bugün
- ben geldim naneler20
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- sevgiliniz karşı cinsle tatile gidebilir mi12
- atletle gezen erkek7
- göbekli erkekler9
- bik bik'in erkek olması6
- dünyanın en samimiyetsiz cümlesi14
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- şaka maka türkiye'nin yükseliş dönemine geçmesi5
- döner mi yesem hamburger mi makarna mı11
- insan olmaya ceyrek kala14
- velvet'in başı açık mı sorunsalı7
- erkek eşek gibi çalışacak hanımına bakacak3
- imam hatipli kızların verici olması6
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- evlat ayrımcılığı9
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- mason greenwood12
- okyanusta yüzmemiş erkek gizli eşcinseldir5
- kaliteli insanı belli eden detaylar24
- haluk levent'e para emanet etmek23
- sözlük kızlarının birbirine yürümeye başlaması3
- bir erkeği elde etmenin yolları12
- yapay zekanın tehlikeli yükselişi12
- bir erkeği erkek yapan beş özellik13
- arkadaşlar acil bakar mısınız2
- kahve kokusu8
- horozun haremine girmek3
- saçlara akların düşüp belin bükülmesi3
- haluk levent7
- kadınları çekici yapan detaylar7
- futbola eklenmesi gereken yeni kurallar3
- sözlük erkeklerimizin namsunun tehlikede olması5
- mokv'nin uysaljakoben olması2
- gocu15
- true adlı yazarın sürekli beninle ilgilenin tavrı6
- fusya semsiyeli yabanci29
- ara sıra gelen motorcu dövme isteği6
- yarrağı olan adamı bile özler olduk amk8
- patates salatası'a la alsanaulennn3
- neden sözlükte takılıyorsun2
- dolar'ın 47 tl olması10
- raikagetokatlayan11
- nervio3
- başı açık kadın görmekten rahatsız olmak3
- cenaze evinin yemek dağıtması5
- velvet15
- hegelin memeler üstüne döylediği söz4
- manifest grubu9
- yazarların en uçuk seks fantezileri12
entry'ler (15)
ara ara youtube kanalı şifresini hatırlayıp güzel remixlerini atmaya devam etmektedir. remixlerinin background unu kendi bestelediği müzikleriyle süslemektedir ve günümüzdeki çoğu şarkının melodisinden güzeldir. 2010dan beri takipteyim.
bazı makaleler hipotezlerini kurarken gerekli altyapıyı iyi kuramazlar, kullandıkları metodoloji de leş olunca ne yazık ki hipoteziyle alakası bile olmayan sonuç bile diyemeyeceğimiz bir yazı kümesi ortaya çıkar. tartışma bölümünde neyi tartıştığı bile anlaşılamaz. bulguları okurken acaba başka makalelerdeki tablolar mı yorumlandı sorusu bile aklınıza gelebilir. harcadığınız vakte üzülürsünüz, giden gitmiştir.
4 yıldır entry girmemişim, ölmüş de olabilirim bilmiyorum. ölmediysem de sözlük için 4 senedir ölüyüm. 4 sene boyunca komadamıydım ne yaptım bilmiyorum ama 4 senedir yazmamışım. harbi niye yazmadım lan ben, kafam karışık. herhangi bir madde kullanmadım sormayın, kafam yerinde.
sevgilimin yanı.
anathema - the beginning and the end.
the doors - break on through to the other side.
tor browser ile ulaşımın sağlandığı , normal internet tarayıcılarında indexlenmeyen sitelere erişimin sağlandığı tehlikeli bir ortamdır, aklınıza gelebilecek her türlü şeyin yanında hayal gücünüzün sınırlarını aşan şeyler de vardır. ileri düzey ingilizceniz yoksa bulaşmayınız bence, varsa da bulaşmayınız.
komite haftaları itina ile gerçekleştirdiğim eylem. sabaha karşı gözlerde oluşan yanma hissinin verdiği tat anlatılamaz!
12 yaşında tüy şeklinde olan sakallarım; 13 yaşımın sonlarına doğru hormonlarımın kontrolden çıkması ve sakallarımın azmanlaşmasıyla seyretmiş, 14 yaşımda dayanamayıp jileti vurmama sebep olmuştur yoksa suratımda bir belgrat ormanıyla yaşayacaktım. ne hormonmuş arkadaş...
her saniyesinde psychedelic rock ı iliklerinizde hissedeceğiniz pink floyd un çoğu albümü gibi efsaneler arasına giren albüm.
komite haftaları kütüphanede sabahlamaktır. zordur, çilelidir ancak meyvesi tatlıdır.
kranial sinirlerin sempatik çekirdekleri bulunmaz. 3,7,9,10. kraniyal sinirlerin içerisinde parasempatik lif vardır. mesencephalondan çıkanlar; 3,4 ponstan çıkanlar; 5,6,7,8 bulbustan çıkanlar; 9,10,11,12
özel somatik afferent lifler taşır. ortasında arteria centralis retina adlı damar seyreder. canalis opticuslardan geriye doğru geçerler, chiasma opticumda çapraz yaparlar. çapraz sonrası yapı tractus opticustur bu yapı da geriye gelerek corpus geniculatum lateraleye gelip sinaps yapar. sonra nöron tekrar değişir beyaz cevher içinde capsula internadan geçerek oksipital loba ulaşır, bu ulaşan liflere radiatio optica denir.
parasempatik lifleri Edinger Westhpal nucleus tan çıkıp ganglion ciliarede sinaps yaptıktan sonra musculus sphincter pupilla nın inervasyonunu yaparlar. Bu kas kasıldığında pupillanın daralmasını, lensin kalınlaşmasını sağlar.
iyi gitarist olmanın hız makinesi olmak anlamına gelmediğini kanıtlamış, yaşayan bir efsanedir.