılmalı. bir de türkçe okuyamıyorsun diye dinden değil, sana bunu okutmayan insanlardan soğu. soğuyacağın yeri şaşırma, şaşırtma..
ayrıca isteyen türkçe meal okur ama ibadetler gene arapça yapılmalı. bir de türkçe okuyamıyorsun diye dinden değil, sana bunu okutmayan insanlardan soğu. soğuyacağın yeri şaşırma, şaşırtma..
islamın gereklerini, çoçuklara öğretmek, olmadı göstermek, daha da güzeli kendi bedenlerinde uygulatmak- basitçe- güzeldir. yapılması gerekendir. ama çevre baskısı nedeniyle bu çoğu zaman terk ediliyor. özellikle başörtüsü farzının tatbikinin sonraki yıllara birakılması gibi..