bugün

entry'ler (33)

eski sevgilinin hiç umulmayan anda dönmesi

ölümün habercisidir.

sözlük yazarlarının itirafları

sağlam itiraflarım olacak. biraz kendimi hazırlamam gerek.

levent üzümcü

sanatsal yetileri sığıntı damat ile küçü ibo'nun ağabeyinden öteye gidemeyen reklam sesi.

sözlük yazarlarının favori türküleri

gülom - engin nurşani.

sinir olunan insan türleri

herkesi aptal, kendini akıllı sanan tipler.
gerçi herkes gıcık olur bunlara ama ben daha ileri gidip öldürmek istiyorum böylelerini.

tiramisu

şu yemekteyiz denen işkence programında her hafta gözümüzü gömzümüze sokulan ne idüğü belirsiz tatlı.
şekerparenin yanında halt etmiş.

ben bu yazıyı kendime yazdım

biraz daha sessiz kal.

sözlük yazarlarının yaptığı çılgınlıklar

zimbabve menşeili uyuşturucu bir maddeyi ne olduğunu sormadan damarlarıma zerk etmek. kafası bayağı güzeldi, şanslıyım, ölmedim.

savcılığa gitmek

bu tip mecralarda sık sık duyulan cümledir.
git, ne olacak peki?
adamı çağırıp teke tek kavga etmek daha mantıklı. o yüzden rahatça herkese hakaret edebilirsiniz, bir bok olmuyor bilişim suçlarında.

yalnızlık

bu günün modern homo erectuslarının yakındığı şey.
yalnızlıktan şikayet edilir mi hiç?
tanrı bile yalnız, zorlarsanız belki tanrı bile olabilirsiniz, belki de şirinleri de görürsünüz, iyi bir çocuk olmayın, yalnız kalın yeter.

ben bu yazıyı sana yazdım

sana bir ölüm gibi geleceğim, hiç beklemediğin bir anda, en hazırlıksız olduğun anda. elbette yıkıp gideceğim, beraber altında kalacağız bu enkazın.
üzgünüm...

sözlük yazarlarının itirafları

öyle şeylerin bilgisine vakıfım ki oturup anlatsam, kendimle beraber onlarca insanın hayatı mahvolur. olsa ne olur? ölürler, peki üzülür müyüm bundan? hayır asla, sadece biraz daha zamanı var, onu kolluyorum ben de.
beni tatmin etmeyen bir hayatı yaşamaktansa ölmeyi yeğlerim genelde.
ruhumu okşayacak göz yaşları için biraz daha zaman var sadece. herkesi mahvedeceğim, belki ben de buna dahil olabilirim hiç sorun değil. ama canlar yanacak, günah ben de, asla da gitmez...

akasya durağı

insanlara siz aptalsınız demenin televizyona aktarılmış halinin izdüşümü olan dizidir. şükür ki bitti. tekrarlarını gördükçe midem bulanıyor.

ben bilmem eşim bilir

yarışmacıları ajanslardan gelen elemanlar olduğu kesindir. gerçek çiftlerde çıkıyordur mutlaka ancak türk insanına her yayınlandığı bölümde '' sen aptalsın'' diyen bir akasya durağı vardı, bir de bu.
izlemeyin kardeşim, izlemeyin. ha oraya çıkan baldırı çıplak kadınlar için izleyecekseniz ne ala.

karadayı

türk insanını aptal yerine koyan klasik ağalı, kabadayılı, amcalı halalı yapımlardan biridir.

salep

boğaz enfeksiyonlarının birebir ilacıdır. icad edenden allah razı olsun.

uyku

allah'ın insanlara verdiği en güzel hediyedir.

sözlükte ateist olmak

ekşi sözlükte herhangi bir sıkıntı oluşturmayan durumdur. çünkü her 10 yazardan 9'u ateist.

mevlana

tasavvuf ehlidir. ancak anlattıkları ile pratik ibadetlerin kesişir bir noktası yoktur. mevlana'nın aforizmalarına kanıp namazı niyazı boşlayan bir sürü sofi var memlekette.

recep tayyip erdoğan

yanlışı ve doğrusu ile türk siyasi tarihine adını kazıyan ve uzun yıllar sonra bile bu ülke için değerini koruyacak olan siyasetçidir.
© copyright 2005 - 2026