bugün
- ekşi sözlük9
- 1 temmuz 2026 ingiltere demokratik kongo maçı10
- gürsel tekin6
- fusya semsiyeli yabanci10
- atatürk ün namaz kılan heykelinin olmaması4
- true ben hazırım bu gece gel beni kaçır4
- gürcülerin medeniyete katkıları3
- türklerin zeka seviyesinin düşük olması4
- harry kane3
- tai lungun semsiyeli olması5
- spor yapmayan erkek13
- yazarların dünya kupasında desteklediği takım11
- kongo cumhuriyeti milli futbol takımı2
- demokratik kongo cumhuriyeti9
- chp içindeki alevi sünni kamplaşması2
- şükür sebepleriniz4
- büyüyünce ne olacaksın4
- chp'li olarak kanal istanbul'u desteklemek2
- manifest grubu4
- gocu8
- 2026 dünya kupası39
- öldükten sonra hiçliğin olma ihtimali4
- pandela28
- oklavayla dövmek3
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması22
- mürtede ölüm cezası haktır2
- bugün ne yaptınız10
- kankanın dekoltesine bakmamak2
- tai lung20
- akrabalarımı yükseltmek inancım gereğidir17
- futbol32
- dünya19
- avrupalıların götlerini yıkamadığı gerçeği5
- ikinci dünya savaşı filmleri2
- babam hiç dövmezdi insanı11
- pandela'nın otizm olması4
- deniz göktaş'ın dinle dalga geçmesi13
- kürt memesi2
- tai lung'un şkodası4
- vize vermiyorlar ühü ühü4
- ibrahim eser2
- gocu abi3
- dünya kupasında favorilerin dökülmesi2
- mor semsiyelinin beyaz ve fusya semsiyeli olması2
- keyifli sözlükler2
- hoslanilan kizin neden cekiniyorsun ki demesi6
- kongo2
- kürtlerin atatürk ü3
- gocu'nun kendini alen delon sanması8
- ingiltere4
entry'ler (89)
yeri delen makine.
ön libero sıkıntısı çeken ülke futboluna ilaç gibi gelecek çözüm. bu zamana kadar niye düşünmemişler enteresan..
bu yıl tüm ödülleri toplayacağına inanılan biyografi..
"bir başyapıt" bulvar
"son yılların en müthiş filmi" xhamster
"ben yıllardır çekiyorum" şahin k.
"bir başyapıt" bulvar
"son yılların en müthiş filmi" xhamster
"ben yıllardır çekiyorum" şahin k.
ilk yarı 1, maç sonu 2 etkisi yaratacak sürpriz sonuç. gerçi top yuvarlak, futbolda her an her şey olabilir.
ne işe hizmet ettiğini bir türlü anlayamadığım unsur. bir değil, iki değil bir sürü klipte amerikan futbolcusu figürüne rastlıyoruz. sözlerle alakası yok, varsa klibin hikayesiyle alakası yok, ortaya koymuşlar aptal gibi dans ediyor. madem bir sporcu koyucan, koy bir pehlivan da kendi kültürümüzden olsun, değil mi ama.
özellikle son 2-3 yılda kendini geliştiremeyen hatta eskisine göre daha da geriye giden basketbolcu. daha doğrusunu söylemek gerekirse avrupa'daki üst düzey basketbolun seviyesine çıkamıyor. bunu hem galatasaray'ın euroleague maçlarında hem de milli takımın uluslararası turnuvalarındaki performansından anlıyoruz. normal şartlarda galatasaray gibi bir takımın bırakın 1.-2. oyun kurusucu olmayı, 3.oyun kurucu olmayı bile hak etmiyor. yapabildiği iki şey var, havuza düşen ribauntları iyi alıyor ve çok iyi top çalıyor. ama bir oyun kurucudan ilk beklenmesi gereken oyun kurma, asist ve gerektiğinde şut sokabilme gibi özellikleri neredeyse hiç yok. özellikle milli takımda nilay yiğit gibi bir oyun kurucu olmasına rağmen -ki nilay'ın ölüsü bile ışıl'dan iyidir- ışıl'ın sürekli oynaması, hatta kritik anlarda birsel'in yerine oyuna girmesi basketbol faciasıdır. üst düzey bir maçta ışıl'ın kullanılabileceği tek an, takımın 10-15 sayı geriye düştüğü andır. o an sahaya girer, bir iki top çalma ve ribauntla takımı ateşler, hepsi bu. ondan fazlasını beklemek hayalciliktir.
istiklal caddesindeki şubesi binanın tadilatından dolayı yapı kredi kulelerine taşınacakmış. tadilatın bir yıl süreceği öngörülüyor. bilginize.
prezervatif alırken çekinen bi tipmiş. rol tabi sadece;
https://www.youtube.com/watch?v=Yheaovj9s-4&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=Yheaovj9s-4&feature=related
kadın kısmı organizasyonunun son 8'i türkiye'de yapılacağından mıdır nedir, internet sitesi ingilizcenin yanına türkçeyi de eklemiş; http://www.fibaeurope.com/final8/tr/default.asp
hediye olarak gönderdiğim kek buketini pakete sabitlemek için altına lahana, evet bildiğiniz sebze olan lahana, koyup müşterisini rezil eden site.
devletin kafkacılık oynaması.
sahaflık kriterlerine uymadığı için illegal çalışan esnaf.
roberto carlos'un götünün kıllandığı zaman türkiye'ye gelmesi gibi bir şeydir. Ne yapayım ben bu yaşta pamela'yı la? 20 sene önce getirseydiniz ya..
kitabı bulamayanlara müjde doğan kitap'tan geldi. 2012 ocak basımıyla şu sıralar raflarda kendisi.
married with children'ın 5.sezonunun 12.bölümünde karşımıza çıkarak gülümseten melodi.
neslihan demir'in kendisi gibi voleybolcu olan kardeşi.
dosya arasında para almadan iş yapmayan adliye çalışanı.
biscolata erkeklerinin türk versiyonu. kilyos sahilinde çekilen reklam filminde beyaz iç çamaşırı kostümüyle denize giren türk erkeği, hobilerinin otobüste fort yapmak, yere tükürmek, kadın dövmek olduğunu söyleyip akrobatik hareketler yapıyor.