bugün
K
kelebek548 yıl önce
inci sozluk
(bkz: inci sözlük)
K
kelebek549 yıl önce
çaya bisküvi bandıran insan
içlik hariç benim. içliğe ihtiyaç duymam içi dışı bir bi insanım.
K
kelebek549 yıl önce
galerideki en saçma fotoğraf
(img:#1143568)
K
kelebek549 yıl önce
14 şubat mübarek sevgililer günü
(img:#1336276) Tüm kardeşlerimin mübarek sevgililer gününü kutlarım.
K
kelebek549 yıl önce
alttaki yazara bir fotoğraf gönder
K
kelebek549 yıl önce
on birinci nesil yazarların karneleri
sözlüğün ergen ve çocuk nesili olan on birinci nesil yazarların karneleridir. nasıl karneler bebeler? evet.
K
kelebek549 yıl önce
15 tatilin ertelenmesi
(img:#1303860) Yıkıldım.
K
kelebek549 yıl önce
15 tatilinin uzatılması
(img:#1303853) yıkıldım.
K
kelebek549 yıl önce
yılbaşı kutlama mesajları
mail, cep telefonu, facebook gibi araçlarla gelen, her yıl aynı şeyler yazan samimiyetsiz ve kanımca gereksiz mesajlardır. gerçekten iyi bir yıl geçirmesini işstediğin biri varsa açar telefonu konuşursun. mutlu yıllar yazan buz gibi mesajları yazıy… devamını gör
K
kelebek549 yıl önce
kız olmak zor
(img:#1289351)
K
kelebek549 yıl önce
abi ile kız kardeş ilişkisi
-abiler kız kardeşlerini namusları olarak kabul ederler. -kız kardeşler abilerini bir nevi koruma gibi. -abiler kız kardeşlerine bazı kısıtlamalar getirirler. -kız kardeşler bu kısıtlamaları sevmezler. -abiler sevgililerini kız kardeşleri ile ta… devamını gör
K
kelebek549 yıl önce
-abiler kız kardeşlerini namusları olarak kabul ederler. -kız kardeşler abilerini bir nevi koruma gibi. -abiler kız kardeşlerine bazı kısıtlamalar getirirler. -kız kardeşler bu kısıtlamaları sevmezler. -abiler sevgililerini kız kardeşleri ile ta… devamını gör
K
kelebek549 yıl önce
K
kelebek549 yıl önce
gece 3 de sözlüğe giren kızdan karı olmaz
Herkesin bildiği acı gerçektir. Evet.
K
kelebek549 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
© copyright 2005 - 2026