bugün
- migros'a sorulacak tek soru21
- velvet38
- tostumu yaptım10
- türklerin türk olamama sorunu6
- kürt meslekleri4
- g i l d e d l i l y12
- köylüleri neden öldürmeliyiz5
- ota boka faşist diyen kürtçü3
- hindistanlı işçiler3
- mezeler eşliğinde rakı içip söyleşmek8
- bir kızın hard sevip sevmediğini nerden anlarsınız5
- çomar arabaları3
- arkadaşlar çok hastayım ya7
- öğretmenlere önlük ve kıyafet zorunluluğu gelmesi6
- 2026 ekonomik krizi5
- now tv neden gelmedi6
- sözlük ne zaman bu kadar sıkıcı hale geldi6
- doğu demirkol vasatlığı2
- gocu abi buraya yumruk havaya4
- parayı bulmuş köy çomarı2
- burcu özberk4
- güçler ayrılığı3
- tesla model 33
- arkadaşlar veto ne demek2
- kliniğe gittim klinikten geldim6
- bu saatte evde oturmak yerine işte olan insan4
- victor osimhen15
- sözlük kavgalarının aslında çok yararlı olması6
- yalınayak başı kabak3
- yeni partinin ilk krizde duvara toslaması11
- sadece sözlük kızları tarafından açık oylanmak4
- fenerbahçe biraz sert biraz katı13
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği4
- stellantis grubu2
- kadınlardaki aşırı özgüvenin nedeni6
- iş mi bulamadın karton topla3
- osuruktan şiirler58
- citol ve rixper tedavisi2
- açık oylanınca damat traşı olan erkek2
- livakovic'in barcelona transferi5
- 27 ağustos 2026 şampiyonlar ligi kura çekimi2
- aleksey batrakov21
- opel mokka2
- ikinci entrynin başlık üzerindeki muazzam etkisi3
- şizoid bipolaryanist manik ataklı sohbetler2
- yılmaz güney izleyip ahmet kaya dinleyen tip14
- enayimiknatisi ile kavga etmek21
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı6
- the mossad is watching you2
- koşer ürün alan müslüman2
entry'ler (442)
vekili balık ayhan olan milletin burnu boktan çıkmazmış
Atını siken kovboya alternatif asya versiyonu.
abd yi yuhalamıştır kalabalık.
töbe töbe der sıyırırım.
kandirikcigandhosh@nasıkodumamaa.com
ülkemde solcuyum diye geçinen ve her Allahın günü 12 eylül darbesine küfür eden zihniyet nedense bu darbe planlarına karşı pek bir hoş görülü.
ünvan meselesinden atama yetrsizliğine kadar bir çok sorunla boğuşan teknik eğitim mezunları haklarını arıyor. 26 temmuz pazartesi günü milli eğitim bakanlığı önünde saat 13:00 de bir basın açıklaması yapılacaktır. yapılan bu basın açıklaması teknik eğitim mezunlarının haksızlıklar karşısında sabrının zorlandığının bir göstergesi olacaktır.
küçükken bizim varoş mahallenin üzerinden doğru yol partisi bayraklı bir uçak geçmişti uçak pek bi cicili bicili olduğundan ve yakın mesafeden uçtuğu için mahalledeki tüm çoluk çocuk kafayı kaldırıp dikkatlice seyretmiştik. Tam tüm dikkatimizi uçağa vermişken uçak yüksekten bir sorti yaparak kafamıza gözümüze anahtarlık, şeker vb... şeyler fırlatmıştı biz kaçmakla kalıp oyuncaklı anahtarlıkları kapmak arasında kalmıştık ne tekim atılanlara doğrıu saldırmıştık. ben çarkıfelek oyunlu oyuncak bir anahtarlık kapmıştım. Şunu demeye getiriyorum her dönem olmuştur böyle şeyler.
doğru bir önermedir. ankaranın bir çok semtinde gece geç saatte dışarıda gezebilirken istanbulun birkaç semti diyebiliriz.
kocaaaammmaaannnn.
hemşince bilmeyen türk
lazca bilmeyen türk
megrelce bilmeyen türk
adige dillerini bilmeyen türk
ermenice bilmeyen türk
rumca bilmeyen türk
ahıska türkçesi bilmeyen türk
diye uzar gider bu.
biraz iyi niyet.
lazca bilmeyen türk
megrelce bilmeyen türk
adige dillerini bilmeyen türk
ermenice bilmeyen türk
rumca bilmeyen türk
ahıska türkçesi bilmeyen türk
diye uzar gider bu.
biraz iyi niyet.
zevk için insan öldüren birine ömür boyu hücre cezası vermek yerine onu öldürüp kurtarmak insanlık dışıdır.
girmemelidir çünkü Türkçe bizim ortak olarak kullandığımız bir dildir o bakımdan girmemeleri uygun olun çünkü girerlerse bu iletişim olmaz. Başka bir yol ise eğer Kürtçe yazarsa anlamamız için tam Türkçe çevirisinide girmelidir.
siyaset ve modanın müthiş harmanı olarak türban. ne karışırsınız kimin ne giydiğine yok efendim üniversiteye peçeyle giriyormuş ben nereden bileyim sen kimsin o kadar geri zekalıbayan güvenlik görevlin var baksınlar akşama kadar çay içeceğine hayır efendim bunlar bahanedir hadi peçe için bu bahanen var peki türban yada baş örtüsü için ne diyeceksin hayır efendim saçını görmeden tanıyamam mı diyeceksin?
Bunların hepsi suni gündem araçlarıdır insanlar sadece insan olduklarını unutsun yeteri kadar faşizim varken birde türban faşizmi uyduralım götümüzden insanlar iyice bir birine girsin. Evet türbanı yada kişilerin giydiği bikiniyi yargılayan herkes provokatördür.
Kim ne isterse onu giyer sana ne ya örümcek kafalı kendini bilmez sana ne.
Bunların hepsi suni gündem araçlarıdır insanlar sadece insan olduklarını unutsun yeteri kadar faşizim varken birde türban faşizmi uyduralım götümüzden insanlar iyice bir birine girsin. Evet türbanı yada kişilerin giydiği bikiniyi yargılayan herkes provokatördür.
Kim ne isterse onu giyer sana ne ya örümcek kafalı kendini bilmez sana ne.
üniversite sıralarında yapanlarda olmuştur.
evet bu güne kadar bir çok platformda ezilmiş, öğretmenlik ile mühendislik arasında kalmış ve ucuz mühendis sıfatı ile özel sektörde çalıştırılmış teknik öğretmenler haklarını arıyor önümüzde ki ağustos ayında yapılacak olan atamalardan önce 26 temmuz pazartesi günü milli eğitim bakanlığı önünde teknik eğitim kadrolarının arttırılması için bir eylem yapılacak eyleme eğitimsen destek verecek ve basında orada olacak.
gitmeyi çok istediğim fakat o paraya kaç yumurta alınır atasözü sayesinde vazgeçtiğim kanser.