bugün
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması22
- hangi sözlük kızının sağ koltuğuna oturursunuz9
- ben sözlüğü ciddiye almıyorum karizması11
- haftanın gammazları listesi24
- beyin ameliyatından çıkmak7
- damarsız tüysüz manisa yaprağı5
- almanya da pazar günleri dükkanlar açık olsun6
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması25
- ioçk'nın arkasına binmek4
- iha yaptı siha yaptı7
- arkadaşlar sizce bu neye benziyor4
- sağ koltukta bacağını elleten erkek7
- gocu'nun arabada açtığı şarkılar5
- rüştü reçber'in antalyalı olması3
- ispartalı kızların gül kokması8
- gammaz olup kimseyi gammazlamamak8
- elit kelimesini çok kullanan insan4
- anın görüntüsü20
- kızlar acilen konuşmamız gerek2
- mehdinin bir anda gelecek olması11
- ispartaspor2
- sarma2
- gammaz çetesi büyük bir operasyon planlıyor8
- sadece elit beyler mesaj atsın5
- emniyet kemeri takan erkek ılık mıdır sorunsalı5
- sözlükteki 10 kişiden 9unu hiç sevişmemiş olması2
- bilinçaltımızın derin dondurucu olması8
- 13 ağustos 2026 kolombiya depremi11
- aykolik 31 çekmeyi nerden öğrendi sorunsalı3
- gammaz olup zall'ı gammazlamak4
- franz kafka adolf hitler ve tesla ile rakı içmek3
- franz kafka dönüşüm4
- gammazların hain planlarının yine tutmaması7
- türk dizileri2
- osimhen lukaku vlahovic salah2
- beyin ameliyatından çıktı ilkişi sözcü okumak oldu3
- domuz çikolatası6
- bilgi içerikli entry giren yazar5
- hala akp diyenler7
- sözlük yolunda kemikle deri kalmak5
- cinler bizim alemimize nasıl geçebiliyorlar9
- çerçeve yasa35
- carlott2
- romelu lukaku10
- sms onayı olmadan kartla alışveriş yapmak4
- usual bey birader birader beydir2
- eskiden fakir olan insan2
- friedrich hegel la bi cay icek4
- enayimiknatisii2
- avanos ta çömlek yapmayı denemek4
entry'ler (3)
Kimileri var açık olsa o kadar dikkatimi çekmez. Tesettürü yanlış anlıyan bedevi yada varoş kültürü. Hadislerde ahir zamanda deve hörgüçlü kadınların olacağı söyleniyor. Bu hadis bile mucize
Sebebsizce gülmek kadar güzeli varmıdır. Mutluluğun en belirgin halidir gülmek. Ben çok yaparım. Örneğin motosijkletimle gezerken şehirçinde olmam farketmez bağıra bağıra şarkı söylerken kendı kendıme gülmek özgür hissettirir beni. biraz delice olsada delilik özgürlüktür. Gülüverin gitsin
bu kadar sıkıcı yorumları görünce yazmak istedim. Öncelikle Denizli'nin 4-5 yıl önceki haliyle bugünkü hali arasında çok fark olduğunu söylemek istiyorum. Zira bir çok kötü yorumun eski tarihlere ait olduğunu belirtmek isterim.1992 de kurulan bir üniversiteden ne adar çabuk gelişme bekliyorlardı anlamıyorum. Pamukkale üniversitesi ve denizli son yıllda resmen evrim geçirmiş ben 2014 girişliyim. Eski hallerine baktığımda videolarını izlediğimde evet haklılar fakat su anda öyle bir durumda değil. Türkiyedeki belli başlı unıverstelerin kampuslerı bılıyorum. onlarla kıyasladığımda pamukkale üniverstesini ilk 10 a rahatlıkla sokabılırım. 1.si ana kampüsü şehrin içinde bu çok önemlı bır fonksıyon, kampusun fakultelerı çok duzenlı bır sekılde ben eğitim fakultesındeyım, mühendıslık, fen edebıyat, ıbf fakultelerındkı akadaslarımla çok ahat goruşüyorum cunkü bınalar karsılıklı , bu düzeni ege de 9 eylulde marmara da uldağda odtude bulazmsınız cunkı kampuslerı çok buyuk yada fakulteleri dağıtılmıs sekılde. 2. si denizlinin nufusu orta hallı 600.000'e yakın merkez nufusu var. Ne çok kalabalık nede çok duşük gayet orta durumda. 3. yesıl alan çok . Çamlık, incilipınar, adalet parkı, sumerpark, buyuk parklar gayet modern ve guzel. Bazen kıtaplarımı alıp çimenlerde yatıp kıtap okumaya gıderım. mahallerde 300 mtrede bır kucuk yesıl alanlar gormenız normaldir. Oderece. 3. sü öğrencilerin kampus cevresınde takılması ve ogrencı yerleske bolgesı olması bursadakı gorukleyı yada muğladakı koteklı gıbı dıyebılırız.4.sü pamukkale travertenleri ıne yılda 1 mılyon tuıst gelıyor. bır arkdasınız geldıınde en azından dnyaca unlu olan bır doğal zellık gezısı yapabılırsınız 2015ın sonunda telefeık açıldı uzerınede yayla yerleşesı yapmıslar yoruk cadırları kafeteryalar gayet modern ve guzel. çarşısı çok düzenlı. 9 eylulden egeden afyondan muğladan gelen arkadaslarım oldu kendı unıverstelerı ve şehirlerıyle karsılastıklarında denızlyıde kampsude çok beğendıler geçenlerde ıstanbulda okuyan bı r arkadsım geldı bayıldı resmen. 5. antalya muğla aydına ızmıre yakın lması yaz aylarında turnelerle gezı programlarıyla yada kendınız bellı bı butçeyle rahat bı sekılde tatıl yapabılıyosunuz. bız gecen yaz muğla ya ölü denıze antalyaya gıtmıştık . bu senede gitmeyı dusunuyoruz .
Negatif olarak yazıcak olursam denizlide deniz yok arkadaslar: D ayrıca apartlar pahalı diğer unıverstelerle karsılastırdıgım normal gelıyor ama 50 m2 yere 70 lıra vermek koyuyor. eğitimine ne iyi nede kötü diyebılırım orta derecede. fakultesıne gore değişir tabi. örneğin tıp fakultesı derceye girer. diğer negatıf ıse çok öğrenci sosyal kulup olmasına ragmen hepsı aktıf değil. 70 yada daha fazla sosyal kulup olması lazım fakat 15 20 tanesını aktıf. onların çok aktof olduğunu soylıyemem. diğer üniverstelerle karsılastıracak olursam . ıstanbul ankara ve skısehır harıc bursa ızmır muğla ve aydın unıverstelerine ve diğerlerine karşı ben Pamukkaleyı daha üstün görüyorum. bir öğrencinin kampusunu sevmesı kampsule ve sehırle alakalı olduğu kadar kendı beklentılerıylede alakalı. seçicek olanlar önce bunlara dıkkat etmelı ve ona göre bır seçim yapılmalı. benım ılk tercıhılerım arasında yoktu. Fakat hıç te pişman değilim. Gayet de memnunum. Esenlıkler dilerim
Negatif olarak yazıcak olursam denizlide deniz yok arkadaslar: D ayrıca apartlar pahalı diğer unıverstelerle karsılastırdıgım normal gelıyor ama 50 m2 yere 70 lıra vermek koyuyor. eğitimine ne iyi nede kötü diyebılırım orta derecede. fakultesıne gore değişir tabi. örneğin tıp fakultesı derceye girer. diğer negatıf ıse çok öğrenci sosyal kulup olmasına ragmen hepsı aktıf değil. 70 yada daha fazla sosyal kulup olması lazım fakat 15 20 tanesını aktıf. onların çok aktof olduğunu soylıyemem. diğer üniverstelerle karsılastıracak olursam . ıstanbul ankara ve skısehır harıc bursa ızmır muğla ve aydın unıverstelerine ve diğerlerine karşı ben Pamukkaleyı daha üstün görüyorum. bir öğrencinin kampusunu sevmesı kampsule ve sehırle alakalı olduğu kadar kendı beklentılerıylede alakalı. seçicek olanlar önce bunlara dıkkat etmelı ve ona göre bır seçim yapılmalı. benım ılk tercıhılerım arasında yoktu. Fakat hıç te pişman değilim. Gayet de memnunum. Esenlıkler dilerim