bugün
K
katilbalikci7 yıl önce
içmedeyiz uludağ sözlük
şüphesiz ki `yemekteyiz uludağ sözlük`'ün içme versiyonu.
K
katilbalikci7 yıl önce
uludağ sözlük 35 yaş üstü yazarlar kulübü
uludağ sözlük bünyesindeki elit bir kulüptür. (bkz:35 yaş üstü yazarlar) birilerinin bir isim listesi yapması gerekiyordu arkadaşlar. işte tanıdıklarım ve tespit ettiklerim isim yazdırırsanız kulübümüz bir çığ gibi büyüyecektir; (bkz:protest san… devamını gör
K
katilbalikci9 yıl önce
kyrie irving
23 mart 1992 avustralya doğumlu basketbolcu. `2011 nba draftı`'nda ilk 5 sıradan seçilmesi muhtemel olan oyunculardan. 1,88 boyunda ve 82 kg ağırlığında olan oyuncu, oyun kurucu ~point guard~ pozisyonunda oynuyor. bu sene, acc konferansı'nda yer alan… devamını gör
K
katilbalikci9 yıl önce
arda turan deyince aklınıza gelenler
yazarların arda turan ismini duyduklarında veya gördüklerinde kafalarında oluşan imgelerdir. simit sarayı, opet, başka hangi reklamda oynamıştı dur hatırlıyım...
K
katilbalikci9 yıl önce
2 nisan 2017 uludağ sözlük ün hacklenmesi
Dünki olaydan sonra cidden sözlük güvenli mi diye bi hacklemeye çalışayım dedim. Değilmiş onu anladım. An itibari ile uludağ sözlük yönetim panelinden yazıyorum. Bugün tarafımca gerçekleştirilen olaydır. Keşke bu kadar kolay olmasaydı. Tüm yazarlar… devamını gör
K
katilbalikci9 yıl önce
2 nisan 2017 uludağ sözlük ün hacklenmesi
Dünki olaydan sonra cidden sözlük güvenli mi diye bi hacklemeye çalışayım dedim. Değilmiş onu anladım. An itibari ile uludağ sözlük yönetim panelinden yazıyorum. Bugün tarafımca gerçekleştirilen olaydır. Keşke bu kadar kolay olmasaydı. Tüm yazarlar… devamını gör
K
katilbalikci9 yıl önce
logan filminin sonunda wolverine in ölmesi
insana çok fena koyan gerçekliktir. yazık oldu. profesör denen bunak da öldü de wolverine üzdü. --`spoiler`-- r.i.p wolverine --`spoiler`--
K
katilbalikci9 yıl önce
ne yapisiiz la krolar
Ulan etrafın krolarla dolduğunu gören entel sözü. (img:#1354237)
K
katilbalikci9 yıl önce
entelpiposu
11. nesil yazar. iyi yazmalar.
K
katilbalikci10 yıl önce
nazım hikmet ran
Çok guzel siirler yazip bu siirleri kendisine yakismiyan bicimde kotu okumayi beceren,vatanini cok sevdiği icin vatanindan kaçmak zorunda kalan sairimiz.Sahsen en çok bilinen siiri Zulfu Livanelinin sarkiya cevirmesi ile herkesin kulaginda bir asinal… devamını gör
K
katilbalikci10 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
K
katilbalikci11 yıl önce
agar io
kürtlerin geliştirdiğine inanılan `böl parçala ve yut` temalı oyun. http://agar.io/
© copyright 2005 - 2026