bugün

entry'ler (24)

kilo vermek isteyenlere tavsiyeler

işe yarayacak tek tavsiye yemeyeceksiniz.

edibe sözen

twitter adresi http://www.twitter.com/edibesozen blog adresi http://www.edibesozen.com.tr olan milletvekili

zengin koca bulurum sırtım yere gelmez

ben arkandayım sırtın yere gelmez. ben almıyım yuzum yere gelecegıne sırtım yere gelsın.

canımın içi

bir insana söyleynebilecek en güzel sözdür. insana canının içinden başka ne kadar yakın olunabilirki?

karşılıksız sevmek

sevdiğin kitabin filmini beğenmeyeceğin gibi platonik aşkınla birlikte olunca ilişkinide beğenmeyeceksin. hayaller aslında daha güzel.

yakışıklı erkeğin kız arkadaş edinememesi

karizmadan yoksun olduğunu gösteren olaydır. bununla birlikte kabada olabilir.
(bkz: erkekleri itici yapan ayrıntılar)

sürekli sevgili hakkında başlık açan insan

aşık insandır. bir müddet daha böyle devam ettikten sonra duruma alışıp sakin olması gerektiğini anlaması muhtemeldir.*

forrest gump

filmden bir bölüm:
-neden ölüyorsun anne?
-vaktim doldu, sıram geldi,
-ahhh hayır,
-sakın korkma bitanem ölüm de hayatın bir parçası.

freedom writers

kendini mesleğine adamış bir öğretmen ve kötü koşullar altında yaşayan, ırkçılığa maruz kalan öğrencileri... onları, derslerine olan ilgilerini artırmak için günlük tutmaya yönlendiren öğretmenleri günlüklerde hep şiddet ve sorunlarla dolu hayatlar görür.

audi r8

bir rüya r8 deki r bu anlama gelse gerek.

çocukken yazılan saçma şiirler

ince uzun gövdesi
yaşının getirisi
kalbimde sebebsiz gezinti
sebebim ol ey esvgili
karşısında kısa şişman birisi
alamaz geri kendisini
yakışır mı yanına hiç kalın bedeni
şimdi boşa bakar gözleri
ileriye dönük isteği.

desmond david hume

I'll see you in another life, brother" sözü beynimizde yer etmiş karakter.

desmond hume

desmond'un david hume ile arasındaki bağ sadece isim benzerliğinden ibaret değildir. aynı şekilde locke* ve french chick rousseau* da olduğu gibi... burdan da şunu anlayabiliriz ki lost sadece atraksiyon üzerine kurulu bir dizi değildir. birebir ad benzerliğiyle dikkat çeken önemli düşünürlerin fikirlerinin de küçük parçalar halinde araya serpiştirilmiş olduğunu bu filozofların fikirlerini az da olsa bilenler yakalayabilir.

vazgeçmek

Vazgeçmeler vazgeçmekten vazgeçti. Söyle saçlarında öldüğüm. Bir geri gidiş kaç günde gelirdi?

saçların banyodan sonra kabarması

saç kremi kullanmamanız sonucunda yaşayacağınız ( özellikle ince telliyse saçlarınız) dehşet verici ,düzeltilmesi zor olay.

asansörde bir başına yapılanlar

şu zamanda asansörde fotoğraf çekmekten başka bir şey olamaz.

er2rule

ingilizce türkçe karışık, kahraman ismi gibi duran, farklılığı ile kendini gösterebilen bir ertuğrul.

sözlük yazarlarının favori filmleri

izledikten sonra insanın akılından çıkmamış, etkisini hala üzerinde hissettiren, akla geldikçe ilk günkü kadar güldürebilen filmlerdir.

lost ta türk olması durumunda olabilecekler

uçak enkazından kim ne alabilirse kavgası.

aysesena

profiterol ve waffle hastası bir kızdır.
© copyright 2005 - 2026